Resultaten voor albert verdyen koken op de markt garnalenbisque

Garnalenbisque

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/garnalenbisque

... garnalenbisque - Met verse garnalen uit onze Noordzee maak je de lekkerste garnalenbisque, een fluweelzacht soepje dat iedereen zal smaken. - Pel de garnalen  schalen en koppen bewaren. Verhit boter in een pan voeg koppen en schalen toe. Bak 5 min. Stamp de koppen ...

Jeroen Meus - Garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalenbisque

... garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - garnalenbisque Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij.Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ...

Garnalenbisque | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/garnalenbisque

... garnalenbisque - Stoof de garnalenpantsers en koppen aan in wat boter in een gewone braadpan. Wanneer ze beginnen te verkleuren mag je er de cognac bijdoen. Zet de dampkap uit en flambeer de pantsers. Haal van het vuur. Zet een kookpot op het vuur en laat hierin een ...

Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque

... Het Nationale kerstmenu - garnalenbisque - Dit is een heerlijke bisque met de trots van onze Noordzee. Je kunt hem van tevoren maken en afwerken op het laatste moment. - 0. Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart. Houd de pantsers bij. 1. Verwarm een flinke scheut ...

Recept voor garnalenbisque | njam!

http://www.njam.tv/recepten/garnalenbisque

... bereiden:      Pel de garnalen.      Kleur de ajuin, de look, de wortel en de selder samen met de tijm en de laurier aan in een scheutje olijfolie. Doe de garnaalkoppen en de tomatenpuree erbij en laat even meebakken. Blus met cognac en flambeer. Voeg de ...

Recepten - Delicatesse van kip met garnalenbisque

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Delicatesse_van_kip_met_garnalenbisque

... Bereidingswijze Verhit een stevige klont boter in een kookpan en fruit hierin de ongepelde garnalen samen met de versneden ui, sjalot en wortel. Kruid met tijm, laurier, peper en zout en chilipoeder. Blus kookpan met de cognac en de wijn. Giet er water bij tot alles ...

Jeroen Meus - Oosterse garnalenbisque - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/oosterse-garnalenbisque

... Oosterse garnalenbisque - Het maken van deze soep kost je wat tijd, maar het resultaat is fantastisch. We geven deze romige bisque een Aziatische punch door er gember, citroengras en limoenblaadjes in te verwerken. - Pel de garnalen. Zet het garnalenvlees apart.Leg de ...

De Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-nieuwe-garde/recept/de-nieuwe-garde-zeeduivel-met-scampi

... de Nieuwe Garde - Zeeduivel met scampi - Een julienne van prei aanstoven in een beetje boter. 1ste saus: bisque van garnalen en een scheutje room laten inkoken. 2de saus: visbouillon samen met een scheutje room en Noilly Prat ook laten inkoken. de scampi overlangs d ...

Kabeljauw met spinazie | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/kabeljauw-met-spinazie

... Kabeljauw met spinazie - Gril de kabeljauw. Stoof de spinazie aan. Maak een kreeftenbouillon met een kreeftenbouillon. Voeg de room toe, laat tot de helft inkoken. Werk op met boter en mix tot een schuimig geheel. Voeg de rauwe champignons toe. Klop de eieren met een ...

Mysteries van de markt

http://kamelenvoer.blogspot.com/2013/10/mysteries-van-de-markt.html

... Mysteries van de markt Op markten in verre landen kun je de prachtigste dingen zien. Soms aantrekkelijk en intrigerend, soms minder smakelijk. Heerlijk vind ik dat, over een markt slenteren en je vergapen aan al het moois. Op vakantie is het soms vervelend, want je hebt ...