Resultaten voor eendeborstfilet bakken
Uit de keuken van Levine: De zoektocht naar de ideale kandidaten voor Kerst
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2006/12/de-zoektocht-naar-de-ideale-kandidaten.html
... nen gaan.Afgelopen weekend heb ik vier mogelijke kandidaten getest en beproefd:Cranberry tulband (voor bij de koffie)Gemarineerde eendeborstfilet met bosbessen (hoofdgerecht)Aardappelrozetjes (bijgerecht)Advocaatmousse (nagerecht)Een 5e kandidaat is op dit moment in voorbereiding: sinaasappeltiramisu.De 4 geteste kandidaten zijn goed bevonden, maar of ze het uiteindelijk ook worden? Ik heb nog geen idee! Altijd weer die twijfel hè, of er toch nog niet iets lekkerders is..... (hoewel de eendeborst wel heeeeel erg lekker was!).De recepten kan je vinden door naar beneden te scrollen of op de naam te klikken van het gerecht.Nu zoek ik nog naar kandidaten voor een voorgerecht. Iemand suggesties? Geplaatst door Levine op 22:36 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Feestdagen ...
Mystery box: eendenborst met peren-goji compote - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/mystery-box-eendenborst-peren-goji-compote/
... andidaten stuurden een ingrediënt in en door middel van de 'random picker' werden er 6 gekozen. Aardpeer, peer, zoete aardappel, eendeborstfilet, goji bessen en linzen. Uit dit lijstje konden wij er minimaal 3 kiezen en iets koken, enkel gebruik makende van deze producten en die uit de 'pantry'. Ik koos voor eendenborstfilet, goji-bessen en peren en maakte hiermee eendenborstfilet met een goji-bessen en perencompote Instructies Maak de compote door in een pan op laag vuur het water, suiker, kruiden, peer en goji-bessen te doen. Roer goed door en laat een half uur op laag vuur staan. Roer om de 5 minuten even door. Haal de eendenborstfilet een half uur van tevoren uit de koelkast. Snijd de vetlaag schuin in met een mes, met elke keer 1 à 2 cm ertussen. Bestrooi beide kanten met grofgemalen peper. Zet een koekepan op hoog vuur, zónder olie of boter en leg de eend met de vetkant naar beneden. Laat deze in 1 à 2 minuten dichtschroeien en doe dit ...
Pladijs bakken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/pladijs-bakken
... Pladijs bakken - Maak de vis proper en snij de vinnen eraf met een schaar. Dep de vis droog en kruid met peper & zout. Bebloem de pladijs en klop de overtollige bloem eraf. Zet een antikleefpan op een middelmatig vuur en smelt de boter tot het lichtbruin is. Leg de vis in ...
Uit de keuken van Levine: Workshop/cursus brood bakken
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/11/workshop-brood-bakken-nog-plaatsen-vrij.html
... Workshop/cursus brood bakken Wil je meer weten over de workshops/cursussen "Brood bakken" die ik vanaf januari 2011 ga geven?Klik dan op het tabblad "Workshop/cursus Brood bakken" bovenaan de pagina. Geplaatst door Levine op 22:30 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen ...
Uit de keuken van Levine: Workshop Brood bakken
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/10/workshop-brood-bakken-nog-plaatsen-vrij.html
... Workshop Brood bakken Dit bericht is vervallen. Klik op het tabblad Workshop/cursus Brood bakken bovenaan de pagina. Geplaatst door Levine op 16:15 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook ...
Jeroen Meus - Verse frietjes bakken - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/verse-frietjes-bakken
... Verse frietjes bakken - Frieten bakken volgens de regels van de kunst. - Verse frietjes bakken Schil de aardappelen en snij ze met de hand in gelijkvormige frieten. Ze hoeven niet dun te zijn: een ideale Belgische friet is 13 millimeter breed.Verhit het frietvet tot 140 °C.Bak ...
Uit de keuken van Levine: Workshop/cursus brood bakken: data januari en februari 2011
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/12/workshopcursus-brood-bakken-data.html
... Workshop/cursus brood bakken: data januari en februari 2011 De data voor de workshops/cursussen Brood bakken voor januari en februari 2011 zijn bekend.Klik hier of op het tabblad Workshop/cursus Brood bakken bovenaan de pagina voor meer informatie, de verschillende thema's en ...
Uit de keuken van Levine: Workshop brood bakken: nieuwe data vanaf eind augustus 2011
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/07/workshop-brood-bakken-nieuwe-data-vanaf.html
... Workshop brood bakken: nieuwe data vanaf eind augustus 2011 Ja, ze zijn er weer: nieuwe data voor de workshops brood bakken. Er kan gekozen worden uit verschillende thema's en veel data.De volledige informatie (locatie, algemene voorwaarden en wijze van aanmelden) is te vinden ...
Recept voor Pannenkoeken met appel en karamel | Solo Open Kitchen
http://www.solo.be/nl/recepten/pannenkoeken-met-appel-en-karamel/
... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 6 personen 100 g maïzena Toevoegen 100 g bloem Toevoegen 4 dl melk Toevoegen 2 eetlepels rum Toevoegen 2 appelen ...
Uit de keuken van Levine: Nieuwe data workshop/cursus brood bakken
http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2011/01/nieuwe-data-workshopcursus-brood-bakken.html
... Nieuwe data workshop/cursus brood bakken Stokbrood met veel zaadjes en roggedesem Er zijn nieuwe data voor de workshops/cursussen brood bakken toegevoegd voor maart en april.In februari zijn er nog twee plaatsen vrij op de volgende datum:- 24 februari, donderdag (Stokbrood)Klik ...