Resultaten voor boterraapjes jeroen meus

Recept voor Blinde vink van zalm met boterraapjes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/blinde-vink-van-zalm-met-boterraapjes/

... voor 4 personen 150 g gerookte zalm in fijne plakjes gesneden Toevoegen 450 g verse zalmfilet Toevoegen 500 g boterraapjes Toevoegen 1 afgestreken el kerriepoeder Toevoegen 1 citroen Toevoegen 40 g Solo Toevoegen 1/2 bussel platte peterselie Toevoegen peper van de molen Toevoegen zeezout Toevoegen Bereidingswijze Ontdoe de zalmfilets van alle graten ...

Recept voor risotto met boterraapjes en sesam | njam!

http://www.njam.tv/recepten/risotto-met-boterraapjes-en-sesam

... ijngesnipperde ui 280 grisotto rijst 10 clwitte wijn 100 gkikkererwten uit blik 50 gboter 50 gmascarpone 50 ggeraspte parmezaan 4 boterraapjes, in partjes sap van 1 citroen 1 elsesamolie 1 elgeroosterd sesamzaad 2 fijngesnipperde lente uitjes versgemalen zwarte peper - fijn zeezout ...

Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gevulde-zoete-aardappel-met-eendenborst-mango-en-boterraapjes

... Gevulde zoete aardappel met eendenborst, mango en boterraapjes - Geen warm fruit voor Bartel. Sofie overtuigt hem toch met een heerlijke vinaigrette van ananas en mango. Hiermee werkt ze een gevulde zoete aardappel op. Helemaal niet moeilijk en superlekker. Lust Bartel Van ...

Jeroen Meus - Lamskroon met kruidenkorstje - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/lamskroon-met-kruidenkorstje

... Lamskroon met kruidenkorstje - Een lamskroon is het favoriete stukje vlees van heel veel mensen. Het is mals en ziet er tegelijk altijd feestelijk uit. Bovendien is peuzelen toegestaan. jeroen stopt de lamskroon in de oven met een heerlijke kruidenkorst, hij serveert daarbij ...

Jeroen Meus - Aperitiefverrassingsbrood - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/aperitiefverrassingsbrood

... Aperitiefverrassingsbrood - Didier groeide op in de bakkerij van zijn ouders en zet de stiel nu voort. Elke dag bakt hij verse broden waarvan hij er een paar aflevert in Jeroens keuken.Jeroen tovert een multigranenbrood om tot een verrassingsbrood gevuld met ‘salsa ...

Jeroen Meus - Carpaccio van raapjes met gemarineerde zalm en crème van geitenkaas - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-raapjes-met-gemarineerde-zalm-en-creme-van-geitenkaas

... pot en breng alles aan de kook. Kruid met een snuif zout, wat laurier, enkele takjes tijm, een teentje look en wat peper.Snijd de boterraapjes op een mandoline in fijne plakjes en bewaar ze even in een kom.Giet de warme marinade op de raapjes en laat het geheel afkoelen in de koelkast.Snijd de zalm in blokjes en doe ze in een kom.Meng de suiker, wat peper en het grof zout onder de zalm. Snipper de dille en de dragon fijn en meng hem onder de zalm.Voeg er tot slot het sap en de zestes van een halve citroen aan toe. Laat de zalm minstens een uur marineren.Doe de geitenkaas met een lepel yoghurt in de pot van de blender en mix kort. Schep de geitenkaas vervolgens in een kom.Breng de mosterdsla op smaak met wat notenolie.Haal de raapjes uit de marinade, dep ze een beetje droog en verdeel ze in een cirkel over een bo ...

Jeroen Meus - Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/konijn-meus-met-frietjes-en-kropsla

... Konijn “Meus” met frietjes en kropsla - Dit is weer echte degelijke Dagelijkse kost zoals iedereen het graag heeft! Speciaal voor de verjaardag van zijn papa deelt jeroen een klassieker zoals die vroeger bij hem thuis op tafel verscheen: een stoofpot van konijn ...

Jeroen Meus - Mayonaise - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise

... Mayonaise - Voortaan alleen nog maar verse mayonaise! jeroen legt uit hoe je op de klassieke manier mayonaise maakt met een klopper, op basis van mosterd.Je zal merken dat mayonaise erg makkelijk te bereiden is. Maak er dus best niet te veel van, want verse mayonaise ...

Jeroen Meus - Roux - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/roux-0

... Roux - Dé basis, hét fundament waarop elke witte saus kan bouwen. In twee stappen en klaar! - Roux Smelt de boter in een kookpot op een matig vuur. Schep de bloem bij de bruisende boter en roer met de garde.Laat het mengsel al roerend een beetje ‘opdrogen’, tot je een ...

Jeroen Meus - Mayonaise voor 300 man - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mayonaise-voor-300-man

... Mayonaise voor 300 man - Zelf mayonaise maken is een koud kunstje. Mayonaise maken voor 300 man is niet veel moeilijker. jeroen kruipt in de grootkeuken en gaat aan de slag met 20 eieren. Serveer deze klassieke saus met die andere Vlaamse klassieker: stoofvlees-friet! - Doe ...