Resultaten voor gestoofde appels met veenbessen
Gin-Tonic met veenbessen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gin-tonic-met-veenbessen
... Gin-Tonic met veenbessen - Op zoek naar een lekkere cocktail of een eenvoudige aperitief om je gasten mee te verwennen? Probeer deze gin-tonic speciaal voor Kerstmis gemaakt. De verse veenbessen kan je vervangen door gedroogde veenbessen of door jeneverbesjes. Het is enkel ...
Recept voor gebakken appels | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-appels
... Bereiden: Verwarm de oven voor op 180°C. Haal met een appelboor het klokhuis uit de appels. Meng in een kom de walnoten, rozijnen, suiker en cognac met elkaar. Vul de appels met het mengsel en zet ze in een ovenschotel. Bestrooi de appels met kaneel en bak ze gaar in ...
Tournedos van hert, veenbessen, knolselderpuree en portosaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tournedos-van-hert-veenbessen-knolselderpuree-en-portosaus
... Tournedos van hert, veenbessen, knolselderpuree en portosaus - Axl Peleman heeft het niet voor veenbessen. Sofie probeert hem te overtuigen door de veenbessen met perzik en gember te mengen. Ze serveert een lekker stukje wild en portosaus bij. Ideaal als klassieker tijdens ...
Warme camembert met veenbessen | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/warme-camembert-met-veenbessen
... Warme camembert met veenbessen - Zet de hele camembert zonder deksel van de doos een zevental minuten in een rookdoos met rookpoeder, of warm in een gesloten doos langzaam op aan de rand van de grill van uitdovend haardvuur of barbecue. Parfumeer het smeulende vuur indien ...
Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paasbrunch-verloren-brood-met-maredsous-aardbeien-en-veenbessen
... Paasbrunch: verloren brood met Maredsous, aardbeien en veenbessen - Wil je scoren op de paasbrunch? Serveer dan deze variatie op het verloren brood. Klop het ei los met de melk. Wentel het brood in de melk. Bak in een beetje boter. Leg er de veenbessen en een sneetje ...
Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen – Nooit meer diëten
https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/tussendoortjes/havermoutkoekjes-met-gedroogde-veenbessen/
... Havermoutkoekjes met gedroogde veenbessen Verwarm de oven voor op 180° C. Mix de bananen of plet ze met een vork. Voeg de havervlokken, amandelen, de kokos en het gedroogd fruit toe en meng goed. Smelt het kokosvet op een laag vuurtje en meng met de andere ingrediënten. ...
Recept voor appelen met veenbessen - vijgenport | njam!
http://www.njam.tv/recepten/appelen-met-veenbessen-vijgenport
... bereiden: Schil en verwijder het klokhuis van de appelen. Verwarm de calvados met water en citroensap. Pocheer in zo’n 3 minuutjes de appelen. Verwarm de porto in een pan, los de suiker hierin op. Voeg er limoensap, sinaas- en limoenstukjes, kaneel en kardemompeultjes ...
Recept voor Struisvogelradicchio met veenbessen en gebakken appeltjes | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/struisvogelradicchio-met-veenbessen-en-gebakken-appeltjes/
... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 45 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 Struisvogelsteak Toevoegen Solo Toevoegen 150 g veenbessen Toevoegen 2 el bosbessenconfituur ...
Recept voor a perfect day: granola met noten en gedroogde veenbessen | njam!
http://www.njam.tv/recepten/perfect-day-granola-met-noten-en-gedroogde-veenbessen
... bereiden: Verwarm de oven voor op 150°C. Meng de havervlokken, pecannoten, amandelen, rozijnen, gedroogde veenbessen en zonnebloempitten in een grote kom. Meng in een andere kom de bruine suiker, ahornstroop, kaneel, kardemom, vanille-extract en zonnebloemolie. Voeg daarna ...
Hertensteak met ganzenlever | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/hertensteak-met-ganzenlever
... Hertensteak met ganzenlever - Doe de Saporoso il Condimento Malpighi, de veenbessen-druivenconfituur en de porto in een pan en laat enkele minuten inkoken. Bak het vlees gaar in bakboter en kruid met peper en zout. Nappeer de saus over het vlees en werk af met de terrine ...