Resultaten voor ciabatta deeg maken jeroen meus

Jeroen Meus - Ciabatta pizza met ansjovis en pancetta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-pizza-met-ansjovis-en-pancetta

... ciabatta pizza met ansjovis en pancetta - Met ciabatta maak je een supersnelle en lekkere pizza. jeroen legt de basis met een eenvoudige tapenade van tomaat en ansjovis. Hij werkt de krokante snack af met pancetta en smeuïge buffelmozzarella. Zuiderse kost voor ...

Jeroen Meus - Ciabatta met verse kipcurry - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-verse-kipcurry

... Een krokant broodje met huisbereide toespijs kan zo smakelijk zijn!! jeroen maakt verse kipcurry en belegt er een stuk geroosterd ciabatta mee. Met een hard gekookt eitje en wat tuinkers erbij zal je broodje nooit meer hetzelfde zijn. - Zet de oven op stoomfunctie en verwarm ze voor tot 200 °C.Haal h ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met gehakt, taleggio en venkel-courgettesla - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-gehakt-taleggio-en-venkel-courgettesla

... Gevulde ciabatta met gehakt, taleggio en venkel-courgettesla - De ideale snack om het weekend in te gaan? Gegrilde ciabatta van op de barbecue gevuld met taleggiokaas en gehakt is altijd een succes. Om het geheel wat in evenwicht te houden, serveert jeroen er een fris ...

Jeroen Meus - Ciabatta met pulled beef, gebakken ui en paprika - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-pulled-beef-gebakken-ui-en-paprika

... ciabatta met pulled beef, gebakken ui en paprika - Een zalig broodje van zelfgemaakte ciabatta, pulled beef en een warme salsa van gebakken ui en paprika. Dit is de perfecte snack na een lange winterwandeling. - Laat de oven voorverwarmen tot 160°C.Maak een ‘dry ...

Jeroen Meus - Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-ciabatta-met-kalkoen-pesto-van-tuinkers-en-waldorfsalade

... Gevulde ciabatta met kalkoen, pesto van tuinkers en waldorfsalade - Deze gevulde broodjes zijn perfect om in de koelbox mee te nemen naar het strand. Je holt een ciabattabrood uit en vult het met gegrilde kalkoen, pesto en een lekkere variant van een Waldorfsalade. - Verwarm ...

Jeroen Meus - Ciabatta pizza 'al tonno' - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-pizza-al-tonno

... r het serveren een scheutje witte wijnazijn bij de pesto. 13. Verwarm de oven voor tot 200 °C. 14. Snijd de bolle kant van de ciabatta’s zodat ze mooi blijven liggen. Snijd de broodjes open en leg ze op een bakplaat. 15. Bestrijk de broodjes gul met de tomatensaus. 16. Laat de tonijn uitlekken en maak los met een vork. Verdeel de tonijn over de broodjes. 17. Leg wat ansjovis, olijven en kappertjes op de tonijn.  18. Scheur de mozzarella in stukken en verdeel over de broodjes. 19. Pel de ui en snijd hem in fijne slierten. Verdeel de slierten over de broodjes. Sprenkel er een beetje olijfolie over. 20. Bak de pizza’s 10 minuten in de voorverwarmde oven. 21. Was de rucola. 22. Werk de pizza’s af met een beetje rucola, een lepel pestovinaigrette en een snuif oregano. ...

Jeroen Meus - Broodje met Griekse salade en ciabatta met eiersla, avocado en gerookte zalm - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/broodje-met-griekse-salade-en-ciabatta-met-eiersla-avocado-en-gerookte-zalm

... Broodje met Griekse salade en ciabatta met eiersla, avocado en gerookte zalm - Deze broodjes vormen een lekkere lunch. Iedereen kan ze klaarmaken en ze zijn bovendien snel klaar. - Het broodje met Griekse salade Rasp de komkommer. Doe hem in een schone keukenhanddoek en ...

Jeroen Meus - Ciabatta-pizza met duxelles, brie en pancetta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-pizza-met-duxelles-brie-en-pancetta

... o;snacken’, en dan snakken we naar een brok comfort-food waar je met plezier de tanden in zet. Een kant-en-klare Italiaanse ciabatta is de ideale broodbodem voor deze snelle pizza met gezonde paddenstoelen, karaktervolle kaas en gekruid spek. Snij het resultaat in kleinere porties, en je maakt er een warm hapje van. - 0. Runderfond mak ...

Jeroen Meus - Ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-perenstroop-gegrild-hert-gegrilde-peer-en-veenbessenketchup

... ciabatta met perenstroop, gegrild hert, gegrilde peer en veenbessenketchup - Een ‘wild broodje’ met hert, peren en zelfgemaakte ketchup van veenbessen: eenvoudig maar ook bijzonder. - 0. Verhit de barbecue. 1. Verwarm een scheut olijfolie in een pan. 2. Pel ...

Jeroen Meus - Ciabatta met tomatenpesto en omelet - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ciabatta-met-tomatenpesto-en-omelet

... it droog gerookt varkensvlees smaakt heerlijk in een dikke omelet met stukjes groene asperges. Daarbij horen gegrilde toasten van ciabatta, rijkelijk belegd met een verse tomatenpesto. - 0. Schil de groene asperges met een dunschiller. Strikt genomen hoeft dit niet, maar het resultaat is dan fijner. Breek of snij het taaie onderste deel van elke asperge. 1. Snij het taaie zwoerd van de lap speck. Snij het vlees eerst in repen van een centimeter br ...