Resultaten voor s.o.s. piet: recept kalfsfricassee
Kalfsfricassee met wortel en krieltjes
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfricassee-met-jonge-worteltjes-en-peterseliekrieltjes
... kalfsfricassee met jonge worteltjes en peterseliekrieltjes - De malse stukjes vlees van de kalfsfricassee en de smaak van de champignons passen perfect bij de jonge worteltjes. De peterselieaardappelen maken dit gerecht helemaal af. - Snipper de ui fijn. Stoof de ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalfsfricassee
... kalfsfricassee - Kalfsfricassee met malse stukjes vlees, balletjes en champignons, die maak je met dit recept. Genieten maar! - Snijd de ui in partjes. Pel de rode zilveruitjes en snijd ze middendoor.Verwarm de olijfolie met de boter in een stoofpot. Fruit de ui ...
https://koken.vtm.be/recept/kalfsfricassee
... kalfsfricassee - Zet een pan met een dikke bodem op het vuur en smelt hierin de boter. Als ze hazelnootbruin is mag je er het vlees in aanbakken. Begin niet onmiddellijk het vlees te draaien, geef het vlees de tijd om te bruinen (zo kan het niet beginnen koken). Wacht ...
Jeroen Meus - Kalfsfricassee met kroketten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsfricassee-met-kroketten
... kalfsfricassee met kroketten - Jeroen maakt deze romige klassieker het liefst met wortelen, prei, selder en zilveruitjes, maar je kunt ook asperges of champignons gebruiken. - 0. Leg de zilveruitjes in een kom met warm water. Laat weken. 1. Verwarm de oven voor tot 150 ...
http://www.lekkervanbijons.be/recept/Kalfsfricassee_1
... Bereidingswijze Snijd de groenten fijn. Bak de uien aan in een kookpot. Zodra ze goudgeel zien, voeg je het vlees toe. Als het vlees dichtgeschroeid is, bevochtig je het met kalfsfond en de tuinkruiden. Laat nu zachtjes sudderen. Kook de groentjes beetgaar in gezouten ...
Scampi in lookboter - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/scampi-in-lookboter
... Scampi in lookboter By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 March 2012 1 of 5 stars 100 1 1 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: citroen look : 5 teentjes boter : 150 gr scampi's : 500 gr peterselie lookkruiden Directions: 1. Doe boter in de pan en zet ...
Kruidenslaatje met tofu - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/kruidenslaatje-met-tofu
... Kruidenslaatje met tofu By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Directions: 1. Maak de pan goed heet en doe er Alpro soya Cuisine Light in. 2. Meng de sla met olie, azijn en verse kruiden. ...
Jeroen Meus - Kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfsfricassee-met-champignons-en-zilveruitjes
... kalfsfricassee met champignons en zilveruitjes - Er gaat niks boven een smeuïge kalfsfricassee met malse stukjes vlees, gehaktballetjes en gebakken paddenstoelen. De verse zilveruitjes maken het helemaal af. Probeer te werken met een zelfgemaakte bouillon, want die ...
Groententempura - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/groententempura
... Groententempura By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: sojasaus wasabi courgette : 1 wortel : 1 rode peper : 1 water : 4 dl eierdooiers : 2 bloem : 200 gr Directions: 1. Snijd de groenten in schijfjes. ...
Ratatouille op z'n Piets - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/piets-pan/recept/ratatouille-op-zn-piets
... Ratatouille op z'n Piets By: Piet Huysentruyt Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: 15 - 30 minuten Yield: 4 persons Ingredients: tomaten : 2 aubergine : 1 look : 2 tenen groene peper : 1 rode peper : 1 olijfolie courgette : 1 rozemarijn rozemarijn rozemarijn ...