Resultaten voor bruine saus maken jeroen meus
Jeroen Meus - Bruine fond - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bruine-fond
... bruine fond - bruine fond vormt de perfecte basis voor bruine sauzen. Je kan het makkelijk zelf maken en wel zo! - bruine fond Leg de schenkels en het zwoerd in een braadslede en zet ze in een voorverwarmde oven van 180 °C.Haal ze er na een uur weer uit en besmeer de ...
Jeroen Meus - Gevulde auberginerolletjes met bruine rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gevulde-auberginerolletjes-met-bruine-rijst
... Gevulde auberginerolletjes met bruine rijst - Een knaller van een ovenschotel met aubergines en bruine rijst in de hoofdrol. jeroen maakt er een eenvoudige groentesaus bij, tjokvol verse groenten en boordevol smaak. - Verwarm de grill van de oven voor.Breng een pot gezouten ...
Jeroen Meus - Ananasquesadilla met mascarpone, munt en siroop van bruine rum - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/ananasquesadilla-met-mascarpone-munt-en-siroop-van-bruine-rum
... Ananasquesadilla met mascarpone, munt en siroop van bruine rum - Een quesadilla is een gevuld tortillavel dat je aan beide kanten bakt zodat het krokant wordt. Deze keer maken we een versie met een zoete vulling van ananas en mascarpone en bakken we de quesadilla’s ...
Jeroen Meus - Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/chipolata-met-prei-in-witte-saus-en-aardappelen
... Chipolata met prei in witte saus en aardappelen - Vandaag neemt jeroen Dagelijkse kost heel letterlijk. Hij serveert worst, aardappelen en prei in witte saus. Stoof de prei zacht en besteed wat extra aandacht aan de bechamelsaus voor een perfecte smaak. - Smelt een klontje ...
Jeroen Meus - Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/worst-met-schorseneren-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen
... Worst met schorseneren in witte saus en gekookte aardappelen - Dit is echte dagelijkse kost. Kook de schorseneren in een blanc zodat ze niet verkleuren. Smakelijk! - 0. Haal de worsten uit de koelkast en laat ze op kamertemperatuur komen. 1. Vul een kookpot met water. ...
Jeroen Meus - Bruine boterham met plattekaas en salade van radijs - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bruine-boterham-met-plattekaas-en-salade-van-radijs
... bruine boterham met plattekaas en salade van radijs - Sommige keukenklassiekers zijn 'intouchable'. Ze zijn perfect. Andere klassiekers kunnen probleemloos een beetje gepimpt worden. jeroen geeft de klassieke boterham met plattekaas en radijsjes zo'n beurt, ...
Jeroen Meus - Kippenblokjes in zoetzure saus en rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kippenblokjes-in-zoetzure-saus-en-rijst
... Kippenblokjes in zoetzure saus en rijst - Een absolute klassieker onder de afhaalgerechten en nu ook een winner bij Dagelijkse kost! Krokante stukjes gebakken kip in een zoetzure saus tjokvol groenten met rijst. - Pel een ui en snipper ze fijn. Laat wat olie ...
Jeroen Meus - Krokante kip met zoetzure rode kool, verse sambal en bruine rijst - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/krokante-kip-met-zoetzure-rode-kool-verse-sambal-en-bruine-rijst
... Krokante kip met zoetzure rode kool, verse sambal en bruine rijst - We gaan de Indiase toer op met krokant gebakken kippendijen, knapperige zoetzure rode kool, verse sambal en bruine rijst. Niet slecht voor een simpele weekdag! - De bruine rijst Pel de ui voor de rijst ...
Jeroen Meus - Kotelet met bloemkool in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-bloemkool-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen
... eng de bloemkoolroosjes onder de witte saus en haal van het vuur.Haal het vlees opnieuw uit de oven als het korstje een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.Schep wat bloemkool op een bord en voeg er wat aardappelen aan toe. Breng kleur in het bord door er enkele takjes waterkers bij te leggen. Werk af met de gegrilde koteletten. Smakelijk! ...
Jeroen Meus - Kotelet met bloemkool in witte saus en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kotelet-met-bloemkool-in-witte-saus-en-gekookte-aardappelen
... eng de bloemkoolroosjes onder de witte saus en haal van het vuur.Haal het vlees opnieuw uit de oven als het korstje een mooie goudbruine kleur heeft gekregen.Schep wat bloemkool op een bord en voeg er wat aardappelen aan toe. Breng kleur in het bord door er enkele takjes waterkers bij te leggen. Werk af met de gegrilde koteletten. Smakelijk! ...