Resultaten voor bouillon voor langoustines te koken
Duo van langoustines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/duo-van-langoustines
... Duo van langoustines - Pel de langoustines en verwijder de darmkanalen. Hou vier langoustines aan de kant. Snij van de rest een fijne tartaar, kruid af met peper en zout en voeg olijfolie en sap en schil van een halve limoen toe. Snij de komkommer in fijne blokjes en doe ...
Gekookte langoustines met zelfgemaakte kruidenmayonaises | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gekookte-langoustines-met-zelfgemaakte-kruidenmayonaises
... snijd de groenten en zet ze op een vuur in een pot water. Voeg er tijm en laurier bij en kruid goed met peper en zout. Voeg er de bouillon bij. Laat de bouillon opkoken en laat daarna een 45 minuten trekken. Breng de bouillon opnieuw aan de kook en voeg er de langoustines bij. Haal de pot van het vuur. Laat koud worden in de bouillo ...
Langoustines met aardpeer | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustines-met-aardpeer
... langoustines met aardpeer - Snijd de aardpeer in blokjes en stoof ze in een beetje bakboter tot ze gaar zijn. Schraap de vanille uit de stok en voeg het eraan toe. Blus met 2 eetlepels frambozenazijn en voeg er de frambozenconfituur en de fijngehakte peterselie aan toe. ...
Tortellini van langoustines | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tortellini-van-langoustines
... Plooi dicht in de vorm van een tortellini (maak eerst een driehoekje en plooi dan de randjes naar binnen). Kook het water met de bouillon. Voeg er de champignons bij samen met de look en citroensap. Laat het geheel opkoken en voeg er de boter aan toe. Mix tot een schuimige massa. Pocheer de tortellini in gezouten water (of stoom ze). Frituur de salie. Serveer de tortellini met het soepje en de salie. Ingrediƫnten 8 dikke langoustines 12 vierkant ravioliblaadjes 4 dl wa ...
Langoustine in aardappeljulienne | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/langoustine-in-aardappeljulienne
... Langoustine in aardappeljulienne - Pel de langoustines. Snijd de aardappelen in lange en fijne julienne. Kruid de langoustines en wikkel ze in de julienne. Meng de mayonaise met de peterselie, kappers, sjalot en de look. Frituur de langoustines en serveer ze met de saus ...
Risotto met langoustines en zeevruchten
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/risotto-met-langoustines-en-zeevruchten
... je olie bedekt zijn. Blus met de witte wijn en roer met een houten lepel tot al het vocht door de korrels opgenomen is.Verwarm de bouillon en schenk die pollepel per pollepel bij de risotto. Roer telkens tot al het vocht opgenomen is voor je een nieuwe lepel toevoegt. Dit neemt ongeveer 20 minuten in beslag.Snijd de langoustines op de rug open in de lengte. Snijd de venkel in fijne repen en stoof die met de rest van de sjalot in wat boter. Voeg na een paar minuten de kokkels en langoustines toe en roerbak tot de schelpen opengaa ...
https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/186/bisque-van-langoustines-1
... aanstaat!). Leng aan met de witte wijn, zet weer op het vuur en laat tot de helft inkoken. Doe er peterselie, tijm, laurierblad, bouillon en tomaat bij. Laat ze 25 minuten zachtjes koken, zonder deksel. Mix de soep met een krachtige mixer en zeef. Breng op smaak met peper en zout. Bak de langoustinestaartjes kort aan in hete olijfolie, en breng ze op smaak met peper en zout. Steek ze op satéstokjes. Serveer de soep in glaasjes met een langoustinesaté. ...
Prei met langoustines | VTM Koken
https://koken.vtm.be/groenten-en-vis-van-gio/recept/prei-met-langoustines
... Prei met langoustines - Was de prei en snij het groene gedeelte van de prei. Snij het groene gedeelte in gelijke repen, hou 2 bladeren apart, en blancheer in kokend gezouten water. Koel onmiddellijk af in ijsgekoeld water. Hou 4 gelijke stukken over om op te rollen. Droog ...
Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/tartaar-van-langoustines-met-kwartelei-kaviaar-en-vanille
... Tartaar van langoustines met kwartelei, kaviaar en vanille - Ontdoe de langoustines van hun schaal en darmkanaal. Hak de langoustines fijn en kruid ze met peper. Meng ze met de zure room en een beetje vanillemerg (hou een beetje over). Pocheer de kwarteleitjes. Meng het ...
Glaasje met langoustines, roerei en truffels | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/glaasje-met-langoustines-roerei-en-truffels
... Glaasje met langoustines, roerei en truffels - De langoustines krokant koken in gezouten water, ontdoen van de schelp en het vlees in kleine stukjes snijden. Opwerken met de room en de tomatenpuree, kruiden met peper, zout en cayennepeper. Eieren klaarmaken als roerei ...