Resultaten voor witte porto maken

Broccolisoep met roquefort | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/broccolisoep-met-roquefort

... folie. Kippenbouillon toevoegen, alsook de brocolitrosjes samen met de porto. 15 minuutjes laten koken en fijn mixen. Kruiden met witte peper en zout. Voeg roquefort, wolkje room en gehakte walnoten toe en serveer. Ingrediënten 400 gr broccoli 1 selderstengel 1 l ...

Recept voor Vanille-ijs met gebakken vruchten en Porto | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/vanille-ijs-met-gebakken-vruchten-en-porto/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 40 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 4 bollen vanille ijs Toevoegen 50 ml rode porto aangelengd met 100 ml water Toevoegen 20 g suiker Toevoegen ...

Recept voor Verloren brood met Porto en kaneel | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/verloren-brood-met-porto-en-kaneel/

... Menugang: Nagerecht Bereidingstijd: 10 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Lage kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen 1/2 dl porto Toevoegen 2 dl melk Toevoegen 60 g Solo Toevoegen 2 eieren Toevoegen sneetjes ...

Gratin van sabayon met citrusvruchten | VTM Koken

https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gratin-van-sabayon-met-citrusvruchten

... es pelé à vif snijden = gelijke partjes zonder de vliezen. En deze dan schikken in een diep bord. Voor de sabayon de eidooiers, witte porto, witte wijn, suiker en vanillesuiker samen met het sap van de citrusvruchten opkloppen op een zacht vuurtje tot je een stevige sabayon hebt verkregen. Hieraan een eetlepel geklopte room toevoe ...

Mousse van ganzenlever met uienconfituur | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/mousse-van-ganzenlever-met-uienconfituur

... Mousse van ganzenlever met uienconfituur - Cutter de ganzenlever met room en de porto tot een mousse. Vul de glaasjes met een laagje uienconfituur, de gehakte hazelnoten en daarop de mousse. Versier met wat porto en een takje kervel. Ingrediënten 2 schijfjes terrine ...

Gestoomd varkenshaasje met groene asperges | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomd-varkenshaasje-met-groene-asperges

... et geheel 2,5 minuten stomen. Serveer het gerecht in een diep bord en versier met basilicum. Ingrediënten 12 asperges (groene en witte) 1 varkenshaasje (750 gr) 250 gr morilles porto 1 el rundsbouillon 2½ dl water basilicum ...

Go Portugal: Pasteis De Belem & Portugese cocktail | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/pasteis-de-belem

... vanillestok 250 ml room 4 dooiers 4 el suiker 4 el bloem extra kaneelpoeder extra bloemsuiker Voor de cocktail (per persoon) 8 cl witte porto 1 flesje Tonic ijsblokjes een paar takjes munt 1 limoen ...

Sas Kookt!: Cranberrysaus met porto

http://saskookt.blogspot.be/2011/12/cranberrysaus-met-porto.html

... het serveren de saus aan de kook en bind ze met het maïzenapapje. Breng op smaak en serveer. Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: bijgerecht, sauzen en dressings ...

Angel's Share | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/angels-share

... Angel's Share - Een klein beetje kruidenlikeur (met hoog alcoholpercentage) in een cognacglas gieten en het glas helemaal nat maken met de likeur. Giet de likeur dan terug uit het glas en flambeer het glas. Gebruik hiervoor best een gasaansteker. Laat de vlam op tijd ...

Soepje van artisjokken met truffel en eekhoorntjesbrood | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/soepje-van-artisjokken-met-truffel-en-eekhoorntjesbrood

... de truffelolie en de geraspte truffel. Ingrediënten boter 1 cl porto 1 versnipperd sjalotje 100 gr eekhoorntjesbrood 1 th lepel witte truffelolie 4 cl truffeljus 1 truffel ½ l kippenbouillon 5 artisjokken (gepeld tot de bodem) ...