Resultaten voor bruine saus zonder vlees

Bruine suikertaart | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/bruine-suikertaart

... artvorm. Maak appelmoes van de appelen met het water maar zonder de suiker. Laat afkoelen. Klop de eieren en de eierdooier met de bruine suiker tot een stevige massa. Meng met de geklopte room. Bedek de taartbodem met de appelmoes en vul de rest aan met het bruine suiker mengsel. Bak de taart af op 180°C gedurende 35 minuten. Oversch ...

Sas Kookt!: Dagen Zonder Vlees 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-2013.html

... Dagen zonder vlees 2013 Ook dit jaar doen we weer mee met de Dagen zonder Vlees. Als je inspiratie nodig hebt voor vlees- en visloze maaltijden, vind je hier een verzameling van alle vegetarische gerechten op mijn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina ...

Stoofvlees | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees

... t vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode wijn, het bier, de boterham met mosterd, de bruine suiker, de laurier en de tijm bij. Laat 1 uur stoven zonder deksel. Ingrediënten 2 vetstof 2 bruine suiker 2 laurierblaadjes 1 boterham met mosterd ½ flesje trappist (of een ander donker, zacht bier) ½ glas rode wijn 1 kg ...

Sas Kookt!: februari 2013

http://saskookt.blogspot.be/2013_02_01_archive.html

... Dagen zonder vlees 2013 Ook dit jaar doen we weer mee met de Dagen zonder Vlees. Als je inspiratie nodig hebt voor vlees- en visloze maaltijden, vind je hier een verzameling van alle vegetarische gerechten op mijn blog. Nog meer inspiratie is te vinden op de receptenpagina ...

Sas Kookt!: Dagen zonder Vlees: Week 2

http://saskookt.blogspot.be/2013/02/dagen-zonder-vlees-week-2.html

... Dagen zonder Vlees: Week 2 Week 2 van de Dagen zonder vlees was alweer geen denderend succes. Eigenlijk hebben we niet zoveel minder vlees of vis gegeten dan anders... Wel hebben we een heerlijke lasagna en pasta met savooikool ontdekt, en dat is toch ook al iets :). ...

Goulash | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/goulash

... te snel in de pan roeren. Doe het vlees in een grote kookpot. Overstrooi met 4 eetlepels bloem en roer goed. Blus de pan zodat je bruine jus krijgt. Doe dit in de pot bij het vlees met de rest van het water. Zorg ervoor dat het vlees mooi onder staat. Doe er wat bouillon bij. Snij de groenten grof en doe ze bij het vlees. Kruid goed af met peper zout en doe de paprikapoeder en de tomatenpuree erbij. Zet alles ...

Jeroen Meus - Bruine fond - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bruine-fond

... bruine fond - bruine fond vormt de perfecte basis voor bruine sauzen. Je kan het makkelijk zelf maken en wel zo! - bruine fond Leg de schenkels en het zwoerd in een braadslede en zet ze in een voorverwarmde oven van 180 °C.Haal ze er na een uur weer uit en besmeer de ...

Babi pangang | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/babi-pangang

... rediënten 4 varkenslapjes (van de nek) voor de saus 4 el koolzaadolie ½ zoete ajuin 1 teentje look 1 el fijngehakte gember 3 el bruine suiker 1 th l citroensap 1 el witte wijnazijn 1 el ketchup 1 el tomatenpuree 2 el chilisaus 2 dl water 1 tomaat (in blokjes) fijngehakte bieslook fijngehakte koriander pijpajuin in schijfjes voor de marinade ½ ajuin 1 el fijngehakte gember 3 el koolzaadolie 1 teentje look (gehakt) 4 el zoute sojasaus 1 th l wokkruiden 1 th l citroensap ...

Babi pangang recept | Zo maak je 'm! | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/babi-pangang/

... sojasaus, 1 el olie, 1 grote ui, 1 teen knoflook, scheutje citroensap, 1 tl gemberpoeder, 1 tl sambal, 140 gr tomatenpuree, 3 el bruine basterdsuiker, 2 el ketchup, 2 el sweet chili saus, 200 ml water, maizena of allesbinder ...

Stoofvlees met trappist | VTM Koken

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/stoofvlees-met-trappist

... t vlees in gelijke stukken en voeg het toe. Laat 10 minuten aanbakken. Doe er de rode ...