Resultaten voor yoghurtvinaigrette

Kalkoenbrochette met paprika, sla en yoghurtvinaigrette

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/kalkoenbrochette-met-paprika-en-yoghurtvinaigrette

... Kalkoenbrochette met paprika en yoghurtvinaigrette - Kalkoenbrochette met paprika en yoghurtvinaigrette - Snijd het vlees in gelijke stukken en marineer met olijfolie en satékruiden.Was de paprika’s en snijd ze in grote stukken.Maak spiezen van de paprika en de kalkoen ...

Jeroen Meus - Witloofsalade met gebakken kip en yoghurtvinaigrette - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloofsalade-met-gebakken-kip-en-yoghurtvinaigrette

... Witloofsalade met gebakken kip en yoghurtvinaigrette - Zomer of winter, een salade smaakt altijd. Het is de ideale bereiding voor wie zonder schuldgevoel wil genieten van een lichte lunch of diner. Bovendien kost de bereiding van zo’n schotel maar weinig tijd. De combinatie ...

Fris groentenslaatje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/wraps-met-fris-groentenslaatje

... lles tegelijk proeft.Snij de komkommer zonder zaadlijst in stukjes.Snij de lenteui in ringetjes. Kruid met z+p.Doe er een paar el yoghurtvinaigrette onder. Dit is echt naar believen.Meng alles onder elkaar.Je kan het nog af kruiden met verse kruiden als peterselie, bieslook,... ...

Fris groentenslaatje

https://www.prinsessenboontjes.be/post/fris-groentenslaatje

... lles tegelijk proeft.Snij de komkommer zonder zaadlijst in stukjes.Snij de lenteui in ringetjes. Kruid met z+p.Doe er een paar el yoghurtvinaigrette onder, naar believen.Meng alles onder elkaar.Je kan het nog af kruiden met verse kruiden als peterselie, bieslook,...Smakelijk.Stap voor stap recept Tips:Dit slaatje is ook de dag erna nog lekker als je het in de koelkast zet. Je kan er dan best nog een extra lepel saus bij voegen, net voor gebruik.Je kan zelf een dressing maken met 3 el yoghurt, 3 el mayonaise, puntje mosterd, veel (verse) kruiden, en een puntje honing.Bereidingstijd:Dit gerecht is op 10 minuten klaar. Als je de groenten met de ...

Jeroen Meus - Salade met reepjes kip, komkommer, appel en sesam - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/salade-met-reepjes-kip-komkommer-appel-en-sesam

... ieuwe smaken die het lunchen of dineren boeiend houden. Ik serveer de salade van kropslaharten, komkommer en appel met een frisse yoghurtvinaigrette en gebakken reepjes kipfilet. De vuurrode kleur hebben ze te danken aan de lekkere Indische specerijenmix ‘tandoori’. - 0. Spoel de kropslaharten schoon en snij ze onderaan bij. Verdeel elk hart in kwarten en pluk de blaadjes gedeeltelijk los. Verdeel ze over de bodem van een ruime serveerschaal. 1. Snij de komkommer in twee ge ...

Jeroen Meus - Visburgers met venkel, andijvie en quinoa - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/visburgers-met-venkel-andijvie-en-quinoa

... nk er het restje pompelmoessap bij. 20. Voeg wat honing en wijnazijn toe, samen met versgemalen peper en een beetje zout. Meng de yoghurtvinaigrette. 21. Verhit een flinke scheut olie in en braadpan op een matig vuur. Bak de visburgers geduldig. Geef ze de tijd om tot in de kern te garen, zonder dat de buitenzijde verbrandt. Draai de burgers tijdig om. 22. Giet de quinoa in een ruime serveerschaal. Verdeel er de salade van andijvie, venkel en partjes roze pompelmoes bovenop. 23. Lepel een deel van de vinaigrette over het fruitig groen en serveer de rest van de saus in een apart potje. 24. Leg de versgebakken visburgers erbovenop en werk de schaal af met pluksels koriander. Serveer meteen. ...