Resultaten voor espuma sinaasappel met eend
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/eend-braden
... eend braden - Kuis de eend goed en snij de billen, vleugels en poep eraf. Kruid met peper & zout. Zet een braadpan op het vuur en smelt de boter. Bak de stukken eend aan in de braadpan gedurende een 5-tal minuten. Snij een sinaasappel in stukken en leg ze mee in ...
Espuma van aardappel | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/espuma-van-aardappel
... de aardappelpuree met de room en de boter. Giet het aardappelmengsel in de blender zodat het goed gemengd is. Kruid en giet in de espuma fles en zet onder druk. Snijd de look in schijfjes. Frituur de lookschijfjes. Serveer de eierdooier met de espuma en overstrooi met wat parmezaan en de look. Ingrediënten 500 gr aardappelpuree 1 l room 250 gr boter 4 eidooiers 4 el Parmezaan poeder 4 teentjes look ...
Fusion style salade met eend - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/fusion-style-salade-eend/
... Fusion style salade met eend Eend en sinaasappel zijn een klassieke combi die je tegenkomt in bijvoorbeeld de Franse keuken. Deze salade is een fusion gerecht geworden: Frans met een vleugje Aziatische door bijvoorbeeld de dressing en de taugé. Instructies Verwarm de ...
Barbarie-eend | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/barbarie-eend
... Barbarie-eend - Neem een pot op maat van de eend en smelt een klontje boter. Kruid de eend langs beide kanten met peper en zout en bruin ze gedurende 5 minuten langs alle kanten. Zet dan het deksel erop en laat verder garen gedurende 25 à 30 minuten. Draai regelmatig ...
Recept voor espuma met amaretto | njam!
http://www.njam.tv/recepten/espuma-met-amaretto
... ve de amandelschilfers. Doe het mengsel in een sifon en zet onder druk. Koel in de frigo gedurende tenminste 90 minuten. Spuit de espuma in glaasjes en werk af met amandelschilfers. hoe maak je espuma? Volg het recept en giet het gezeefde of gepureerde mengsel in een sifon. Breng een gasvulling (N2O) aan en ...
Tomaat garnaal met mozzarella espuma | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tomaat-garnaal-met-mozzarella-espuma
... Tomaat garnaal met mozzarella espuma - Verwarm een beetje van de melk en laat het blaadje gelatine hierin smelten. Doe er de mozzarella, melk, gelatine en een snuif zout in een beker en mix met een staafmixer alles zeer fijn. Giet het mengsel in een espumafles en laad ...
Recept voor vorkhapje met gerookte eend | njam!
http://www.njam.tv/recepten/vorkhapje-met-gerookte-eend
... bereiden: Pel de sinaasappel tot op het vruchtvlees, verwijder zorgvuldig alle wit en snijd in partjes. Snijd de gerookte eendenborst in plakjes van ca. 1/2 cm dik. Verwijder de vette rand van de eendenborst. serveren: Neem een vork en prik de rolletjes vlees erop. ...
Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/toastje-van-messchelpen-en-een-espuma-van-knoflookaardappelen
... Toastje van messchelpen en een espuma van knoflookaardappelen - Bereid de pistousaus: vermeng stukjes tomaat met knoflook, gehakte basilicum, peper, zout en wat wijnazijn. Bereid een espuma van knoflookaardappelen: kook de melk met wat saffraan, meng er aardappel- en ...
Gerookte eendenborstsalade met sinaasappel - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/gerookte-eendenborstsalade-sinaasappel/
... Gerookte eendenborstsalade met sinaasappel eend met sinaasappel is in de Franse keuken een klassieke smaakcombinatie ('canard à l'orange'). Ik besloot deze klassieke smaakcombinatie te nemen en hem in een nieuw jasje te gieten, namelijk als salade. Met slechts enkele ...
Wintersalade met eend, linzen en bietjes - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/wintersalade-eend-linzen/
... Wintersalade met eend, linzen en bietjes Bij dit winterse weer denk je misschien niet zo snel aan een salade. Maar als je kennis maakt met deze wintersalade met linzen, bietjes en gekonfijte eend ben je verkocht hoor ;-)! In het magazine van de Sligro zagen we het idee ...