Resultaten voor wout bru
Hoevekip met dragon, crème van pastinaak en een crumble van spek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/hoevekip-met-dragon-creme-van-pastinaak-en-een-crumble-van-spek
... Hoevekip met dragon, crème van pastinaak en een crumble van spek - Bind de kip op en laat ze gedurende 35 minuten in de hete kippenbouillon pocheren. Blancheer al de groene groenten in gezouten water en laat afkoelen in ijskoud water. Bak de spekreepjes in een pan ...
De Kleine Chefs: de lekkerste choco ter wereld | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/de-kleine-chefs-de-lekkerste-choco-ter-wereld
... De Kleine Chefs: de lekkerste choco ter wereld - Kinderen helpen graag mee in de keuken. Daarom vroegen we aan 7 kinderen wat ze graag eens wilden maken. Deze keer maken wout en Eline zelf chocopasta. Perfect om alle Sinterklaaschocolade in te verwerken!Tip: gebruik ...
De Kleine Chefs: mandarijnijs | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/de-kleine-chefs-mandarijnijs
... De Kleine Chefs: mandarijnijs - Kinderen helpen graag mee in de keuken. Daarom vroegen we aan 7 kinderen wat ze graag eens wilden maken. Deze keer maken wout en Eline zelf mandarijnijs. Perfect om alle mandarijntjes van de Sint in te verwerken!Tip 1. Je kan dit ijs ...
Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/lasagne-van-kreeft-met-tijmboter-en-schaaldierenjus
... Lasagne van kreeft met tijmboter en schaaldierenjus By: wout bru Gepubliceerd: 6 October 2011 Totale tijd: 60 - 90 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kreeften (Bretoense) : 4 gekonfijte tomaatjes : 4 el tijm : enkele takjes room : scheutje boter : 1 pakje xeresazijn ...
Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/gekonfijte-kabeljauw-kroketje-van-brandade-en-mayonaise-van-chorizo
... Gekonfijte kabeljauw, kroketje van brandade en mayonaise van chorizo By: wout bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: kabeljauw Directions: 1. Espuma van tomaat (1/4de fles): Alle ingrediënten ( mayonaise, mosterd, ...
Peer met crème van nougat en pistache - Recept | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/recept/peer-met-creme-van-nougat-en-pistache
... Peer met crème van nougat en pistache By: wout bru Gepubliceerd: 20 September 2011 Totale tijd: 30 - 60 minuten Yield: 4 persons Ingredients: peer Directions: 1. Crème van nougat: Siroop koken tot 121°, hierin gelatine toevoegen. Eigelen erbij voegen, alles kloppen ...