Resultaten voor dagelijkse kost deze week flan caramel
Flan caramel van kokos en koffie | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel-van-kokos-en-koffie
... flan caramel van kokos en koffie - Suiker en koffie tot een caramel laten worden. De caramel uitstorten in soufflépotje en laten stollen. De kokosmelk, gewone melk, suiker, eieren, dooiers, batida samen mengen en op de caramel gieten. Stomen op 100°C gedurende 16-18 min. ...
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flan-caramel
... flan caramel - Snijd de vanillestok open en doe hem bij de room en de melk, verwarm ze samen tegen het kookpunt. Smelt de 380gr suiker op een laag vuur met een weinig water. Laat de suiker een beetje kleuren en giet de karamel daarna in ovenvormpjes (ramequins). (gebruik ...
Jeroen Meus - Flan-karamel met banaan en gekarameliseerde pinda - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flan-karamel-met-banaan-en-gekarameliseerde-pinda
... Flan-karamel met banaan en gekarameliseerde pinda - Fan van flan? Dan zal deze klassieke flan-karamel je zeker en vast kunnen bekoren! Serveer de flan met schijfjes banaan en gekarmeliseerde pinda voor de finishing touch. - De flan-karamel Verwarm de oven ...
Panna cotta met caramel en vers fruit | VTM Koken
https://koken.vtm.be/wie-komt-er-eten/recept/panna-cotta-met-caramel-en-vers-fruit
... Panna cotta met caramel en vers fruit - Kook room samen met de suiker en vanillesuiker. Week gelatineblaadjes in koud water en voeg ze bij de warme room. Laat het geheel afkoelen en verdeel het dan over de glazen. Maak een karamel met de suiker en het water. Als de ...
Jeroen Meus - Flan met briochebrood en peer - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flan-met-briochebrood-en-peer
... flan met briochebrood en peer - deze flan is in geen tijd klaar en je kan ook zelf beslissen hoe je het dessert het liefst serveert. Je kan de het warm, lauw of koud eten. Bovendien kan je er iets feestelijker van maken door een bolletje ijs of vers fruit naar keuze bij ...
Jeroen Meus - Kruimeldeegtaart met flan, peer en rozijntjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kruimeldeegtaart-met-flan-peer-en-rozijntjes
... Kruimeldeegtaart met flan, peer en rozijntjes - Jeroen maakt een combinatie van verschillende klassieke taartrecepten: far breton, clafoutis en de klassieke flantaart. In de vulling vinden we de smaken van vanille, kaneel en steranijs terug. Een andere zoete toets komt van ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/flan-chocolade
... flan chocolade - flan chocolade - Verwarm de oven voor op 100°C.Zet in de oven een warmwaterbad.Breng de melk en room aan de kook.Klop de eieren samen met de suiker tot een gladde massa.Los de chocolade op in de melk en overgiet hiermee het eiermengsel.Meng goed en doe ...
Jeroen Meus - Flan-karamel met kokos, limoen en mango - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flan-karamel-met-kokos-limoen-en-mango
... Flan-karamel met kokos, limoen en mango - Op school heette zo’n flan een ‘crème renversé’. De romige pudding heeft bovenaan het herkenbare laagje karamel. Jeroen geeft het dessert een zacht kokosaroma en presenteert de flans met een fijne en eenvoudige ...
Jeroen Meus - Flan van spinazie met kaas en croutons - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/flan-van-spinazie-met-kaas-en-croutons
... flan van spinazie met kaas en croutons - Ongemerkt vegetarisch, een beetje chic, mooi om te zien en tegelijk zeer smakelijk: dat zijn de belangrijkste eigenschappen van deze grasgroene flans. De voorgerechten met eieren krijgen de zachte kleur en smaak van spinazie, met ...
Flan van krab | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/flan-van-krab
... flan van krab - Doe de eieren en eigelen in een kom. Kruid met peper, zout, curry en paprikapoeder. Giet de melk en room erbij en roer even. Voeg de krab toe en meng alles. Voeg de gehakte look en peterselie toe. Beboter individuele flan-potjes en giet het mengsel erin. ...