Resultaten voor wildschotel

De keuken van Johanna: Wildschotel met Roqeufort

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/11/wildschotel-met-roqeufort.html

... t te verwerken. Bijna € 15,00 per fles. Toch heb ik een paar flessen aangekocht, maar ik serveerde de wijn in een glas naast de wildschotel. Deze smaakte voortreffelijk en combineerde uitstekend bij het gerecht. De wijn welke verwerkt is in het recept is een goedkopere Rioja en paste geweldig in de stoofpot. wildschotel met Roquefort Ingrediënten:400 milliliter rode wijn400 milliliter koud water2 laurierblaadjes6 peperkorrels2 kruidnagels4 takjes tijm1 kg wild poulet (samengesteld uit verschillende wild soorten)100 gram gesneden boerensoepgroenten40 gram boter1 ui2 plakjes ontbijtkoek1 pot wild fond50 gram roquefort3 eetlepels cranberry compote75 gram spekjes100 gram champignons Bereiding:Maak een marinade door de rode wijn te mengen met het koude water, de lierblaadjes, gekneusde peperkorrels, kruidnagels en tijm. Leg de poulet in de marinade en voeg de soepgroenten toe. Laat dit, afgedekt, in de k ...

Konijnenfilet met aardappelkoekjes

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/81/konijnenfilet-met-aardappelkoekjes

... Konijnenfilet met aardappelkoekjes - Geniet van deze heerlijke klassieke wildschotel - Schil en rasp de aardappelen en de courgette heel fijn. Verwarm de oven op 180°C. Vermeng de geraspte aardappel en courgette met het ei, de room en de aardappelbloem. Breng op smaak ...

De keuken van Johanna: Peer, Hazelnoot & Chocolade cake

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2011/11/peer-hazelnoot-chocolade-cake.html

... g.De laatste recepten van mij stonden helemaal in het teken van de herfst. Een aantal gerechten met verse moesappels en zelfs een wildschotel. Ik vervolg de reeks met een hartverwarmende cake. Want chocolade en hazelnoot geven een mens een gelukzalig gevoel. Gecombineerd met een frisse peer en de warmte van de abrikozenjam is het zelfs een beetje feestelijk.Het is leuk om al bakkend de zondagmorgen door te brengen en mezelf te trakteren op deze heerlijke vochtige, fruitige cake bij de koffie. Maar, deze cake is zo lekker smeuïg dat het ook als desser ...

De keuken van Johanna: Druiven-Appeljam

http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010/09/druiven-appeljam.html

... aan de kook brengen en 4 minuten flink laten doorkoken.In schone jampotten doen.De jam smaakt heerlijk op brood, maar ook bij een wildschotel en bij ijs. Of serveer de jam als extra smaakmaker op een kaasplank.Smullen maar! Geplaatst door Johanna op 13:19 Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Jam en Inmaak ...