Resultaten voor zingara saus
Jeroen Meus - Varkenshaasje ‘zingara’ met kroketten en veldsla - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/varkenshaasje-zingara-met-kroketten-en-veldsla
... Varkenshaasje ‘zingara’ met kroketten en veldsla - Beroemd en berucht op de hotelschool: varkenshaasje ‘zingara’. Een heel klassieke bereiding met een sappig varkenshaasje vergezeld van een heerlijk rijkelijke saus met ham, gerookte ossentong, ...
Hollandaise saus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/hollandaise-saus
... Hollandaise saus - Neem 4 eidooiers en doe die in een kookpot. Doe er 4 el wittewijnazijn en 4 el water bij. Het water zorgt ervoor dat se saus luchtig blijft en niet te zuur wordt. Ga er met een klopper door, dit op een licht vuurtje. Als je saus begint te schuimen, ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/saus-van-gegrilde-groenten
... saus van gegrilde groenten Oh dit is echt zo lekker! Super gemakkelijk ook. En zo vol smaak.Perfect als basis voor bij andere gerechten. En ook al ben je geen fan van aubergine, in deze saus gaat dat echt perfect! Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's Tips:Je ...
Pasta met saus van gegrilde groenten
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-met-saus-van-gegrilde-groenten
... Pasta met saus van gegrilde groenten Echt zo lekker! Groenten in de oven, pasta en lekkere gehaktballetjes met parmezaan erbij.Smullen hoor! Het is echt geen werk. En zelfs heel ontspannend om de groenten te ontvellen.Ingrediënten Bereidingswijze:Stap voor stap foto's ...
Homemade Teriyaki Saus recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/homemade-teriyaki-saus/
... Bereidingstijd: 15 minuten Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten3 teentje Knoflook 1 eetlepel Gember 120 milliliter Sojasaus 50 gram Donkere basterdsuiker 3 eetlepel Mirin 1 1/2 eetlepel Sesamolie 1 eetlepel Honing 3 eetlepel M ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/pasta-bolognese
... Pasta Bolognese Deze foto moet je maar zien, en je krijgt er zin in. Toch? Een oude klassieker die altijd smaakt. Je leest hieronder hoe wij deze lekkernij bereiden.Ingrediënten:Bereidingswijze:stap voor stap foto's Serveertips:Met kaas uiteraard! Deze spaghettisaus ...
Spaghettisaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/spaghettisaus
... Spaghettisaus - Doe wat olijfolie in je pan en doe je americain erin. Verdeel het in kleine stukjes terwijl je het bakt. Stoof je groentjes mee met het vlees en kruid met peper en zout. Voeg de gepelde tomaten en geconcentreerde tomaat toe aan de saus. Voeg een klein ...
Spaanse Romesco Saus recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/spaanse-romesco-saus/
... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten215 gram Gegrilde Paprika 400 gram Gepelde Tomaten 140 gram Amandelen 5 gram Peterselie 1 snufje Zout 2 teentje Knoflook 1/2 stuk Citroen 1/2 theelepel Chili Vlokken Dit recept is geschreven ...
Hollandaise Saus recept - de Kokende Zussen
https://www.dekokendezussen.nl/recepten/hollandaise-saus/
... Voor + – porties Wil je voor 0 personen koken? Ingrediënten1 stuk Eidooiers 1 theelepel Water 1 theelepel Citroensap 125 gram Roomboter 1 snufje Zout Dit recept is geschreven voor 4 porties. Mmmmm heerlijk een zelfgemaakte, romige Hollandaise saus. Deze ...
Barbecuehapje: minihamburgers | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/mini-varkensburgers
... Barbecuehapje: minihamburgers - Tip: Het gehakt mag niet te mager zijn, het vet houdt de burger samen. Bereid het gehakt met de fijngesneden sjalot, de geplette look en de gehakte peterselie en meng. Rol balletjes van het gehakt en druk die plat om de burgers te maken. ...