Resultaten voor dessert met irish wiskey koffie 3 lagen van jeroen meus

Jeroen Meus - Irish coffee mousse met slagroom en café noir koekjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/irish-coffee-mousse-met-slagroom-en-cafe-noir-koekjes

... irish coffee mousse met slagroom en café noir koekjes - De heerlijke koffieklassieker irish coffee in de vorm van een dessert in een glaasje met drie lagen. Leuk dessert om te serveren tijdens de feestdagen of voor de goede, oude Sinterklaas. - Breng de whisky ...

International Irish Coffee Day: zo maak je de perfecte Irish Coffee | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/international-irish-coffee-day-zo-maak-je-de-perfecte-irish-coffee

... International irish Coffee Day: zo maak je de perfecte irish Coffee - Op 25 januari is het International irish Coffee Day. Grote fan van een irish koffie? Het is helemaal niet moeilijk om te maken. Verwarm je glas voor met warm water. Verwijder het water. Verhit whisky ...

Irish coffee | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/irish-coffee

... irish coffee - Vul per persoon 1/3 van het glas met whisky en doe dit in een pannetje. Voeg per persoon de 2 eetlepels suiker toe aan de whisky en roer de suiker tot hij is opgelost en een beetje stroperig wordt. Doe de whisky in de glazen. Neem een kop sterke koffie ...

Jeroen Meus - Peer in koffie en vanilleijs - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/peer-in-koffie-en-vanilleijs

... Peer in koffie en vanilleijs - Dit is een dessert voor de koffieliefhebber. Verse peren combineren goed met de smaak van een potje troost. Je kunt de voorbereiding best een dag op voorhand doen, zodat de gepocheerde peren goed koud zijn. - 0. Zet een kan vol sterke koffie. ...

Jeroen Meus - Broodpudding met koffie en speculaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/broodpudding-met-koffie-en-speculaas

... Broodpudding met koffie en speculaas - Broodpudding is een soort cake dat zowel graag wordt gegeten in België als in Nederland. In Vlaanderen wordt het ook wel eens bodding genoemd. Naast de sneden oud brood, kan je eindeloos variëren met de ingrediënten. ...

Flan caramel van kokos en koffie | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel-van-kokos-en-koffie

... Flan caramel van kokos en koffie - Suiker en koffie tot een caramel laten worden. De caramel uitstorten in soufflépotje en laten stollen. De kokosmelk, gewone melk, suiker, eieren, dooiers, batida samen mengen en op de caramel gieten. Stomen op 100°C gedurende 16-18 ...

Jeroen Meus - Kaastaart met koffie-aroma - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kaastaart-met-koffie-aroma

... kunst van het maken van kaastaart. Tegenwoordig wordt ze wereldwijd gegeten. Het is een eenvoudige taart die heerlijk smaakt als dessert of bij een kopje koffie of thee. jeroen geeft de taart wat extra koffie-aroma, maar dat kan je naar wens weglaten. Ook wie weinig vertrouwd is met taarten bakken, kan met dit recept zonder prob ...

Jeroen Meus - Het simpelste dessert ooit - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-simpelste-dessert-ooit

... Het simpelste dessert ooit - Tijdens de feestdagen is er niet altijd genoeg tijd om complexe desserten te bereiden, of misschien komt er onverwacht bezoek en wilt u hen toch een smakelijk en huisgemaakt nagerecht voorzetten. In 1-2-3 bereid je dit zoet, smeuïg, fruitig-fris ...

Jeroen Meus - Luikse koffie met kattentongen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/luikse-koffie-met-kattentongen

... Luikse koffie met kattentongen - Voor café Liégeois of Luikse koffie heb je in de eerst plaats koffie van topkwaliteit nodig. Bewaar gemalen koffie altijd in het oorspronkelijke zakje en doe er een elastiekje rond. Als de korrels te veel met lucht in aanraking komt, ...

Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/tiramisu-met-peperkoek-mokka-ijs-en-karamel-op-basis-van-koffie-en-amaretto

... Tiramisu met peperkoek, mokka-ijs en karamel op basis van koffie en Amaretto - Klop de dooiers met de suiker tot een schuimig mengsel. Voeg 4 eetlepels Amaretto toe en roer er de mascarpone onder. Klop het eiwit stijf en roer het er voorzichtig onder. Meng 2 eetlepels ...