Resultaten voor witte druivensaus met room
Jeroen Meus - Piepkuiken met druivensaus en aardappelbolletjes - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/piepkuiken-met-druivensaus-en-aardappelbolletjes
... oen gebruikt voor zijn versie verse druiven in plaats van druiven uit blik en brengt de saus op smaak met druivensap en witte wijn. Klassiek maar lekker. - Halveer de piepkuikens. Smelt een klontje boter in een diepe pan. Kruid de piepkuikens met peper en zout en kleur ze rondom in de boter. Pel en snipper de ui. Haal de kuikens uit de pan en bak de ui in dezelfde vetstof. Doe een takje tijm en enkele blaadjes laurier bij ...
Gemarineerde varkensreepjes gemarineerd met witte kool en zure room | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gemarineerde-varkensreepjes-gemarineerd-met-witte-kool-en-zure-room
... Gemarineerde varkensreepjes gemarineerd met witte kool en zure room - Marineer het vlees met de olijfolie, komijn, de koriander en de gehakte knoflook. Snijd de kool flinterdun, spoel in ruim water en laat uitlekken. Kruid de room met zout en sambal. Bak het vlees in ...
Mousse van witte chocolade | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/witte-chocolademousse
... Mousse van witte chocolade - Smelt de chocolade. Klop de eigelen op met 50 g suiker. Klop de room niet te stijf. Klop het eiwit met 50 g suiker. Smelt de gelatine in een weinig water. Doe eigeel bij de gesmolten chocolade en schep onder elkaar. Doe dit mengsel bij de ...
Gratin van sabayon met citrusvruchten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/masterchef/recept/gratin-van-sabayon-met-citrusvruchten
... es pelé à vif snijden = gelijke partjes zonder de vliezen. En deze dan schikken in een diep bord. Voor de sabayon de eidooiers, witte porto, witte wijn, suiker en vanillesuiker samen met het sap van de citrusvruchten opkloppen op een zacht vuurtje tot je een stevige sabayon hebt verkregen. Hieraan een eetlepel geklopte room toevoe ...
Cheesecake met maltesers, oreo en witte chocolade | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/cheesecake-met-maltesers-oreo-en-witte-chocolade
... Bereiding Cutter Oreo met gesmolten boter. Doe in serveerring op plank met bakmatje. Klop room op. Smelt witte chocolade. Meng mascarpone met suiker, witte chocolade. Spatel er de room onder. Voeg maltesers toe. Stort uit in de ringen. Laat 4 uur opstijven. Werk af ...
Mosselen in room en witte wijn | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/mosselen-in-room
... Mosselen in room en witte wijn - Was de mosselen goed en laat ze nog een uurtje staan in de helft melk en de helft water. De mosselen slopren zo de melk op en worden groter. Snij de look, ui en de selder fijn. Doe de vetstof in de pot en stoof de groenten aan. Doe ...
Panna cotta van witte chocolade | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/panna-cotta-van-witte-chocolade-0
... Panna cotta van witte chocolade - Een beetje te veel chocolade? Gewoon zin in een lekker dessertje? Panna cotta met witte chocolade is eenvoudig en echt lekker! Week de gelatineblaadjes in een kom met koud water tot ze slap worden. Breng de room aan de kook en meng ...
Recept voor duif met druif | njam!
http://www.njam.tv/recepten/duif-met-druif
... bereiden: Haal de ingewanden uit de duiven of koop al schoongemaakte duiven. Spoel goed uit. Versnijd de duif in stukken en omwikkel elk stukje borstfilet met spek. Kruid met versgemalen peper en zout. Haal de druiven van hun takken en was ze. Verhit 1 el boter en olijfolie ...
Mousse van Ricard en witte chocolade met framboos | VTM Koken
https://koken.vtm.be/club-camping/recept/mousse-van-ricard-en-witte-chocolade-met-framboos
... Mousse van Ricard en witte chocolade met framboos - Doe de Ricard in een kookkommetje en laat het verwarmen. Voeg de chocolade toe en laat smelten. De room kloppen we licht op, we voegen geen suiker toe omdat witte chocolade al zoeter is als andere chocolade . Eens ...
Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/partners/honig/limburgse-aspergesoep-krab-witte-wijn
... Limburgse aspergesoep met krab en witte wijn 6 personen 0 min voorbereiden 10 min bereiden 0 min wachten waardering7.0obv 3 waarderingen VoorgerechtVisFrans Ingrediënten 1 pakje Honig Limburgse Asperge-crèmesoep ½ bekertje zure room 1 eetlepel melk 100 g krab ...