Resultaten voor filet de canard à l l'orange piet huysentruydt

Canard à l'orange | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/canard-lorange

... niet in het vlees zelf snijdt. Kruid het vlees met peper en zout. Smelt een klein klontje boter in de pan en leg er de eendeborstfilets in met het vel naar beneden. Laat 8 minuutjes bakken en draai dan om en laat nog 2-3 minuutjes verder bakken. Het vlees moet mooi rosé zijn. Rasp ondertussen de zeste van 2 bio sinaasapelen en snij daarna met een mes de schil van de ...

Orange Glacé | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/orange-glace

... Orange Glacé - Klop de eigelen en de suiker wit. Warm de melk op en snijd van 1 sinaasappel de zeste fijn en kook op in water om de bitterheid weg te krijgen. Spoel onder water. Giet er het sap van 3 sinaasappels bij en voeg ook de pulp van 1 sinaasappel toe. Laat ...

Gerookte eendenborstsalade met sinaasappel - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/gerookte-eendenborstsalade-sinaasappel/

... Gerookte eendenborstsalade met sinaasappel Eend met sinaasappel is in de Franse keuken een klassieke smaakcombinatie ('canard à l'orange'). Ik besloot deze klassieke smaakcombinatie te nemen en hem in een nieuw jasje te gieten, namelijk als salade. Met slechts enkele ...

Filet pur met ganzenlever | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-pur-met-ganzenlever

... filet pur met ganzenlever - Bak de stukken filet pur bruin langs beide kanten. Haal de filet pur uit de pan en blus de pan met de porto en het water. Voeg de bouillon toe, laat inkoken tot de helft en werk op met de boter. Serveer de filet bovenop een portie ganzenlever ...

Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/geroosterde-aardappeltjes-met-filet-mignon-en-oesterzwammen

... Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Geroosterde aardappeltjes met filet mignon en oesterzwammen - Verwarm de oven voor op 200°C - hetelucht.Was de aardappelen en droog ze af. Leg ze samen met de filet mignon in een ovenschaal ...

Cocktail: Gin Atomic² | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cocktail-gin-atomic2

... Cocktail: Gin Atomic² - Fan van gin-tonic? de vlierbloesemsiroop, basilicum en orange bitters maken je klassieke gin-tonic net iets specialer. Vul een laag glas met ijsblokjes. Doe alle ingrediënten in een cobbler shaker en vul op met ijsblokjes. Shake krachtig.  ...

Filet pur en witloof in de wok

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/filet-pur-en-witloof-in-de-wok

... filet pur en witloof in de wok - filet pur en witloof in de wok - Snijd de stronkjes witloof in 4. Snijd de filet pur in reepjes. Snijd de paprika perzik en ui eveneens in reepjes.Verhit de olie en bak de reepjes filet pur halfgaar. Leg het vlees op een b ...

Old Fashioned | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/old-fashioned-0

... Old Fashioned - Doe een suikerklontje in een whiskyglas en doe er enkele druppels angustorabitters op. Voeg er een beetje soda aan toe en stamp het klontje fijn. Knijp een zeste van appelsien uit boven het glas en voeg de schil toe aan de cocktail. Voeg enkele ijsklontjes ...

Recept voor kungsholm | njam!

http://www.njam.tv/recepten/kungsholm

... bereiden: Koel het glas voor met gepileerd ijs. Vul het mixglas met Noilly Prat, Danziger Goldwasser, en de Orange bitters. Vul het mixglas vervolgens met ijsblokjes en roer de cocktail (klare cocktails worden altijd geroerd). Verwijder het ijs uit het voorgekoelde ...

Recept voor dry martini | njam!

http://www.njam.tv/recepten/dry-martini-0

... bereiden: Vul het mixglas met ijsblokjes en een scheut Martini Dry. Roer goed om, zodat het ijs wordt gecoat door de vermouth. Neem een strainer, plaats die op het mixglas en giet de vermouth weg. Doe er de gin en Orange bitters bij. Roer een tiental seconden en strain ...