Resultaten voor peterselie puree

Venkelstoemp | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/venkelstoemp

... ee op een bord en leg het schijfje rauwe zalm erbovenop. Overgiet het geheel met een beetje olijfolie en strooi er nog wat platte peterselie overheen. Ingrediënten 4 schijfjes rauwe zalm 1 venkel 8 aardappelen boter 1 dl room olijfolie platte peterselie ...

Aubergine puree met uien en munt - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/groenten/aubergine/aubergine-puree-uien-munt

... gesnipperd 1 theelepel citroensap 3 eetlepels witte broodkruimels 50 g feta, fijngeprakt 1 theelepel munt, fijngehakt 1 eetlepel peterselie, fijngehakt Bereiden Verhit de olie in een diepe pan en bak de uien 3 minuten op een matig hoog vuur. Voeg de aubergine, de knoflook en het citroensap toe. Leg het deksel op de pan en laat de aubergine in ca. 20 gaar worden. Prak het auberginemengsel fijn. Meng het met de broodkruimels, de feta, zout en peper, de munt en de helft van de peterselie. Warm het nog 1 minuut door. Strooi de rest van de peterselie over de aubergine puree. Het recept 'Aub ...

Puree met kaas en garnalen | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/puree-met-kaas-en-garnalen

... Pocheer de eieren. Serveer de puree met de garnalen, het gepocheerde ei, de zure room, parmezaankrullen en olijfolie. Versier met peterselie en nootmuskaat. Ingrediënten 10 bloemige aardappelen 200 gr garnalen 5 eieren ½ dl room 1 klontje boter parmezaankrullen 4 el olijfolie 4 el zure room peterselie nootmuskaat zout ...

Ovenschotel met pulled chicken en knolselderpuree

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/ovenschotel-met-pulled-chicken-en-knolselderpuree

... lder af en voeg er de boter en room aan toe. Kruid naar eigen smaak met peper zout en nootmuskaat. Plet tot puree.Spoel en hak de peterselie fijn. Houd wat apart voor de afwerking en meng de overige peterselie onder de puree.Verdeel de puree over de kip en zet 20 minuten in de oven.Hak de hazelnoten grof en strooi samen met de fijngehakte peterselie over de ovenschotel. ...

Aardappelpuree met noordzeegarnalen

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelpuree-met-noordzeegarnalen

... oor de puree.Kruid met peper en zout.Warm de puree weer op en roer zachtjes om aanbakken te vermijden.Werk af met de versnipperde peterselie. ...

Kruidenpuree

https://www.prinsessenboontjes.be/post/kruidenpuree

... ite.Voeg 50 g (plantaardige) boter bij de puree en meng hem onder de puree.Knip verse kruiden bij de puree. Wij nemen bieslook en peterselie, en we gebruiken toch wel een handjevol.Doe de kruidenpuree in een mooie schaal.Werk af met een lekker zout.Smakelijk Stap voor stap foto's Tips:Je kan een eitje toevoegen aan de puree. (Dan is hij niet meer vegan.)Je krijgt de lekkerste puree van Bintje aardappelen.Met de Thermomix?Schil 1 sjalotje en snij het in 2.Hak het 4 seconden op stand 4.Stoof het 3 minuten op stand 1, op 100°C.Doe de gestoofde ui even uit de beker. Leg op een bordje.Volg het basisrecept voor puree.Knip er op het einde voldoende peterselie en bieslook bij. Voeg ook de sjalot terug toe.Meng 10 seconden linksomdraaiend op stand 5.Doe de puree in een mooie schaal. Dat gaat het best door het mes er al uit te halen. Dan kan je met een pottenlikker het best de kom schoon schrapen.Smakelijk Bereidingstijd:Je kan deze puree op 25 minuten als bijgerecht op tafel zetten. Nog 10 andere aardappelgerechten ...

Mispelkroketten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mispelkroketten-0

... Mispelkroketten - Meng de mispelpuree, de speculoos en de aardappelpuree goed tot een fijne puree. Week de gelatine in koud water. Warm de helft van de puree op, op een zacht vuurtje. Vermend de uitgeknepen gelatine goed met de warme puree. Meng de warme met de koude puree. ...

Kalfslever met sjalotten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kalfslever-met-sjalotten

... eg er een eetlepel Runderbouillon aan toe. Laat het geheel voor de helft inkoken. Serveer met puree. Versier met kervel of platte peterselie. Ingrediënten 4 schijven kalfslever 4 sjalotten ½ dl frambozenazijn 1 dl water 1 el runderbouillon 2 el suiker puree Kervel of platte peterselie bakboter ...

Recept voor puree met ui en tomaten | njam!

http://www.njam.tv/recepten/puree-met-ui-en-tomaten

... tot een luchtige puree. Roer het tomaten en ui mengsel samen met de geraspte kaas door de aardappelpuree. Garneer de puree met de peterselie. Tip: Heerlijk bij biefstuk! Ingrediënten voor 4 personen 1 kilogeschilde aardappelen in stukjes 50 gboter 1 gesnipperde ui 2 geraspte teentjes knoflook 1 tlkerriepoeder 50 groomkaas 3 grote tomaten in blokjes gesneden 125 mlwarme melk 75 ggeraspte kaas 1 tlgedroogde peterselie naar smaak versgemalen peper - zeezout ...

Hobbykok Pluis: Korianderrijst

http://hobbykokpluis.blogspot.be/2012/03/korianderrijst.html

... Korianderrijst Ingrediënten: 2 sjalotten, gesnipperd 1 bakje verse koriander (15 g) 1 bakje platte peterselie (20 g) 4 el olijfolie 300 g basmatirijst 700 ml groentebouillon (van 1 tablet) Materialen: staafmixer Bereiden: Pureer met een staafmixer de gesnipperde sjalotten, ...