Resultaten voor geroosterde pompoen met feta en ricotta jeroen meus
Jeroen Meus - Warme salade met geroosterde pompoen, quinoa en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/warme-salade-met-geroosterde-pompoen-quinoa-en-feta
... Warme salade met geroosterde pompoen, quinoa en feta - jeroen serveert een grote schaal volwaardige winterkost, zonder vlees. Stukken geroosterde pompoen, stukjes pittige feta en quinoa zijn de hoofdingrediënten. Quinoa zijn de zaadjes van een wilde plant die al duizenden ...
Jeroen Meus - Gepaneerde pompoen met opgeklopte feta en pompoenpitten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gepaneerde-pompoen-met-opgeklopte-feta-en-pompoenpitten
... ord. Leg er de gepaneerde pompoen bovenop en werk het bord af met enkele blaadjes munt, peterselie, stukjes rode chilipeper en de geroosterde pompoenpitten. ...
Jeroen Meus - Winterse salade met pompoen, linzen en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/winterse-salade-met-pompoen-linzen-en-feta
... Winterse salade met pompoen, linzen en feta - Vandaag kookt Jeroen hip vegetarisch. Linzen, geroosterde pompoen en gemarineerde feta. Gezond, maar vooral hartverwarmend lekker. - Week de linzen in water.Verwarm de oven voor tot 180 °C.Snipper de chilipeper. Pel de sjalot ...
Bruschetta met geroosterde tomaten en ricotta of feta - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/brood/bruschetta/bruschetta-geroosterde-tomaten-ricotta-feta
... Bruschetta met geroosterde tomaten en ricotta of feta 4 personen 2 uur voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 7 waarderingen HapjeVegetarischItaliaans Ingrediënten 8 grote, rijpe pruimtomaten 3 teentjes knoflook, 2 fijngehakt en 1 overlangs gehalveerd ...
Jeroen Meus - Soep van geroosterde pompoen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/soep-van-geroosterde-pompoen
... Soep van geroosterde pompoen - Wie Halloween vierde heeft nog wel ergens een pompoen liggen. Maar zelfs als je die Amerikaanse ‘feestdag’ links liet liggen; de vruchten zijn nog overal verkrijgbaar. Een stevige kop dampende pompoensoep doet altijd deugd, zeker ...
Jeroen Meus - Lasagne met pompoen, spinazie en feta - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lasagne-met-pompoen-spinazie-en-feta
... Lasagne met pompoen, spinazie en feta - Een romige vegetarische lasagne boordevol groenten en smaak. Deze pastaschotel wisselt verse lasagnevellen af met dunne plakjes butternut, gestoofde spinazie, fetakruimels en een smeuïge bechamel. Met de overschotjes van de pompoen ...
Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/pakketje-van-gandaham-gevuld-met-mousse-van-feta-en-geroosterde-paprika
... Pakketje van Gandaham gevuld met mousse van feta en geroosterde paprika - Verwarm de oven op 200°C. Wrijf de paprika goed in met olijfolie en rooster hem 40min in de oven. Ontvel de paprika, halveer hem in de lengte en verwijder de zaadjes. Pureer de paprika met de feta, ...
Pastasalade met feta en pompoen - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/salade/pastasalade/pastasalade-feta-pompoen
... jes 400 g fusilli 100 jonge spinazie 250 g gemarineerde feta 1 snufje geraspte nootmuskaat 3 lente-uitjes, fijngehakt 3 eetlepels geroosterde pijnboompitten Bereiden Verwarm de oven voor op 200 °C. Leg de pompoen en de rode uien op een bakplaat en zet de plaat 40 minuten in de oven.Verwarm de olie en de boter in een koekenpan en bak hierin de salieblaadjes zachtjes 1 minuut. Neem ze uit de pan en zet ze apart.Kook de fusilli al dente in ruim kokend water met wat zout volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat ze uitlekken in een vergiet en stort ze ...
Jeroen Meus - Cannelloni 4 kazen met boerenkool en pompoen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-4-kazen-met-boerenkool-en-pompoen
... nellonibuisjes met de kaasmousse. Leg ze op de boerenkool.Vis de tijm en de rozemarijn tussen de pompoen uit. Doe de helft van de geroosterde pompoen met de chilipeper in een pot. Doe er de groentebouillon bij en mix tot saus met een staafmixer. Voeg wat meer bouillon toe als de saus te dik is.Verdeel de rest van de geroosterde pompoen over de cannelloni. Giet er de saus over.Rasp de Parmezaan voor de afwerking. Strooi hem over de cannelloni. Zet de ovenschaal 30 minuten in de voorverwarmde oven. Controleer met een prikker of een satéstokje of de cannelloni gaar zijn. ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/95/geroosterde-pompoen-1
... geroosterde pompoen - Serveer eens iets anders bij je hoofdgerecht - Spoel de pompoen, maar laat de schil eraan. Snij hem doormidden en verwijder de pitten. Snij hem verder in parten. Verwarm de oven voor op 200° C. Besprenkel de pompoenparten met olijfolie, leg ze ...