Resultaten voor wijn bij paling in de room
Paling in room | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-room
... de warme pan en bak hem gedurende 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet de pastis eroverheen en flambeer. Voeg het water en de witte wijn eraan toe en breng op smaak met de groentenbouillon en de look. Laat dit alles tot de helft inkoken. Voeg de room eraan toe en laat dit inkoken tot de saus indikt. Werk af met de fijngehakte peterselie. Ingrediënten 1 dl pastis bloem 1 dl witte wijn 4 dl room peper 1 el groentebouillon fijngehakte look viskruiden 1 el boter 800 gr verse paling fijngehakte platte pete ...
Paling in roomsaus | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-roomsaus
... de paling in de warme pan en bak hem 2 à 3 minuten aan elke kant. Giet de pastis erover en flambeer. Giet het water en de witte wijn erbij en breng op smaak met groentebouillon en look. Laat dit inkoken tot de helft. Giet de room erbij en laat inkoken tot de saus indikt. Werk af met gehakte peterselie. Ingrediënten 1 el boter viskruiden bloem ½ dl pastis 800 gr paling 1½ dl witte wijn 4 dl room 1 groentenbouillon look peterselie peper en zout 2 dl wat ...
Paling met peterselie en look | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/paling-met-peterselie-en-look
... ze. Spoel de paling grondig. Kruid de paling met peper en zout. Bak de paling daarna 10 minuten in arachideolie. Blus met witte wijn. Laat de vis vervolgens ongeveer 10 minuten verder garen in de voorverwarmde oven op 180 graden. Snij de kerstomaatjes in stukjes. Hak de peterselie en look fijn. Smelt wat boter in een pan en stoof de look aan. Voeg de peterselie en kerstomaatjes toe. Meng als ...
Gebakken paling in room en ‘corne de gatte’ met kervel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/gebakken-paling-in-room-en-corne-de-gatte-met-kervel
... fijn. Stoof aan in een klont boter. Voeg een takje tijm en een blaadje laurier toe. Kruid met peper en zout. Blus met de witte wijn en voeg een eetlepel mosterd toe. Laat inkoken. Neem een zeer grote pan om de paling te bakken. Laat de pan erg warm worden. Smelt een klontje boter. Leg de stukjes paling in de pan. Giet de room bij de saus. Kruid extra met peper en zout. Verwijder tijm en laurier. Haal de paling uit de pan. Verwijder het vet. Doe de paling en de s ...
Paling in't groen met spinazie | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-int-groen-met-spinazie
... er. Spoel ze goed in koud water en maal ze tot een fijne puree. Overstrooi de paling met wat bloem en blus met de fumet, de witte wijn en de Noilly Prat. Laat de paling verder garen in de saus (15 minuten). Doe er op het laatst de kruidenpuree en wat citroensap bij. Ingrediënten 500 gr spinazie 4 dl visfumet 1 kg rivierpaling 40 gr boter 80 gr bloem 8 el witte wijn 4 el Noilly Prat (droge vermout) ½ citroen (sap) 1 bosje kervel peterselie dille waterkers 4 blaad ...
Paling roken | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-roken
... paling roken - Maak een droge pekel: grof zout, jeneverbessen, korianderbolletjes, tijm, rozemarijn, peper allemaal samen in een cutter fijnmalen. Bedek de paling met deze droge pekel en laat 5 à 6 uur rusten . Spoel de paling af, spies hem op een haak en hang hem ...
Paling in 't groen | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/paling-in-t-groen
... aling in 't groen - Doe vetstof in de pan. Rol de paling door de bloem en bak goed aan. Doe er de sjalotten bij. Giet er de witte wijn, vermout en bouillon bij. Laat opkoken en zo sudderen gedurende 35 minuten. Kook alle kruiden gedurende 7 minuten. Spoel ze voldoende ...
Gebakken paling in 't groen | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/gebakken-paling-in-t-groen
... orm veel groene kruiden. Ideaal als hapje!Wijn: Lautaro chili bio sauvignon blanc 2014 Begin met de bouillon. Warm water en witte wijn op. Kruid met tijm, laurier, peper en zout. Breng aan de kook. Verwijder eventueel het hoofd van de paling. Snij in porties. Schraap en spoel het bloed uit de stukjes. Snij de graatjes tegendraads uit de paling. Zet het vuur van de bouillon zachter. Doe de stukjes paling erbij en laat 8 minuutjes sudderen. Snij alle kruiden superfijn. Snij een ajuin fijn. ...
Paling in roomsaus | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/paling-in-roomsaus
... paling in roomsaus - Kruid de paling met peper en zout en haal hem door de bloem. Bak hem mooi aan in een beetje boter, voeg de fijngehakte look en de oesterzwammen eraan toe en laat alles mooi aanbakken. Blus vervolgens met water, voeg de groentebouillon, het citroensap ...
Recept voor teryaké van paling | njam!
http://www.njam.tv/recepten/teryake-van-paling
... Bereiden: Leg de satéprikkers in water. Snij de paling in stukken van 4 à 5 cm. Meng alle ingrediënten voor de marinade en warm 1 minuut op tot de suiker gesmolten is. Laat wat afkoelen. Leg de paling in een kom en giet er de marinade over. Laat 1 uur afgedekt ...