Resultaten voor zwarte woud taart sos piet
Icing op taart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/icing-op-taart
... Icing op taart - Giet de bloemsuiker en eiwit in een keukenrobot. Klop dit stevig op gedurende een 5-tal minuten. Voeg het maïszetmeel en citroensap toe en laat nog even draaien. Voeg eventueel kleurstof toe. Laat de icing een half uur opstijven. Doe de icing in een ...
ASPERGES OPGEROLD IN HAM MET EEN GEPOCHEERD EI - Chloe Kookt
https://chloekookt.be/asperges-opgerold-in-ham-en-een-gepocheerd-ei/
... ASPERGES OPGEROLD IN HAM MET EEN GEPOCHEERD EI Ingrediënten:(voor 1 pers)– 200g groene asperges– 2 plakjes zwarte woud ham– 1 ei– 1el azijn– peper&zout Stappenplan:– stoof de asperges 3 min in olijfolie en kruid ze met peper en zout– wikkel om ong. ...
Aan tafel met Tanja: Worteltaart
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2008/11/worteltaart.html
... Worteltaart Ik had vanochtend zin om iets te bakken. Maakt niet uit wat en dus dook ik even de voorraad- en koelkast in om te bepalen wat dat "iets" zou worden. In de koelkast lagen nog wat wortelen en toen ik naar buiten keek, zag ik de buurmeisjes in zwarte Piet-uitrusting ...
Appeltaart met laagje eiwit | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/appeltaart-met-laagje-eiwit
... Appeltaart met laagje eiwit - Doe de bloem en de suiker in een kom en voeg de eigelen erbij (hou de eiwitten apart bij). Giet de melk en olie erbij en roer goed met een garde. Giet het deeg in een bakvorm. Snij de appelen in schijfjes en leg deze in waaiervorm op het ...
Schwarzwälder kirsch mousse - My Food Blog
https://myfoodblog.nl/recipe/schwarzwalder-kirsch-mousse/
... Schwarzwälder kirsch mousse Schwarzwalder kirsch taart ken je vast wel: chocoladetaart met kersen en room. Oftewel zwarte Woud-kersentaart. Geïnspireerd op deze lekkere taart heb ik een superlekker en makkelijk dessert voor je. Leuk voor gewoon zo, maar deze is zeker ...
Recept voor tarte tatin met zwarte pens | njam!
http://www.njam.tv/recepten/tarte-tatin-met-zwarte-pens
... partjes naast mekaar op de bodem en druk goed aan. Zet op een laag vuur en karameliseer de suiker enkele minuten. Leg de stukjes zwarte pens op de appels. Gebruik het deksel van de pan om een ronde uit het bladerdeeg te snijden. Prik gaatjes in het deeg, dek de pan af met het deeg en druk zacht aan. Draai de oven lager tot 175°C en bak de tarte tatin 15 minuten. Haal de taart uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Laat daar ...
Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/lekker-bakken-kriekentaart
... Lekker bakken: Kriekentaart met vanillepudding - Giet de melk in een kookpotje en voeg het vanillepudding poeder toe. Doe de vanillesuiker en 50 gr kristalsuiker erbij en roer door. Laat dit afkoelen in de koelkast. Scheid de krieken van het sap. Doe het maiszetmeel ...
Bananentaart | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/bananentaart
... Bananentaart - Doe de bloem, boter, eigelen en suiker samen in een kom. Kneed stevig met de handen tot een homogeen deeg. Draai het deeg in plastiekfolie en laat een nacht rusten in de koelkast. Bestrooi het aanrecht met een beetje bloem en rol het deeg uit met een ...
Quiche van zeewolf, aubergine en prei | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/quiche-van-zeewolf
... Quiche van zeewolf, aubergine en prei - Leg het deeg in een taartvorm. Prik met een vork gaatjes in het deeg. Snij de prei heel fijn en stoof hem zachtjes aan gedurende 5 min in een pan onder deksel . Kruid met peper, zout en nootmuskaat. Laat de prei afkoelen. Dep de ...
Taart met gezouten karamel | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/taart-met-gezouten-karamel
... es suiker 1 dl water (uit de fles) 100 gr gezouten boter 3 dl volle room 6 gr gelatine extra zout voor de chocoladeganache 100 gr zwarte smeltchocolade ½ dl volle room ...