Resultaten voor consommé van fazant

Fazant met ravioli van foie gras | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-ravioli-van-foie-gras

... fazant met ravioli van foie gras - Snijd de fazanten "en portefeuille" (doormidden opensnijden). Kruid met peper en zout. Vul de fazant met plakjes ganzenleverterrine. Leg een plakje Gandaham op het werkblad en rol de fazant met de terrine erin op. Prik toe met een stokje. ...

Consommé van fazant met groentejulienne

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/197/consomme-van-fazant-met-groentejulienne-1

... Consommé van fazant met groentejulienne - Het vergt wat werk, maar het resultaat is de moeite waard - Snipper de uien grof. Snij de prei in stukjes. Schil de wortelen en snij ze in plakjes. Snij het borstvlees van de fazanten, hou 2 filets apart. Snij de billen, ...

Fazant opbakken | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/fazant-opbakken

... fazant opbakken - Neem een braadpan of braadpot, smelt een weinig boter en schroei de fazant eerst dicht langs de velkant gedurende 5 à 6 minuten. Draai om en laat ook de andere kant mooi bruin bakken gedurende 4 à 5 minuten. Als je er witloof bij wil moet je dit nu ook ...

Fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-op-zijn-brabants-met-fijne-frietjes

... fazant 'op zijn Brabants' met witloof en fijne frietjes - Neem een grote wijde pan waar een deksel op kan. Bak de fazant langs alle kanten mooi bruin in boter. Zie erop dat de boter mooi schuimend blijft (niet laten verbranden). Schik het witloof langs de fazant en kruid ...

Fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/fazant-met-spek-look-oesterzwammen-en-champignons

... fazant met spek, look, oesterzwammen en champignons - fazant lijkt op kip, maar is toch iets specialer. Met dit stukje wild kun je al eens uitpakken tijdens Kerstmis, Nieuwjaar en andere feestdagen. Serveer het met spek en boschampignons en je hebt een topgerecht! Bak de ...

Fazant op klassieke wijze | VTM Koken

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/fazant-op-klassieke-wijze

... fazant op klassieke wijze - Kruid de binnen- en buitenkant van de fazant. Ook de binnenkant want daar moet ook smaak uit komen: als je alleen de buitenkant kruidt, zal alles te flauw smaken. Ik doe ook een soeplepel Fama mee in de fazant zodat hij wat smeuïger wordt. Smelt ...

Fazant met paddenstoelen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/kip-gevogelte/fazant/fazant-paddenstoelen

... fazant met paddenstoelen 4 personen 0 min voorbereiden 1:15 uur bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 9 waarderingen HoofdgerechtGevogelteItaliaans Ingrediënten 1 fazant, leeggehaald en geplukt 1 eetlepel olijfolie 50 g boter 1 ui, fijngehakt 1 sjalotje, fijngehakt ...

Winterbarbecue: fazant met winterboeket | VTM Koken

https://koken.vtm.be/overkoken/recept/winterbarbecue-fazant-met-winterboeket

... Winterbarbecue: fazant met winterboeket - Vul de fazant met 2 halve citroenen, ongepelde look en laurier. Wrijf de fazant in met olijfolie, peper en zout en maak een jasje met ongezouten spek. Kuis diverse wintergroenten: raapjes, spruitjes, pompoen, … Bak aan op het ...

Recept voor Consommé met langoustines en morieljes | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/consomme-met-langoustines-en-morieljes/

... onen 4 eetlepels mirepoix (fijngesneden blokjes van knolselder prei voetselder en wortelen) Toevoegen 4 dl krachtige rundconsommé Toevoegen 1 eetlepel Solo Toevoegen 10 morieljes Toevoegen 8 grote langoustines Toevoegen 4 eetlepels Solo Delifine Toevoegen 2 eetlepels truffeljus Toevoegen peper en zout Toevoegen 16 basilicumblaadjes voor de presentatie Toevoege ...

Stoofpot van fazant met wintergroenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/stoofpot-van-fazant-met-wintergroenten

... Stoofpot van fazant met wintergroenten - Haal de billen en de borsten van de fazant. Hak de karkas in stukken en bak aan in Alpro bakken en braden tot alles mooi bruin is. Bevochtig met water en laat inkoken. Bevochtig nogmaals met water en voeg er de PH wild bouillon bij. ...