Resultaten voor zeebaarsfilet voorgerecht
Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/zeebaars/gegrilde-zeebaarsfilet-groene-kruiden
... Gegrilde zeebaarsfilet met groene kruiden 4 personen 0 min voorbereiden 15 min bereiden 0 min wachten waardering7.6obv 14 waarderingen HoofdgerechtVisItaliaans bevat per portie305 kcal Ingrediënten 4 zeebaarsfilets met huid à 125-150 g 1 sneetje oud witbrood 2 eetlepels ...
Zeebaarsfilet à l’Ostendaise | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeebaarsfilet-lostendaise
... à l’Ostendaise - Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 190°C Besprenkel de bodem van een ovenschaal met olijfolie. Kruid de zeebaarsfilets met peper en zout en leg de filets met de velkant naar boven. Zet +/- 10 minuten in een voorverwarmde oven van 190°C. Snij driehoekjes uit het blad ...
Cannelloni van zeebaars en komkommer | Hobbykok van Vlaanderen
https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/cannelloni-van-zeebaars-en-komkommer
... omkommer en de witte ramenas met een dunschiller en schil vervolgens dunne stroken met behulp van die zelfde dunschiller. Snij de zeebaarsfilet in dunne balkjes van +/- 0,5 cm dikte op een lengte van +/- 10 cm. Marineer deze strookjes 5 minuten in de marinade (10 ml olijfolie, 10 ml sojasaus, 5 ml sushiazijn, citroen- of lim ...
Zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/zeebaarsfilet-met-mousselinesaus-en-trostomaatjes
... zeebaarsfilet met mousselinesaus en trostomaatjes - Schil de aardappelen en laat ze ongeveer 20 minuten gaar koken. Neem de zeebaarsfilets, maak ze schoon en verwijder de graten. Leg ze in een ovenschotel met een beetje olijfolie, besprenkel met wat Noilly Prat vermouth en ...
Zeebaarsfilet met venkel, geplette aardappelen en limoenmousseline | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zeebaarsfilet-met-venkel-geplette-aardappelen-en-limoenmousseline
... of sauteuse en klop ze stevig op een gemiddeld vuur. Doe er dan beetje bij beetje de boter bij. Zet het vuur nu wat lager. Bak de zeebaarsfilets in olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en kruid met peper en zout. Bak de chorizo zonder vet aan. Bewaar de braadjus die vrijkomt; zo heb je echte chorizo-olie. Bak de venkel in olijfolie. Werk de geplette aardappelen af met het basilicum, sjalot, olijfolie en peper en zout. Leg de aardappelpuree in een quenelle met daarnaast de gestoofde venkel en de zeebaars. Werk speels af met de chorizo, het gefrituurde basilicum, de mousseline en enkele druppels chorizo-olie. Ingrediënten eierdooiers verse chorizoworst zeebaarsfilets 400 gr aardappelen (Charlotte) basilicum 2 venkelknollen 1 sjalot, fijngesnipperd 150 gr verse chorizoworst 3 eierdooiers 3 el water 1 limoen (sap en zeste) 100 gr roomboter (op kamertemp.) 6 zeebaarsfilets (met vel, van ...
Carpaccio van zeebaars met misosaus met wasabi - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/carpaccio/carpaccio/carpaccio-zeebaars-misosaus-wasabi
... orbereiden 10 min bereiden 2 uur wachten waardering7.8obv 9 waarderingen VoorgerechtVisJapans Ingrediënten 200 g filet van wilde zeebaarsfilet van sashimi-kwaliteit, zonder vel 2 eetlepels sake 2 eetlepels rijstazijn 1 eetlepel limoensap 1 trostomaat, van zaadjes ontdaan en fijngehakt 8 sprietjes bieslook, fijngehakt voor de misosaus 1 eet ...
Gebakken asperges met gemengde vis | Jamie Oliver
https://koken.vtm.be/jamie-home/recept/gebakken-asperges-met-gemengde-vis
... jfolie. Ingrediënten extra Vergine olijfolie 4 kleine mul- of snapperfilets, ontdaan van schubben en graten 2 grote zeebrasem of zeebaarsfilet, ontdaan van schubben en graten en in tweeën gesneden zeebrasem zeebaarsfilet 4 kleine pijlinktvissen, ontweid en schoongemaakt, snij de tentakels eraf en bewaar ze zwarte peper 8 verse sint-jakobsschelpen, schoongemaakt en kriskras ingekeept 20 middelgrote asperges waarvan de harde uiteinden verwijderd zijn handvol tijmblaadje 2 verse rode chilipepers (zonder zaadjes) 2 citroenen (sap) handvol venkelblaadje zeezout ...
Recept voor gebakken zeebaarsfilet | njam!
http://www.njam.tv/recepten/gebakken-zeebaarsfilet
... tjes en aardappelpartjes ernaast. Werk af met grof zeezout en enkele druppels olijfolie. Ingrediënten voor 4 personen 4 zeebaarsfilets 1/2 kgaardappelen in partjes 1 prei in julienne 1 rode paprika in julienne 4 minitrostomaatjes 8 groene olijven in partjes 1 teentje look gesnipperd 3 elolijfolie 4 takjes verse tijm naar smaak peper - zout ...
http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-vispannetje-met-garnalen-shii-take-munt-en-gember/
... Menugang: voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Iglo Vispannetje met garnalen (400 g) Toevoegen 1 dl water Toevoegen 200 g shii-take Toevoegen 3 ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/zeebaars-met-schorseneren
... aat opkoken. Mix de bouillon en bind met boter. Mix nogmaals tot mooi schuim met een staafmixer vlak voor het opdienen.Verdeel de zeebaarsfilets in 4 porties. Bak kort in hete olie en laat nog 5 minuten verder garen.Schik de schorseneren in het midden van een warm bord. Plaats er de zeebaars met het vel naar boven op. Besprenkel met de nootjes en de saus. ...