Resultaten voor chocoladesaus maken jeroen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocoladesaus
... chocoladesaus - Wil je chocoladesaus maken voor een heerlijke dame blanche? Wij leren je hoe het moet. Met dit recept maak je de lekkerste chocoladesaus voor op ijs, pannenkoeken of je favoriete dessert. - Breng de melk aan de kook in een steelpannetje en voeg de chocolade ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zelfgemaakte-chocoladesaus
... Zelfgemaakte chocoladesaus - Vanille-ijs, pannenkoeken, profiteroles... deze lekkernijen worden nóg beter met zelfgemaakte chocoladesaus. - Warm de melk op samen met de suiker zodat deze oplost.Breek de chocolade in stukken en laat ze smelten in de melk op een zacht ...
Jeroen Meus - Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/poffertjes-met-chocoladesaus-en-vanille-ijs
... Poffertjes met chocoladesaus en vanille-ijs - Poffertjes zijn mini-pannenkoekjes van bij onze noorderburen. Je hebt een speciale poffertjespan nodig om ze te bakken. Er zit gist in het deeg zodat ze een beetje ‘opblazen’. Lekker met bloemsuiker en boter, maar ook met c ...
https://koken.vtm.be/recept/pannenkoekentaart
... Pannenkoekentaart - Smelt de chocolade au bain marie. Meng er de andere ingrediënten voor de chocoladesaus onder, en laat minstens een uur afkoelen in de koelkast, zodat de chocoladesaus indikt. Klop de slagroom mooi stevig op met de poedersuiker. Bak de pannenkoeken. Bestrijk ...
Jeroen Meus - Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pannenkoeken-met-banketbakkersroom-en-warme-chocoladesaus
... Pannenkoeken met banketbakkersroom en warme chocoladesaus - Een mikado is voor Jeroen een pannenkoek gevuld met crème patissière en afgewerkt met chocoladesaus. De versie met vanille-ijs, is de snelle oplossing en volgens Jeroen nèt iets minder lekker… - De ...
Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/coupe-banaan-met-chocoladesaus-gezouten-karamelijs-en-kokos
... Coupe Banaan met chocoladesaus, gezouten karamelijs en kokos - Deze coupe banaan is een moderne variatie op de bekende Banana Split. Smakelijk! Schep 2 dikke Bollen Caramen Salé roomijs in een coupeglas Snij de banaan in schijfjes. Verkruimel de kokos rotsjes. Strooi de ...
Macaroni met chocoladesaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/macaroni-met-chocoladesaus
... Macaroni met chocoladesaus - Kook de macaroni, giet hem af en laat vervolgens afkoelen. Smelt de chocolade met de room. Serveer de macaroni met de chocoladesaus, het vanille-ijs en de geraspte witte chocolade. Ingrediënten 200 gr macaroni 200 gr chocolade 2 dl room geraspte ...
Jeroen Meus - Shake is mich dat - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/shake-is-mich-dat
... Shake is mich dat - Een shake met alles erop en eraan: roomijs, bananen, chocoladesaus, koekjes, slagroom … Niet voor elke dag, maar geweldig lekker voor een keer! - Verwarm een klein beetje van de melk in een steelpan. Breek er de chocolade in en roer tot een gladde cho ...
Flapje van banaan met chocoladesaus | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/flapje-van-banaan-met-chocoladesaus
... Flapje van banaan met chocoladesaus - Smelt de chocolade au bain marie. Voeg er de suiker en de room aan toe en meng alles. Voeg een scheutje cognac toe en hou dit alles warm. Snij de bananen in twee en dep ze even in de vanillesuiker. Leg een loempiavel op het werkvlak met ...
Chocoladesaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/chocoladesaus
... chocoladesaus - Verwarm de chocolade samen met de room in een pot. Blijf roeren met de garde om het aanbranden van de chocolade te vermijden. Giet de nog warme chocolade over lekker vanille-ijs. Ingrediënten 2 dl room 150 gr pure chocolade ...