Resultaten voor bospaddenstoelensoep

Bospaddenstoelensoep met kalkoen - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/bospaddenstoelensoep-kalkoen

... stoelensoep 1 bakje kalkoenvlees, in blokjes of reepjes 1 uitje, gesnipperd 1 teentje knoflook, geperst cognac Bereiden Bereid de bospaddenstoelensoep volgens de bereidingswijze op de verpakking.Bak het kalkoenvlees met het uitje en de knoflook stevig aan. Laat deze een paar minuten met de soep meetrekken.Roer voor het opdienen enkele druppels (klein scheutje) cognac door de soep. Het recept 'Bospaddenstoelensoep met kalkoen' wordt je aangeboden door Honig. ...

Bospaddenstoelensoep met oude kaas - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/bospaddenstoelensoep-oude-kaas

... bospaddenstoelensoep met oude kaas 6 personen 0 min voorbereiden 20 min bereiden 0 min wachten waardering6.9obv 9 waarderingen VoorgerechtVegetarischHollands Ingrediënten 1 pakje Honig bospaddenstoelensoep 250 g gemengde paddenstoelen of champignons, in plakjes 2 eetlepels bieslook, ...

Bospaddenstoelensoep | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/bospaddenstoelensoep/

... ortvarend verder met de belevenissen van Culinette. We waren ergens bij de recepten van het kerstdiner blijven hangen. Vandaag de bospaddenstoelensoep. In de huiselijke kring inmiddels omgedoopt tot paddosoep. Simpel maar meer dan heerlijk. Een verfijnd soepje voor een etentje maar ook doordeweeks niet te versmaden. ...

Bospaddenstoelensoep met cognac en room

http://eetplezier.blogspot.be/2014/11/bospaddenstoelensoep-met-cognac-en-room.html

... -takes geven veel smaak. En dan kun je er veel kanten mee op. Maar ik kom toch altijd weer uit bij de overheerlijke lichtgebonden bospaddenstoelensoep. Kleine moeite, groot genot. Met cognac. Met room. Alsof lekker al niet lekker genoeg is …..Ingrediënten350 gr variatie eetbare paddenstoelen250 gr kastanjechampignons2 sjalotjes, ragfijn gesnipperd1 teen knoflook, geplet en gesnipperdscheut cognac30 gr bloem30 gr boter250 ml koude volle melk1 liter bouillon (ik gebruik liefst groentebouillon)40 ml roomzout/peper Bereidingswijze Begin met het maken van de roux.Smelt de boter. Voeg, voordat deze verkleurt, de bloem er in één keer bij. Roer met een houten spatel tot je een soort van bal krijgt. Houd het vuur laag. Blijf roeren en laat de bloem enkele minuten garen. Goede stelregel is vanaf nu: warme bloem/boter, koude vloeistof erbij gieten. Begin met een klein beetje. Ik doe dat eerst met de koude melk. Blijven roeren nu! Je kunt ook een garde gebruiken nu, om zeker geen klontjes te vormen. Als de vloeistof helemaal is opgenomen, giet je weer een kleine hoeveelheid vloeistof erbij, en weer roeren tot een glad papje. Naarmate er meer vloeistof is toegevoegd, kan er een grotere plens bij. Wacht echter iedere keer tot de vloeistof helemaal is opgenomen en heeft geprutteld. Als je alle melk ...

De kersttafel | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog

http://www.culinette.nl/de-kersttafel/

... Of alles weer goed is met Culinette? Geen idee. Het lijkt erop van wel maar achter de schermen gebeuren nog wilde dingen. Eerst maar eens even een onschuldige blik op de kersttafel en zien hoe het de komende 24 uur gaat met deze weblog. Met een beetje pech ben ik nog een daagje of ...

Uit de keuken van Levine: Kerstmenu 2008

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2008/12/kerstmenu-2008.html

... Kerstmenu 2008 Vorig jaar was het huilen met de pet op met het bedenken van ons Kerstmenu, ik kwam er maar niet uit. Dit jaar was het een makkie. 1e Kerstdag vieren we samen met onze kinderen en al een paar weken geleden waren we - iedereen had inspraak en ik besliste uiteindelijk ...