Resultaten voor zeewolf in oven jeroen meus met mosselen

Jeroen Meus - Stoofpot van zeewolf met mosselen - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofpot-van-zeewolf-met-mosselen

... Stoofpot van zeewolf met mosselen - zeewolf leent zich uitstekend voor allerlei stoofpotten. Het is een stevige vis met een uitgesproken maar bijzonder fijne smaak, die verkrijgbaar is van april tot augustus. jeroen bereidt hem op Provençaalse wijze met mosselen, pa ...

Jeroen Meus - Zeewolf met venkel, mosselen en pommes duchesse - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zeewolf-met-venkel-mosselen-en-pommes-duchesse

... oier zorgt ervoor dat de torentjes mooi kleuren in de oven. Het is de perfecte aardappelbereiding bij een stevige ovenschotel met zeewolf, mosselen en flink wat garnituur. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water.Smelt een klont boter in een grote kookpot (cocotte).Pel en snipper de uien. Stoof ze in de boter.Kneus en pel de knoflook. Snipper de teen en plet met een mes. Stoof de knoflookpulp met de uien.Snijd de selder ee ...

Jeroen Meus - Zuiderse vissoep met zeewolf - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/zuiderse-vissoep-met-zeewolf

... Zuiderse vissoep met zeewolf - Op de laatste dag van het seizoen kookt jeroen buiten en nodigt hij de buren uit. Hij maakt een zuiderse vissoep of zarzuela klaar die alle smaken van zon en vakantie in zich heeft. jeroen bakt de gamba’s in hun pantser zodat ze hun ...

Gegratineerde zeewolf uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeewolf/gegratineerde-zeewolf-oven

... Gegratineerde zeewolf uit de oven 4 personen 0 min voorbereiden 40 min bereiden 0 min wachten waardering7.7obv 10 waarderingen HoofdgerechtVisHollands bevat per portie435 kcal Ingrediënten 4 stukken zeewolffilet van 150 g sap van ½ citroen 2 sneetjes oud witbrood ...

Jeroen Meus - Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoomde-zeewolf-met-romanesco-en-rijst

... Gestoomde zeewolf met romanesco en rijst - zeewolf is een vis met een stevige structuur en een fijne maar uitgesproken smaak. Hij komt voor in noordelijke wateren en is uitgerust met grote tanden om schaal- en schelpdieren mee open te breken. zeewolf fileren is niet ...

Pittige zeewolf uit de oven - recept - okoko recepten

http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/heinz/pittige-zeewolf-oven

... Pittige zeewolf uit de oven 4 personen 5 min voorbereiden 15 min bereiden 15 min wachten waardering7.6obv 9 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans Ingrediënten 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels Heinz Tomato Ketchup 1 rode peper, fijngehakt 1 teentje knoflook, geperst ...

Mosselen uit de oven (makkelijke mosselen met kruidenboter) - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/mosselen-uit-de-oven/

... mosselen uit de oven (makkelijke mosselen met kruidenboter) mosselen uit de oven? Ja, echt! Dit is wat mij betreft de makkelijkste manier om mosselen klaar te maken. Vaak denken mensen dat het moeilijk is om dit thuis te maken. Maar, ik heb goed nieuws: zelf mosselen ...

Jeroen Meus - Gestoomde zeewolf met geplette aardappel en groenten - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gestoomde-zeewolf-met-geplette-aardappel-en-groenten

... Gestoomde zeewolf met geplette aardappel en groenten - Jeroens aprilvis is de zeewolf. Hij stoom porties van de stevige witte vis en serveer ze met geplette aardappelen met verse veldsla. Een warme vinaigrette met zachte reepjes sjalot en stukjes kerstomaat maken het ...

Jeroen Meus - Pasta met zeewolf en groentesaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-zeewolf-en-groentesaus

... Pasta met zeewolf en groentesaus - De zeewolf heeft z’n naam niet gestolen. De vis is een te duchten jager. Vraag dat maar aan de krabben. Eens boven water is het een ander verhaal. Het visvlees is stevig en ideaal voor een meer feestelijke lunch of diner. jeroen ...

Jeroen Meus - Mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/mosselen-met-gremolata-mosselsaus-en-kruidenbroodjes

... mosselen met gremolata, mosselsaus en kruidenbroodjes - Gremolata is een Italiaans trucje om gerechten op te waarderen. Je maakt het met knoflook, citroenrasp en peterselie. jeroen combineert het met mosselen en knapperige kruidenbroodjes. - De mosselen Spoel de mosselen ...