Resultaten voor zalm papillot met kokosmelk groenten

Zalm in papillot met appelkappertjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/379/zalm-in-papillot-met-appelkappertjes-1

... zalm in papillot met appelkappertjes - Maak deze papillot in de oven of leg hem op de hete barbecue - Spoel de zalmfilets en dep ze droog. Knip 4 stukken bakpapier van 35 x 35 cm. Leg op elk vel een stuk zalm. Spoel de tomaten, snij ze in plakjes en kruid ze met peper ...

Zalmfilet in papillot met zomergroenten | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/zalmfilet-in-papillot-met-zomergroenten

... em een stukje aluminiumfolie, smeer dit in met de kruidenboter en schik de groenten er dakpansgewijs bovenop. Leg hierop het stuk zalm en smeer dit eveneens in met de kruidenboter. Plooi de papillot dicht en leg hem op de barbecue gedurende ongeveer 15 à 20 minuten. Ingrediënten 4 zalmfilets van 2 vingers dik) 2 citroenen 2 th lepels venkelzaad 1 komkommer 2 tomaat 1 courgette 200 gr bakboter peper en zout peper en zout peper en zout ...

Papillot van rood fruit met kriekenbier

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-van-rood-fruit-met-kriekenbier

... papillot van rood fruit met kriekenbier - Wil je een overheerlijk dessert op de BBQ klaarmaken? Dan is deze papillot van rood fruit met kriekenbier zeker iets voor jou! - Was indien nodig het fruit en verdeel het over vier Q-bags of papillot.Strooi er de suiker ...

Papillot van vis | Piet Huysentruyt

https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/papillot-van-vis

... papillot van vis - Snijd alle groenten zeer fijn in julienne Neem een lang stuk aluminiumfolie en maak een papillot per persoon. Leg op het blaadje aluminiumfolie een beetje groentjes en leg daarop het kabeljauwhaasje. Kruid met peper en zout en voeg een blaadje basilicum ...

Papillot van witte vis | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/papillot-van-witte-vis

... papillot van witte vis - Kruid de vis met peper en zout. Snij de groenten en aardappelen in fijne reepjes. Halveer de kerstomaatjes. Vouw een enveloppe van zilverpapier. Leg de groenten in de papillot, leg de vis erbovenop en voeg de witte wijn en de visbouillon toe. ...

Zeetong in papillot | Start to Cook

https://koken.vtm.be/start-cook/recept/zeetong-in-papillot

... Zeetong in papillot - Snijd de wortel, prei, ui en aardappel in fijne schijfjes. Je kan eigenlijk alle groenten gebruiken die je nog in de koelkast hebt liggen. Smelt wat Fama in de antiaanbakpan. groenten zijn gevoelig en daarom neem ik zo een pan zodat ze zeker niet ...

Papillot met kip en groenten

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-met-kip-en-groenten

... papillot met kip en groenten - papillot met kip en groenten - Verdeel de kipfilets over 4 vellen aluminiumfolie.Schil de wortelen en spoel de prei. Snijd ze in julienne. Meng ze met de helft van de peterselie en dragon. Verdeel over de kip. Kruid met peper en zout.Vouw ...

Papillot met groenten, rucolapesto en kip

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/papillot-met-groene-groenten-rucolapesto-en-kip

... papillot met groene groenten, rucolapesto en kip - papillot met groene groenten, rucolapesto en kip - Rooster 20 g pijnboompitten in een pan. Meng de pijnboompitten met 40 g grof gesneden rucola 50 g geraspte Parmezaan en een knoflookteentje in een keukenmachine. Schenk ...

Papillot van zalm met wilde rijst en groenten | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/papillot-van-zalm-met-wilde-rijst-en-groenten

... papillot van zalm met wilde rijst en groenten - Oven voorverwarmen op 180°. Snijd de wortels in kleine blokjes. Kook de rijst in het gezouten water. Stoof de worteltjes in een beetje boter. Snijd de courgette in fijne plakjes. Spreid de folie uit (4x). Sprenkel wat ...

Mosselen met Oude Geuze en mosterdroomsaus in papillot | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/mosselen-met-oude-geuze-en-mosterdroomsaus-in-papillot

... Bereiding Was de selder. Spoel ook de mosselen zeer goed. Verwijder eventueel de slechte mosselen. Snij de venkel, selder en ui fijn. Stoof de ui in een klont boter. Voeg daarna de fijngesneden venkel en selder toe. Stoof kort aan. Kruid met peper en zout. Blus met ...