Resultaten voor appelsien coulis

Cocktail met sinaasappel en vodka | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/cocktail-met-sinaasappel-en-vodka

... Cocktail met sinaasappel en vodka - Koel een ypsilonglas af met crushed ice. Doe in een mixingglas 4 cl appelsienvodka, 2 cl Grand Marnier, 1 cl suikersiroop, 1,5 cl witte cacaolikeur, 3 cl vers appelsiensap en tenslotte 2 cl citroensap. Doe het crushed ice uit het coc ...

Coulis van rode vruchten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/coulis-van-rode-vruchten

... coulis van rode vruchten - Een coulis van rode vruchten is een heerlijk sausje dat jouw favoriete dessert helemaal afmaakt. coulis maken is ook helemaal niet moeilijk: in 15 min geniet je van dit sausje.  - Breng het water aan de kook met de suiker.Roer niet om wacht ...

Plattekaas met een coulis van peer

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/plattekaas-met-een-coulis-van-peer

... Plattekaas met een coulis van peer - Plattekaas met een coulis van peer - Doe de blokjes peer samen met het citroensap en de suiker in een steelpan en laat een kwartiertje inkoken op een zacht vuurtje. Mix en zeef de perencoulis.Werk de kommetjes plattekaas af met wat ...

Sangria met gegrilde appelsien | VTM Koken

https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/sangria-met-gegrilde-appelsien

... Sangria met gegrilde appelsien - Doe de appels, de meloen en de aardbeien in een grote kom. Snij de sinaasappels overlangs door en grill ze 3 minuten op de barbeque. Knijp het sap uit in de kom en voeg ook de schil van de appelsien toe. Doe er de cointreau, de suiker en ...

Chocolademousse met notenkoekje en appelsien | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/chocolademousse-met-notenkoekje-en-appelsien

... Chocolademousse met notenkoekje en appelsien - Meng 4 el amandelen, 4 el suiker, 1 eiwit en een snuifje zout onder mekaar. Rol alles fijn tussen 2 vellen bakpapier. Verwijder het bovenste papiervel. Laat 12 min. bakken in een voorverwarmde oven van 180° tot alles mooi ...

Omgekeerde crumble van appel en blauwe bessen | Sofie Dumont

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/omgekeerde-crumble-van-appel-en-blauwe-bessen

... t de oven. Snij een stuk en lepel op een bord. Serveer met de coulis. Ingrediënten 6 appelen (bv Jonagold) 200 g blauwe bessen 1 appelsien 1 el honing 2 el kokosolie ½ kl kaneelpoeder 2 takjes tijm voor de coulis 1 papaya 2 appelsienen 4 el kokosroom 2 cm gember voor de crumble 70 g amandelpoeder 70 g bloem 40 g rietsuiker 70 g koude boter 1 vanillestok een snuifje zout ...

Frambozendessert met stevia | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/frambozendessert-met-stevia

... Frambozendessert met stevia - Meng 125 gr frambozen, 1 dl zuiver water, 4 el stevia en pureer met de staafmixer. Verwarm hiervan enkele soeplepels op een zacht vuurtje. Week de gelatine in koud water en meng met de opgewarmde coulis. Voeg dan bij de rest van de coulis. ...

Crème brûlée met appelsien | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/creme-brulee-met-appelsien

... Crème brûlée met appelsien - Klop eigeel en suiker tot schuim. Zet de oven op 150 graden. Zet de pan op het vuur en vul met melk, room en het vanillestokje. Kook het fruitsap in tot siroop, ongeveer 10 minuten en doe er een beetje schil van de sinaasappel (zeste) bij ...

Aardbeiencoulis met Griekse yoghurt en granaatappelpitjes – Nooit meer diëten

https://www.nooitmeerdieten.be/recepten/gezondigen/aardbeiencoulis-met-griekse-yoghurt-en-granaatappelpitjes/

... Aardbeiencoulis met Griekse yoghurt en granaatappelpitjes Doe de aardbeien samen met het limoensap en de honing in een steelpannetje en laat wat inkoken. Mix tot een coulis. Doe de coulis onderaan in de glaasjes, verdeel er de Griekse yoghurt over, dan de granaatappelpitjes ...

Recept voor peach brandy | njam!

http://www.njam.tv/recepten/peach-brandy

... Bereiden: Mix de perziken in een blender. Los de suiker al roerend op een laag vuur op in de coulis. Doe de coulis samen met de overige ingrediënten in een glazen pot. Laat 5 dagen op kamertemperatuur staan en roer eenmaal per dag om. Zeef de brandy twee keer en bewaar ...