Resultaten voor coquilles saffraansaus witte wijn zeekraal

Gegratineerde coquilles - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/coquilles/gegratineerde-coquilles

... Gegratineerde coquilles 4 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 11 waarderingen VoorgerechtVisHollands bevat per portie95 kcal Ingrediënten 4 coquilles in de schelp 50 g zeekraal 1 sneetje oud witbrood 1 eetlepel olijfolie 6 kerstomaatjes, ...

Jeroen Meus - Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/carpaccio-van-coquilles-met-zeekraal-en-daikon

... Carpaccio van coquilles met zeekraal en daikon - Het hoeft niet alle dagen vlees met groenten en patatten te zijn! Ook dit fijne voorgerechtje met sint-jakobsschelpen, zeekraal en witte rammenas is dagelijkse kost! Jeroen werkt het gerecht af met een fijne vinaigrette met ...

Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/mosselen-met-witte-wijn-met-limoengras-gewokte-zeekraal-en-spinazie

... Mosselen met witte wijn met limoengras, gewokte zeekraal en spinazie - Verhit de olie in een kookpot en voeg toe: 2 fijngehakte stengels limoengras, 2 geplette teentjes look, een halve gehakte rode ui, 1 in reepjes gesneden rode chili. Bak het geheel even aan. Voeg de mosselen ...

Risotto zeekraal, heilbot & sint jacobsschelpen - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/risotto-zeekraal/

... t behulp van Jamie Oliver. Luxe risotto Dit keer gingen we voor een echte luxe risotto: risotto zeekraal met sint jacobsschelpen (coquilles) en heilbot. zeekraal zie je steeds vaker in restaurants, maar ook in supermarkten. Wij kochten dit keer de zeekraal gewoon bij de Lidl! zeekraal heeft een heerlijke subtiele zeesmaak. Het is een knapperige groentesoort met een ziltige smaak. Een echte aanrader om eens te proberen. Daarbij comb ...

Mosselen in saffraansaus | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-saffraansaus

... Mosselen in saffraansaus - Smelt een klontje boter in een pot en maak de mosselen op klassieke wijze. Stoof selder en ajuin aan en voeg tijm en laurier toe. Doe de mosselen erbij, kruid goed met peper en zout, giet er een beetje witte wijn over en laat gedurende 5 minuten ...

Recept voor zeekraal met gerookte zalmhaas | njam!

http://www.njam.tv/recepten/zeekraal-met-gerookte-zalmhaas

... Bereiden: Spoel de zeekraal, verwijder de harde gedeelten. Snijd de zalmhaas in 4 blokjes. Wok de zeekraal kort in olijfolie. Kruid met zwarte peper. Warm de blokjes zalm kort op in de oven. Leg de zeekraal op een schaaltje of lepel. Leg de zalm erop en garneer met ...

Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/udon-noedels-met-zeekraal-en-kastanjechampigons

... Udon noedels met zeekraal en kastanjechampigons - Kook de udon noedels volgens de aanwijzingen op het pak in gezouten water. Snij de champignons in plakjes en was de zeekraal. Doe de olie in een anti-aanbakpan en bak er de zeekraal en champignons in. Doe er de teriyaki ...

Rogfilet met zeekraal en rucolasaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/rogfilet-met-zeekraal-kerstomaat-en-rucolasaus

... Rogfilet met zeekraal, kerstomaat en rucolasaus - Een rogbereiding die kleur en smaak op je bord brengt én niet moeilijk is - Snipper de knoflook en sjalot fijn. Fruit gedurende 5 minuten in olijfolie aan op een zacht vuur. Blus met de witte wijn en voeg de ...

Coquilles à la Robert - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/leden/coquilles-a-la-robert

... en HoofdgerechtVisFrans Ingrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook, geperst paar saffraandraadjes 6 grote of 8 kleine coquilles scheutje sherry 2 eetlepels slagroom of crème fraîche Voorbereiden Maak een marinade van de olijfolie, knoflook en een paar saffraandraadjes en laat de coquilles hierin 15 minuten marineren. Bereiden Verhit een koekenpan en giet de marinad ...

Recept voor Zalm in papillot met venkel, rode ui, zeekraal en courgette | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/zalm-in-papillot-met-venkel-rode-ui-zeekraal-en-courgette/

... Menugang: Hoofdgerecht Bereidingstijd: 35 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 zalmhaasjes Toevoegen 1 venkel Toevoegen 1 courgette Toevoegen 2 rode uien Toevoegen ...