Resultaten voor brunoise van groenten

Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gebakken-zonnevis-op-een-artisjok-gevuld-met-kleine-groenten

... Gebakken zonnevis op een artisjok gevuld met kleine groenten - Maak een brunoise van groenten naar keuze, stoof ze mooi aan. Vul het hart van de artisjok met gebakken brunoise van groenten en daarop een stukje mozzarella. Zet dit gedurende 2 minuten in de stoomoven. Snij ...

Gebakken rijst met ei en prei | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/gebakken-rijst-met-ei-en-prei

... en uiteraard ook meer aroma en parfum. Omdat ik gezouten sojasaus gebruik, voeg ik geen extra zout toe. Snijd de prei en de ui in brunoise. Rijst is klein, dus snijden we de groenten ook in fijne brunoise. Straks gaan we ze met elkaar mengen en dan is een brunoise aangenamer in de mond. Smelt de Fama en zodra ze begint te ‘zingen’ mag je de groenten toevoegen. Zodra ze wat vochtig worden, als ze beginnen te ‘zweten’, is het tijd om de ...

Jeroen Meus - Paellarijst met zuiderse groenten, kabeljauw en schelpjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/paellarijst-met-zuiderse-groenten-kabeljauw-en-schelpjes

... ook. Snipper de tenen fijn en plet ze met een mes. Stoof de uien en de knoflook aan. 3. Schil de wortelen en snijd ze in blokjes (brunoise). Snijd de venkel ook in brunoise. 4. Doe de wortelen en venkel bij de uien. Laat mee stoven. 5. Schil de paprika. Verwijder zaden en zaadlijsten en snijd in brunoise. Snijd de courgette ook in brunoise. Doe de paprika en de courgette bij de rest van de groenten. 6. Doe tijm en laurier bij de groenten. Kruid met paprikapoeder, cayennepeper, saffraan en zout. Laat alles even mee stoven. 7. Roer de tomatenpuree door de groenten en laat mee bakken. 8. Strooi de rijst bij de groenten en roer om. Laat de rijst even mee bakken. 9. Bevoch ...

Grijze garnalen, risotto met Sencha Ariake thee en groentjes | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/grijze-garnalen-risotto-met-sencha-ariake-thee-en-groentjes

... doe de thee erbij, breng op smaak en voeg de kruiden en room toe. Haal van het vuur en laat de risotto de thee absorberen. Bak de brunoise van groenten maar hou de groenten licht krokant. Was de kervel. Dresseer de risotto op het bord, schik de grijze garnalen en groenten hierop en werk af met kervel. Ingrediënten 500 gr risottorijst 1 ui 1 l groentenbouillon 2 zoet uien 1 laurierblad 20 cl room 1 el Sencha Ariake thee 400 gr grijze garnalen 250 gr brunoise van groenten 1 bosje kervel peper en zout olijfolie ...

Oesters met Granny Smith en rode biet | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/oesters-met-granny-smith

... Breng op smaak en voeg er het geweekte gelatineblaadje bij. Laat afkoelen en voeg er de yoghurt aan toe. Snij de biet en appel in brunoise. Leg een bodempje brunoise van rode biet en appels in de oesterschelpen. Schik de oesters boven op de brunoise. Overgiet met het ...

Kort gebakken langoustines met krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kort-gebakken-langoustines-met-krokante-groentjes-broodcroutons-en

... krokante groentjes, broodcroûtons en specerijenolie - Pel de langoustines. Snij de sjalot, paprika, look, courgette en gember in brunoise. Stoof de groentjes krokant aan en kruid met grof zout. Doe de curry bij de olie en roer. Bak de langoustine kort aan in vetstof en kruid met grof zout. Presentee ...

Recept voor Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/gegrilde-groenteschotel-met-diepzeegarnalen-in-een-lichte-kerriesaus/

... oeder Toevoegen 30 scampi Toevoegen Bereidingswijze Pel de scampi en bak ze in wat Solo. Schil en snij de appel in brunoise. Stoof deze aan in Solo, voeg de kerrie toe, bevochtig met de Solo Delifine en kruid met peper en zout. Verwarm de gegrilde groenten .Schik de groenten op een bord met de scampi en nappeer met de kerriesaus. Geniet van Scampi in lichte kerriesaus met gegrilde groenten ...

Slaatje koolrabi en granaatappel van Tjop’s | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/slaatje-koolrabi-en-granaatappel-van-tjops

... Bereiding Snij koolrabi in julienne. Snij Granny Smith in brunoise. Snij 1 sjalotje in brunoise. Serveer de koolrabi met Granny Smith, granaatappel, de vinaigrette, gepofte quinoa en roosjes koolrabi. Lekker bij gerookte gerechten. voor meer recepten ga naar VTMKoken. ...

Feestelijke toast champignon | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-de-meester/recept/feestelijke-toast-champignon

... Bereiding Hak peterselie en kervel fijn. Pers een halve citroen. Snij de sjalotten in brunoise. Reinig de paddenstoelen en snij in gelijkmatige stukken. Ontvel de tomaten en snij in brunoise. Mix 1 teentje look met olijfolie. Snij een dikke toast en bestrijk met de look ...

Jeroen Meus - Pladijs met witte wijnsaus, saffraan en fijne groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pladijs-met-witte-wijnsaus-saffraan-en-fijne-groenten

... in een tweede pan. Doe er een scheutje water en een snuif zout en peper bij. Schil de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes (brunoise). Laat ze even garen in de boter met water met een deksel op de pan. Schil de wortel en snijd ook in brunoise. Doe de blokjes bij de aardappel. Snijd de selder en de courgette ook in brunoise. De zaadjes van de courgette gebruik je niet. Doe eerst de selder bij de rest van de groenten en laat meestoven. Voeg er ten slotte de courgette aan toe en laat meestoven. Zorg dat de groenten niet te gaar worden. Giet de groenten af en laat ze afkoelen. De pladijs Breng water aan de kook in een kookpot waar een stoommandje op past. Maak kleine inkepingen in de pladijsfilets zodat je ze gemakkelijker kunt oprollen. Kruid de filets met peper en zout en vouw ze in pakketjes. Pel de garnalen. Leg een vel aluminiumfolie op de bodem van het stoommandje. Sprenkel er wat olijfolie over. Leg de pladijs in het stoommandje en laat op ongeveer 5 minuten (afhankelijk van de dikte) gaar worden boven het kokende water. Afwerken en serveren Zeef de ...