Resultaten voor choronsaus
Vis met choronsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/vis-met-choronsaus
... Vis met choronsaus - Bak de kabeljauwhaasjes in een beetje Alpro soya Bakken & Braden. Klop de eierdooiers samen met het water en de azijn op een laag vuurtje tot een schuimende vaste massa en zet het daarna op een hoger vuur. Smelt de Alpro soya Bakken & Braden. ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/choronsaus
... nder voortdurend kloppen. Eens de saus dik is, kruiden met peper, zout een beetje gastrique en de gehakte groene kruiden. Voor de choronsaus ook nog 1 el tomatenpuree er onder kloppen. Ingrediënten peterselie 1 el tomatenpuree peper zout 3 eidooiers enkele druppels citroensap scheutje water 1 dl witte wijn 1 dl azijn 1 sjalot 1 dl water dragonstengels tijm laurier dragon 250 gr geklaarde boter ...
Basistip: zo maak je choronsaus | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/basistip-zo-maak-je-choronsaus
... Basistip: zo maak je choronsaus - Begin met een eenvoudige gastrique als basis voor de saus. Hak hiervoor de dragonblaadjes fijn. Breng azijn aan de kook. Voeg de gehakte dragon toe en zet het vuur uit. Verwijder het kroontje van de tomaten. Kerf een kruis in de ...
Jeroen Meus - Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-zeetong-met-waterkers-en-choronsaus
... Gebakken zeetong met waterkers en choronsaus - Wellicht is dit meer zondagse kost dan dagelijkse kost, maar mocht je wat tijd en geduld hebben fleurt dit gerecht je hele week op. Omdat zeetong niet veel nodig heeft om uit te blinken, serveert Jeroen deze luxevis met waterkers ...
Recept voor gemarineerde kip in de rookpot | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gemarineerde-kip-de-rookpot
... vuur daarna lager en laat de kip 12 minuten garen. serveren: Snijd de gegrilde kip in plakjes en serveer met een frisse salade en choronsaus. Ingrediënten 2 gemarineerde kipfilets Demeyere rookpot & rookhout ...
Jeroen Meus - Gebakken kipfilet met pommes gaufrettes, choron en kropsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kipfilet-met-pommes-gaufrettes-choron-en-kropsla
... n kropsla - Kip met sla is een combinatie die bij Dagelijkse kost al wel eens vaker voorkomt. Maar er komen wat speciallekes bij: choronsaus en pommes graufrettes. choronsaus is een getomateerde bearnaise, die we in dit recept zelf gaan kloppen op basis van een zelfgemaakte gastrique. Pommes gaufrettes zijn gefrituurde aa ...
Taco’s met gegrilde entrecote, zoete aardappel en choronsaus | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/tacos-met-gegrilde-entrecote-zoete-aardappel-en-choronsaus
... Taco’s met gegrilde entrecote, zoete aardappel en choronsaus - Haal het vlees een uur voor het bakken al uit de koelkast. Spoel de zoete aardappelen zeer goed. Snij in eerst in schijven en dan in frietjes. Doe ze in een ovenschaal. Kneus korianderzaad in een vijzel. ...
Visfilet met panade met jambon cru en parmesan | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/visfilet-met-panade-met-jambon-cru-en-parmesan
... sp). Asperges grillen met olijfolie en als basis in het bord leggen, hierop de vis schikken, enkele tomaatjes en afwerken met een choronsausje (veel verse dragon toevoegen). Ingrediënten 4 visfilets naar keuze schaaltje mini groene asperges 100 gr parmezaanse kaas 100 gr rauwe ham choronsaus (recept: zie link) 1 limoen bosje verse dragon bosje bieslook 2 dl arachideolie grof zeezout en peper 12 kerstomaatjes dl goede olijfolie ...
Jeroen Meus - Steak ‘choron’ met sla en pommes allumettes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/steak-choron-met-sla-en-pommes-allumettes
... mes allumettes - Biefstuk-friet laat zich altijd smaken. En dan lust de Vlaming daar het liefst een lekkere saus bij. De beroemde choronsaus is een getomateerde béarnaisesaus. En niets gaat boven een pan met verse saus: eerlijk, rijkelijk en huisgemaakt. Serveer zo’n klassieke steak choron met fijne ...