Resultaten voor cannelloni met gehakt en tomatensaus jeroen meus

Cannelloni met gehakt en tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni

... uiden, erwten, parmezaanse kaas en het paneermeel mengen in een kom. Lasagnebladeren met een beetje van deze vulling oprollen tot cannelloni. cannelloni in een vuurvaste kom schikken en overgieten met een tomatensaus (olie in een keteltje, salie, oregano, basilicum, tom ...

Cannelloni met gehakt en een romige tomatensaus - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/cannelloni-gehakt/

... cannelloni met gehakt en een romige tomatensaus Pasta is altijd een hit, toch? Daarom dit keer een cannelloni variatie. De vorige keer dat ik cannelloni maakte, ging ik voor een vega variant met ricotta en spinazie. Een klassieker dus. En dit keer werd het cannelloni met ...

Jeroen Meus - Verse cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-cannelloni-met-spinazie-ricotta-en-tomatensaus

... Verse cannelloni met spinazie, ricotta en tomatensaus - Vandaag haalt jeroen een gouwe ouwe van stal. Verse cannelloni gevuld met ricotta, parmezaan en spinazie, een stevige tomatensaus en een beetje kaassaus, en dat allemaal gegratineerd in de oven. Een heerlijke klassieker ...

Cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cannelloni-van-aubergines-met-ricotta-zwarte-tapenade-en-tomatensaus

... cannelloni van aubergines met ricotta zwarte tapenade en tomatensaus - Gril de aubergines gaar in een grillpan. Besprenkel ze met olijfolie, peper en zout. Laat afkoelen. Leg 2 aubergineschijven in de lengte achter elkaar zodat ze elkaar ongeveer 3 cm overlappen. Verdeel ...

Cannelloni van ham en mozzarella met pasta in tomatensaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/cannelloni-van-ham-en-mozzarella-met-pasta-in-tomatensaus

... cum toe. Bak de rolletjes heel even op in een hete pan met olijfolie en snijd in reepjes. Schik de pasta in een bord en leg er de cannelloni van mozzarella bovenop. Ingrediënten 1 bot groene asperges 5 sneetjes Gandaham 500 gr mozzarella spaghetti knoflook 4 tomaten basilicum olijfolie ...

Jeroen Meus - Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/rollade-van-aubergines-met-gehakt-spinazie-en-tomatensaus

... Rollade van aubergines met gehakt, spinazie en tomatensaus - Deze rijkgevulde ovenschotel met spinazie, aubergines en polpettes, ofwel kleine Italiaanse gehaktballetjes, maak je makkelijk op voorhand klaar. Geef hem voor het serveren nog een gouden korstje van ...

Jeroen Meus - Cannelloni met champignons, spinazie en tomaat - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-champignons-spinazie-en-tomaat

... cannelloni met champignons, spinazie en tomaat - Een heerlijke vegetarische pastaschotel met spinazie en cannelloni gevuld met een romige duxelle van champignons. Daarover gaat een rijke tomatensaus. Comfortfood voor een doordeweekse dag! - De saus Verwarm een flinke scheut ...

Cannelloni met zalm, ricotta, spinazie en romige tomatensaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/cannelloni-met-zalm-ricotta-spinazie-en-romige-tomatensaus

... Kruid met peper, zout en muskaatnoot. Snij de zalm en basilicum fijn. Zorg dat alles echt fijn is, anders wordt het vullen van de cannelloni moeilijker. Haal de spinazie van het vuur. Snij de groene blaadjes super fijn. Doe de ricotta in een kom en kruid met peper en zout. Meng ook de fijngesneden zalm, spinazie en basilicum eronder. Doe het mengsel in een spuitzak. Maak de saus. Stoof een fijngesneden ajuin samen met de look aan in olijfolie. Snij daarna de tomaten in fijne blokjes en gooi ze bij in de pan. Voeg de tijm, laurier en tomatenconcentraat toe. Laat alles een tiental minuten prut ...

Jeroen Meus - Cannelloni puttanesca - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-puttanesca

... l populair in de jaren zestig. De saus is dus een tikkeltje retro, maar heeft vooral heel veel smaak. Jeroen gebruikt ze met cannelloni die hij opvult met ricotta en tonijn. - Verwarm de oven voor op 180 °C.De puttanescasaus Pel de sjalotten en snijd ze in fijne slierten.Verwarm een scheut olijfolie in een kookpot op he ...

Jeroen Meus - Cannelloni met spinazie en ricotta - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/cannelloni-met-spinazie-en-ricotta

... l en schep een grote lepel tomatensaus over de bodem van de schaal.  Schep het ricottamengsel in een spuitzak. 14. Vul er de cannellonibuisjes mee. 15. Schik de cannelloni op de bodem van de ovenschotel en schep er de rest van de saus over. 16. Verwarm de oven voor op 180°C. 17. Snij de mozzarella in schijfjes en schik ze op de ovenschotel. 18. Gaar de cannelloni 30 minuten in de oven (180°C). ...