Resultaten voor jeroen meus bb q chateau briand vlees
Château Bélingard 2007, Bergerac Blanc | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/chateau-belingard-2007-bergerac-blanc/
... Château Bélingard 2007, Bergerac Blanc Bij de hartige taart met vis en geitenkaas uit het Volkskrant Weekendmenu van vandaag een witte, frisse Bergerac. Vis, geitenkaas, crème fraîche, mosterd en dragon, en dat allemaal op een taartbodem, dat vraagt om een ...
Château Guilhem Rosé 2009 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/chateau-guilhem-rose-2009/
... Château Guilhem Rosé 2009 Alles is vroeg dit jaar, de aardbeien, de asperges. Dus uw eerste rosémoment is vast ook al geweest. Niet? Nog geen rosé gehad? Nou, gaan we dat inhalen. Ook in rosé kun je kiezen. Voordeliger rosés vallen in twee categorieën: ...
Beeldschone witte Bordeaux: Château Couronneau | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/beeldschone-witte-bordeaux-chateau-couronneau/
... Beeldschone witte Bordeaux: Château Couronneau Soms heb ik dat, een enkele keer maar: dat ik ga fantasteren bij een wijn. En dan bedoel ik niet wegdromen naar aangename plaatsen, naar koele terrassen in dampend hete Italiaanse oorden, herbergen in vergeten her ...
Jeroen Meus - Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/noedels-met-paksoi-en-restjes-bbq-vlees
... Noedels met paksoi en restjes BBQ-vlees - Het gaat snel én je kunt eindeloos variëren: redenen genoeg om je wokpan boven te halen. Bij dit recept bakt jeroen er een spiegeleitje bij en werkt hij restjes BBQ-vlees weg. Bye bye zomer. - Breng water aan de kook en kook ...
Château Auguste Bordeaux Rosé 2007 | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/chateau-auguste-bordeaux-rose-2007/
... Château Auguste Bordeaux Rosé 2007 Bij de Pilaf met spinazie en pijnboompitten uit het Volkskrant Weekendmenu een rosé, maar niet zomaar eentje: krachtig, vol, droog en nog biologisch op de koop toe. En waarom een rosé? Omdat het rosétijd is en het aardig ...
Jeroen Meus - Tajine met vlees van kippenbouten en herfstgroenten - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/tajine-met-vlees-van-kippenbouten-en-herfstgroenten
... Tajine met vlees van kippenbouten en herfstgroenten - Dit is een heerlijk gerecht om te wennen aan de exotische, warme smaken uit de Marokkaanse keuken. De malse kip en groenten van bij ons komen zo helemaal tot hun recht. - De tajine Verwarm de tajine op het ...
Jeroen Meus - Ravioli met kaas, vlees en groen en een warme vinaigrette - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ravioli-met-kaas-vlees-en-groen-en-een-warme-vinaigrette
... Ravioli met kaas, vlees en groen en een warme vinaigrette - Maak zelf eens een pastadeeg als je je wil inleven in de echte Italiaanse keuken. Het recept is poepsimpel en wie daarna een beetje liefde in de afwerking legt kan culinair toveren. jeroen maakt verse ravioli, ...
Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees 2013
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-2013.html
... Dagen Zonder vlees 2013 Ook dit jaar doen we weer mee met de Dagen Zonder Vlees. Als je inspiratie nodig hebt voor vlees- en visloze maaltijden, vind je hier een verzameling van alle vegetarische gerechten op mijn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina ...
Vlees onder een zoutkorst | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/vlees-onder-een-zoutkorst
... vlees onder een zoutkorst - Neem een braadpan en smelt de boter. Kruid het vlees met peper en schroei het langs alle kanten goed toe. Neem het vlees uit de pan, leg op een bord en laat rusten met een stuk aluminiumfolie erover. Neem het zout en meng er 3 eieren door. ...
Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2
http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html
... Dagen zonder Vlees: Week 2 Week 2 van de Dagen Zonder vlees was alweer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). ...