Resultaten voor witloof pompoen jeroen meus
Varkensfilet met witloof en pompoen
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkensfilet-met-witloof-spelt-en-pompoen
... Varkensfilet met witloof, spelt en pompoen - Varkensfilet met witloof, spelt en pompoen - Kleur de varkensfilet aan in boter. Zet hem dan in een oven van 180 °C om verder te garen gedurende 8 minuten. Hierna laat je hem een 10-tal minuten rusten om er dan gesmolten ...
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/witloof-knolseldersoep-gerookte-paling-en-een-slaatje-met-knolselder-en-witloof
... Witloof-knolseldersoep, gerookte paling en een slaatje met knolselder en witloof - Soep met een boterham is de ideale lunch, moet jeroen gedacht hebben. Hij bereidt niet enkel een smakelijke winterse soep op basis van witloof en knolselder, maar maakt ...
Jeroen Meus - Pasta met witloof en gedroogde ham - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-witloof-en-gedroogde-ham
... Pasta met witloof en gedroogde ham - witloof en ham in een originele en supersimpele pastabereiding. Ideaal voor zo’n dag waarop je al genoeg op je bord hebt. - Verwarm de oven voor tot 160 °C.Leg bakpapier of een siliconenmatje op een bakplaat. Leg de plakjes rauwe ...
Jeroen Meus - Penne carbonara met pompoen en gerookte zalm - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/penne-carbonara-met-pompoen-en-gerookte-zalm
... Penne carbonara met pompoen en gerookte zalm - Dit is een klassieke pasta carbonara die Jeroen combineert met pompoen. In plaats van spek werkt Jeroen hem af met gerookte zalm. Het is een stevig gerecht, ideaal om te serveren na een winterse wandeling. - Bereiding ...
Jeroen Meus - Gebakken kalfslever met gekonfijt witloof en gekookte aardappelen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-kalfslever-met-gekonfijt-witloof-en-gekookte-aardappelen
... Gebakken kalfslever met gekonfijt witloof en gekookte aardappelen - Een stuk gebakken kalfslever is niet alleen gezond, het is ook erg lekker. Zeker met witloof waaraan jeroen een zoetzure toets geeft en met gewone gekookte aardappelen. - Gebakken kalfslever met gekonfijt ...
Jeroen Meus - Gebakken spek met mosterdpuree en witloof - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gebakken-spek-met-mosterdpuree-en-witloof
... Gebakken spek met mosterdpuree en witloof - jeroen kreeg onlangs verse honing cadeau van een Vlaming uit Thailand. Hij opent de pot vandaag voor het eerst om er een ‘glaze’ mee te maken. Dit glazuur bedekt het spek en geeft het vlees een krokante en mooi gelakte toets. ...
Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham | Jeroen Meus
https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/croque-monsieur-met-witloof-cheddar-en-gerookte-ham
... Croque monsieur met witloof, cheddar en gerookte ham - Snij de witloof in julienne en bak hem in een beetje boter. Bestrooi met een beetje suiker en laat zo een beetje carameliseren. Blus af met een scheutje balsamico. Kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Laat de ...
Jeroen Meus - Gnocchi van pompoen met salie - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/gnocchi-van-pompoen-met-salie
... Gnocchi van pompoen met salie - Gnocchi kennen we vooral in de aardappelvariant, gnocchi di patate, maar het is eigenlijk een pastasoort. jeroen maakt vandaag gnocchi met een echte herfstgroente: pompoen. - Schil en ontpit de pompoen, snijd ze in grote stukken ...
Jeroen Meus - Stoofvlees met gekookte aardappelen en gebakken witloof - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/stoofvlees-met-gekookte-aardappelen-en-gebakken-witloof
... Stoofvlees met gekookte aardappelen en gebakken witloof - Het is Week van het Stoofvlees, ook bij Dagelijkse kost! Dus maakt jeroen zijn alom geprezen recept van stoofvlees nog eens klaar. En dat met gekookte aardappelen en gebakken witloof. Wat een feest! - Laat de oven ...
Jeroen Meus - Pasta met pompoen en Oud Roeselare - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/pasta-met-pompoen-en-oud-roeselare
... Pasta met pompoen en Oud Roeselare - Een zalige herfstpasta met pompoen, salie en oude kaas. De lichte, glanzende saus op basis van ingekookt kookvocht en gesmolten Oud Roeselare kaas komt uiteindelijk samen met de pasta en gebakken pompoen in dezelfde kookpot. Het resultaat? ...