Resultaten voor gevulde sint jacobs schelp met crab en coquille

Gemarineerde sint-jakobsvruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-sint-jakobsvruchten

... Gemarineerde sint-jakobsvruchten - Sint-Jacobsvruchten in fijne plakjes snijden met een zeer goed snijdend mes. Nappeer de marinade (limoensap, koriander, olijfolie, peper en snuifje piment d’esplette) over de vruchten. Indien u verse Sint-Jakobsmosselen kan kopen : ...

Sint-jakobsnoot in de schelp met gerookte tijm-boter

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsnoot-in-de-schelp-met-gerooktetijmboter

... Sint-jakobsnoot in de schelp met gerooktetijmboter - Sint-jakobsnoot in de schelp met gerooktetijmboter - Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer samen met 20 g boter en een scheutje karnemelk tot een gladde vrij slappe puree. Breng op smaak met venkelzaad ...

Coquille Monet met pompoen en lavendel van Table'O | VTM Koken

https://koken.vtm.be/mijn-pop-uprestaurant/recept/coquille-monet-met-pompoen-en-lavendel-van-tableo

... Bereiding Voor de gepofte quinoa: kook de quinoa al dente. Giet af.  Stort uit op een bakpapiertje. Leg op een bakplaat. Droog 8 à 10 uur in een oven van 60°C. Verhit de friteuse op 170°C. Frituur ze kort. Laat uitlekken op keukenpapier. Meng met ras el hanout en ...

Sint-jakobsvrucht met chilipeper en pinda

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsvrucht-op-de-barbecue-met-chilipeper

... Sint-jakobsvrucht op de barbecue met chilipeper - Sint-jakobsvrucht op de barbecue met chilipeper - Verhit 100 ml plantaardige olie op 140°C. Snijd het groen van de lente-ui fijn in ringetjes. Eens de olie 140°C opgewarmd is werp je de lente-ui erin. Laat afk ...

Gevulde sint-jacobsschelp | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/gevulde-sint-jacobsschelp

... gevulde sint-jacobsschelp - Maak een bechamel met de Belolive Bakken en Braden, de bloem, de melk en de visbouillon. Voeg er 4 eetlepels gemalen kaas aan toe en het sap van een halve citroen. Was en snij de champignons en bak ze bruin in Belolive Bakken en Braden. Voeg ...

Gegratineerde coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/gegratineerde-coquilles

... Gegratineerde coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie95 kcal Ingrediënten 4 coquilles in de schelp 50 g zeekraal 1 sneetje oud witbrood 1 eetlepel olijfolie 6 ker ...

Gestoomde sint-jakobsvrucht met kurkuma en citroengras

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/gestoomde-sint-jakobsvrucht-met-gember-kurkuma-en-citroengras

... Gestoomde sint-jakobsvrucht met gember, kurkuma en citroengras - Gestoomde sint-jakobsvrucht met gember, kurkuma en citroengras - Plet het citroengras hak het in mootjes van 4 cm en snijd in fijne julienne.Was de gember en de kurkuma. Schil ze niet snijd ze in fijne ...

Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bouillon-met-shiitake-en-sint-jacobsvruchten

... Bouillon met shiitake en sint-jacobsvruchten - Laat de bouillon een 5 tal minuten trekken met de gember, rode peper en citroengras. Snijd ondertussen de shiitake in schijfjes, de wortel en selder in julienne. Voeg de wortel, de selder en shiitake toe aan de soep. Laat ...

Jeroen Meus - Sint-Jakobsnoten met bloemkoolpesto - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/sint-jakobsnoten-met-bloemkoolpesto

... Sint-Jakobsnoten met bloemkoolpesto - Vandaag maakt Jeroen wat chiquere dagelijkse kost. De fijne textuur van Sint-Jakobsnoten past perfect bij pasta met een warme pesto op basis van bloemkool en spinazie. - 0. Houd de schelp vast met een handdoek. 1. Gebruik een scherp ...

Sint-jakobsnoten met een crème van winterpostelein

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/sint-jakobsnoten-creme-van-winterpostelein-en-paksoi

... Sint-jakobsnoten, crème van winterpostelein en paksoi - Sint-jakobsnoten, crème van winterpostelein en paksoi - Venkel ui en look grof snijden en aanstoven in olijfolie.Onderzetten met kippenbuillon en een half uur laten sudderen tot het bijna droog is.Alles ...