Resultaten voor crème glace
Soufflé glacé cassis | VTM Koken
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/souffle-glace-cassis
... eklopte room onder. Samenstellen van de soufflé: leg een schijf biscuit op de bodem van de schaal en giet er een paar theelepels crème de cassis over. Bedek de biscuit met een laag van het eiwit-roommengsel en draai er wat cassispuree door. Leg de tweede biscuit erbovenop en giet er eveneens enkele theelepels crème de cassis over. Schep er de rest van het roommengsel op en draai er eveneens wat cassispuree door. Plaats een nacht in de diepvriezer. Verwijder het siliconenpapier, garneer met wat verse bessen en bestrooi met poedersuiker. Ingrediënten 1 citroen (sap) 200 gr opgeklopte room 200 gr bosbessenstroop 2 schijven gewone biscuit crème de cassis seizoensbessen om te garneren poedersuiker ...
“Verloren” croque met gebakken appel en café glacé | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/verloren-croque-met-gebakken-appel-en-cafe-glace
... “Verloren” croque met gebakken appel en café glacé - Meng alle ingrediënten van het verloren brood met een vork. Snij de appelen in schijfjes en bak ze in boter met de bruine suiker en blus ze af met een beetje citroensap. Dip de sneetjes brood in het beslag. ...
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/cafe-glace
... Café glacé - Meng ijs en koffie in een grote kom met een garde. Schep in glazen en giet er een beetje koude koffie over. Overstrooi de glazen nog eens met het Piet Huysentruyt Vanillemolentje Ingrediënten 1 dl koude sterke koffie 8 bollen vanille-ijs een beetje gemalen ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-kerstmenu-nagerecht-creme-caramel-glace-met-in-vanille-gebakken-pruimen/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 20 min Moeilijkheid: Gemiddelde moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Karamelijs Toevoegen Witte suiker Toevoegen 1 eetlepel Solo Vloeibaar Toevoegen 2 pruimen (of ...
IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/ijsgekoelde-cafe-glace-palermo-met-sesamkoekje
... IJsgekoelde ‘Café glacé Palermo’ met sesamkoekje By: Stéphane Buyens Gepubliceerd: 15 September 2011 Totale tijd: - 15 minuten Yield: 4 persons Ingredients: vanille-ijs : 8 bollen opgeklopte room : 8 suiker : 2 koffie-extract : 1 sesamzaad : 50 gr bloem : 25 gr ...
Jeroen Meus - Verloren croque met appelen en café glacé - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verloren-croque-met-appelen-en-cafe-glace
... Verloren croque met appelen en café glacé - Van een fantastisch ontbijtdessert gesproken. Voor deze wentelteefjes/croque stapt iedereen goedgezind uit bed. En als dat niet werkt, is er nog altijd een sterk glaasje café glacé om je op de been te krijgen. - Laat de ...
Orange Glacé | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/orange-glace
... Orange Glacé - Klop de eigelen en de suiker wit. Warm de melk op en snijd van 1 sinaasappel de zeste fijn en kook op in water om de bitterheid weg te krijgen. Spoel onder water. Giet er het sap van 3 sinaasappels bij en voeg ook de pulp van 1 sinaasappel toe. Laat voor ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/cafe-glace
... Café glacé - Zet een klein tasje sterke koffie en laat afkoelen in de koelkast. Klop 1,5 dl vette room op samen met bloemsuiker, honing en vanille pitjes. Schep 3 grote bollen vanille-ijs in een kom en roer er een beetje koffie en Kahlùa onder en roer er op het laatste ...
https://koken.vtm.be/glamour-puds/recept/vacherin-glace
... ekende hart en bouw zo geleidelijk dikke lagen meringue op. Bak 1 uur 30 minuten of tot de buitenkant droog is en een heel lichte crèmekleur krijgt. Zet de oven uit, laat de deur op een kiertje staan en laat de meringue volledig afkoelen in de oven. (De buitenkant van de meringue zal stevig aanvoelen als je er zachtjes op duwt, maar naarmate hij afkoelt, zullen er scheurtjes ontstaan en zul je zien dat de binnenkant zacht is en een beetje op de consistentie van een marshmallow lijkt.) Plaats de meringue op een serveerschaal. Maak het roomijs zacht (plaats een uurtje in de koelkast, zodat hij het smeerbaar wordt) en schep over het oppervlak van de meringue. Plaats meteen in de diepvriezer om op te stij ...
Lamsrack van zuiglam met dragon - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vlees/lamsrack/lamsrack-zuiglam-dragon
... Lamsrack van zuiglam met dragon 4 personen 5 min voorbereiden 30 min bereiden 0 min wachten waardering7.9obv 10 waarderingen HoofdgerechtVleesSpaans Ingrediënten 24 lamsracks (ribbetjes) van zuiglam een droog mengsel naar smaak van: oregano, tijm, rozemarijn en bonenkruid ...