Resultaten voor dagelijkse kost roggevleugel a l' ancienne

Jeroen Meus - Roggenvleugel à l'ancienne - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roggenvleugel-a-lancienne

... Roggenvleugel à l'ancienne - Rog is een vis die je op heel veel manieren kunt bereiden. Hij smaakt bijvoorbeeld perfect met deze heerlijk ouderwetse saus met spek en champignons. - Roggenvleugel à l’ancienne Breng water met een snuif zout aan de kook. Schil de ...

Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/filet-van-roggevleugel-op-een-bedje-van-groentjes

... Filet van roggevleugel op een bedje van groentjes - Stoof de prei, de wortelen en de uitjes aan in boter. Snijd 4 grote stukken bakpapier en leg op elk van hen een filet van roggevleugel. Bedek de roggefilet met de gestoofde groentjes en besprenkel ze met een eetlepel witte ...

Roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/club-camping/recept/roggevleugel-met-olie-van-platte-peterselie-en-kappertjes

... roggevleugel met olie van platte peterselie en kappertjes - Dep de rogvleugels droog en kruid ze met peper en zout. Bak de rogvleugel mooi aan op de barbecue. Snij de sjalotjes fijn samen met de zongedroogde tomaatjes. Meng dit met olie van de zongedroogde tomaatjes en wat ...

Jeroen Meus - Rogkroketjes Puttanesca - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rogkroketjes-puttanesca

... Rogkroketjes Puttanesca - Vandaag staat de 'Vis van het jaar 2021' op het menu. Niet volgens een klassieke bereiding, gekookt of gebakken, maar in kroketvorm. Jeroen maakt er dan weer een klassiek Italiaanse bereiding bij, namelijk een Puttanesca. Een tomatensaus ...

Jeroen Meus - Rog met sjalottenvinaigrette en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-sjalottenvinaigrette-en-aardappelen

... Rog met sjalottenvinaigrette en aardappelen - Klassiek serveer je een roggevleugel met boter en kappertjes. Jeroen geeft er deze keer een lauwe vinaigrette met sjalot bij. De groene kruiden voegt hij pas aan het einde toe zodat ze niet verkleuren. Met een gebakken ...

Jeroen Meus - Rog met kappertjesvinaigrette en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-kappertjesvinaigrette-en-aardappelen

... Rog met kappertjesvinaigrette en aardappelen - Een van Jeroens favoriete vissen is ongetwijfeld rog. Hij bakt de vis krokant in hete boter, eenvoudig maar o zo lekkker. Met een smaakvolle vinaigrette van sjalot en kappertjes, wat frisse salade en aardappelen in de schil ...

Jeroen Meus - Rog met kappertjesvinaigrette en aardappelen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-kappertjesvinaigrette-en-aardappelen

... Rog met kappertjesvinaigrette en aardappelen - Een van Jeroens favoriete vissen is ongetwijfeld rog. Hij bakt de vis krokant in hete boter, eenvoudig maar o zo lekkker. Met een smaakvolle vinaigrette van sjalot en kappertjes, wat frisse salade en aardappelen in de schil ...

Jeroen Meus - Rog met geplette aardappel en kruiden - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rog-met-geplette-aardappel-en-kruiden

... Rog met geplette aardappel en kruiden - Rogvleugel is een lekker stukje vis. Koop de vleugels wel kraakvers en maak ze ook zo snel mogelijk klaar, want ze kunnen relatief snel bederven. Je serveert er geplette aardappelen bij waarin spinazie en een hele hoop smaakmakers ...

Jeroen Meus - Kotelet met pickleskorst en andijviestoemp - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-pickleskorst-en-andijviestoemp

... n veelzijdige groente die je vaak in slaatjes kan terugvinden, maar even lekker is warm in witte saus of zoals nu in stoemp. Meer dagelijkse kost dan dit wordt het niet! - Schil de aardappelen, snijd ze in grote stukken en kook ze gaar.Snijd de andijvie grof, kuis en was hem goed. Laat andijvie uitlekken in een vergiet.Snijd de ui in repen en plet de look. Stoof beiden aan in wat boter en voeg de andijvie toe.Doe de panko met de pickles en de boter in de blender en mix even.Kruid de koteletten met peper en zout, laat wat boter s ...

Jeroen Meus - Snert - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/snert

... Snert - Deze dikke maaltijdsoep op basis van spliterwten is een echte traditie bij onze Noorderburen. Jeroen maakt er een zalige dagelijkse kost-versie van. Een kom van deze winterse erwtensoep is ideaal om na een koude wandeling leeg te lepelen. - Spoel de spliterwten onder ...