Resultaten voor geflamberde vijgen
Italiaans geroosterde vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/italiaans-geroosterde-vijgen
... Italiaans geroosterde vijgen - Was de vijgen en snijd doormidden. Snijd de plakken ham in vier repen. Meng de honing met de azijn en bestrijk hiermee de vijgen met een kwastje. Strooi er peper over. Wikkel de vijgen in de reepjes ham. Leg op keukenpapier in een glazen ovenschaal ...
Semifreddo van vijgen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/semifreddo-van-vijgen
... Semifreddo van vijgen - Laat de glühwein en de honing inkoken tot een dikke vloeibare siroop. Hou apart. Verwarm de kokosmelk en los er de suiker volledig in op. Voeg er de yoghurt aan toe en laat afkoelen. Giet in een laag diepvriesbakje en laat in een paar uur bevriezen. ...
Kaasflapjes met vijgen en blauwe saus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kaasflapjes-met-vijgen-en-blauwe-saus
... Kaasflapjes met vijgen en blauwe saus - Snij de vijgen in schijfjes en schik ze in de vorm van een bloem op een bord. Wikkel de gemalen kaas in het brickdeeg en plooi het dicht in pakjes. Plaats deze 5 minuten in een oven van 180°. Kook de room op met de helft van de blauwe ...
Gevulde vijgen met geitenkaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gevulde-vijgen-met-geitenkaas
... Gevulde vijgen met geitenkaas - Snijd de bovenkant van de vijgen in vieren zonder ze volledig door te snijden onderaan. Snipper wat tijm en rozemarijn door de geitenkaas. Rol deze gekruide geitenkaas tot bolletjes. Leg die in de vijgen en druk een beetje aan, zodat de gevulde ...
Panna cotta van honing met vijgen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/panna-cotta-van-honing-met-vijgen
... Panna cotta van honing met vijgen - Panna cotta van honing met vijgen - Breng de room aan de kook samen met de honing.Week de gelatine in koud water knijp uit en los op in de room.Giet de panna cotta in potjes en laat opstijven in de koelkast.Verwarm de oven op 180°C. ...
Recept voor Verse vijgen in een slajasje | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/verse-vijgen-in-een-slajasje/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 25 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1 theelepel anijszaadjes Toevoegen 80 g amandel schilfers Toevoegen 8 sla blaadjes Toevoegen 8 vijgen ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/216/vijgen-met-champagnesabayon
... vijgen met champagnesabayon - Verwen je gasten met dit luxueuse dessertje - Verwarm de oven voor op 180°C Snij de vijgen aan de bovenkant in. Zet ze in een ovenschaal, stop een klontje boter in de inkeping en verdeel er de rietsuiker over. Zet ze 5 minuten in de warme ...
Eendenborst met vijgen en knolselderpuree | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/eendenborst-met-vijgen-en-knolselderpuree
... Eendenborst met vijgen en knolselderpuree - Doe de wijn, de wijnazijn, de suiker, het laurierblad en de vijgen in een pan en breng aan de kook. Laat inkoken tot een saus, haal de vijgen eruit en houdt het geheel warm. Schraap 2 vijgen leeg en doe de pitjes ervan in de saus. ...
Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/verse-vijgen-met-gerookte-ham-en-geitenkaas
... Verse vijgen met gerookte ham en geitenkaas - Goed weekend met Pieter Timmers. Pieter verwent zijn verloofde met een heerlijk Valentijnsmenu. Op het menu: dit heerlijk hapje met vijgen en gevulde pastaschelpen met kreeft.Gevulde pastaschelpen met kreeft: het recept Snij eventueel ...
Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/brunchen-in-de-vakantie-boterham-met-maredsous-vijgen-en-dille
... Brunchen in de vakantie: boterham met Maredsous, vijgen en dille - Of je het nu als hapje, als voorgerecht of als gezonde lunch serveert, dit is altijd lekker. Bovendien is het supersimpel, dus waarom zou je het niet meenemen in een boterhammendoos? Lepel de Maredsous Dubbelroom ...