Resultaten voor deeg in blender

Pannenkoeken van Albert Verdeyen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/pannenkoeken-van-albert-verdeyen

... Bereiding Maak een licht deeg: mix de bloem, de eieren, de suiker, de olie en de melk in een blender. Verhit een beetje Fama in de anti-kleefpan, zorg dat de pan goed warm is. Giet er een lepel deeg in, zorg dat heel de pan mooi vol deeg ligt. Draai de pannenkoek om ...

Pannenkoeken | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/pannenkoeken

... Pannenkoeken - Maak een licht deeg: mix de bloem, de eieren, de suiker, de olie en de melk in een blender. Verhit een beetje Fama in de anti-kleefpan, zorg dat de pan goed warm is. Giet er een lepel deeg in, zorg dat heel de pan mooi vol deeg ligt. Draai de pannenkoek ...

White Bean Dip met flatbread | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/white-bean-dip-met-flatbread

... het gistmengsel en giet er bijna alle olijfolie (4 el) bij. Maak een bol en kneed een 5-tal min met de hiel van je hand. Laat het deeg in een geoliede kom en onder een natte handdoek rijzen tot de hoeveelheid verdubbeld is (ongeveer 1 uur). Herkneed het deeg lichtjes en meng er de gewenste kruiden onder – 3 min. Rol het deeg uit – deeg verdelen in de gewenste vorm, hier langwerpig 2 cm / 4 cm met een dikte van 0,5 cm. Laat een pan zeer goed verwarmen (liefst een grill pan) en bak de broodjes 2 min per zijde. Ingrediënten 400 gr cannelini bonen uit blik 2 teentjes look, gepeld zeste en sap van 1 citroen 1 bosje platte peterselie 150 ml olijfolie tabasco peper 20 gr verse gist ¼ el lopende honing 250 ml handwarm water 500 gr ...

Wortelcake met pecannoten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/wortelcake-met-pecannoten

... aan toe en klop goed verder op. Zeef de bloem en voeg toe aan de eieren. Smelt de boter en voeg toe.Roer de wortelmassa onder het deeg. Hak de noten in kleinere stukjes en voeg toe.Strooi het kaneelpoeder over het deeg.Smeer de cakevorm in met een beetje boter en bebloem. Schud de overtollige bloem af.Vul de vorm met het deeg en plaats in een voorverwarmde oven van 180° C gedurende 50 minuten.Laat afkoelen en ontvorm. Snijd in schijfjes of in blokjes. ...

Vegan rijsttaart | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/vegan-rijsttaart

... Bereiding Begin met het deeg. Doe de bloem, kokosolie (koud), rietsuiker en zout in een blender of cutter. Snij de vanillestok overlangs in twee. Schraap het merg uit en doe in de blender. Cutter fijn. Voeg langzaam het ijswater toe tot de crumble een bol wordt. Draai ...

Jeroen Meus - Olijvenbrood met zongedroogde tomaat en pecorino - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/olijvenbrood-met-zongedroogde-tomaat-en-pecorino

... i van de pepermolen en een snuif oregano. Mix kort in de blender. Er mogen nog stukjes olijf en tomaat zichtbaar zijn.Het focacciadeeg Weeg de bloem en het tarwegriesmeel af en doe ze in de mengkom van de keukenrobot. Voeg de olijfolie en een snuif grof zout toe.Vul een maatbeker met lauw water en los de verse gist erin op. Zet even opzij.Laat de keukenmachine draaien en voeg de gemixte garnituur toe. Doe er nadien geleidelijk aan de gistoplossing bij.Rasp er de helft van de pecorino bij en laat het deeg minstens 10 minuten kneden.Vet ondertussen een ovenschaal in met olijfolie en verdeel de polenta over de bodem.Vet een propere mengkom in met olijfolie en leg er het deeg in. Laat zo’n 40 minuten rijzen onder een vochtige keukenhanddoek of een vel huishoudfolie.Kneed het deeg enkele minute ...

Ananassmoothie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ananassmoothie

... Bereiding Snijd het fruit in kleine stukken en doe dit in een blender. Voeg yoghurt, melk, water, honing en munt erbij. Laat de blender mixen tot je een homogene lopende massa verkrijgt voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Ananassmoothie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/ananassmoothie

... Bereiding Snijd het fruit in kleine stukken en doe dit in een blender. Voeg yoghurt, melk, water, honing en munt erbij. Laat de blender mixen tot je een homogene lopende massa verkrijgt voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Smoothie met granaatappel en kokos | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/smoothie-met-granaatappel-en-kokos

... Smoothie met granaatappel en kokos - Snijd de granaatappel doormidden en schep de pitjes eruit. Doe de granaatappelpitjes en de frambozen in een blender. Giet de kokosmelk in de blender. Schep de yoghurt in de blender. Voeg de ijsblokjes toe. Mix glad. Dien onmiddellijk ...

Zelf pasta maken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/zelf-pasta-maken

... Zelf pasta maken - Ga uit van je basisrecept voor deeg met het principe 1 ei per 100 gr bloem. Neem 300 gr fijne bloem en 3 eieren. Doe het in een mengkom en doe er drie el olijfolie bij. Kneed het deeg. Dit kan een tijdje duren tot het deeg gevormd is. Doe het deeg ...