Resultaten voor welke wijn serveren bij garnaalkroketten
Welke wijn waarbij? | | Onno KleynOnno Kleyn
http://www.onnokleyn.nl/welke-wijn-waarbij/
... welke wijn waarbij? Onder de titel welke wijn waarbij bracht Hubrecht Duijker een jaar of twaalf geleden een handig boekje uit. Dit voorjaar kwam er een heruitgave, opnieuw van Inmerc. Mooi. Maar voor de Volkskrant ontwikkelde ik een net zo handig programma om ...
Garnaalkroketten | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/garnaalkroketten
... garnaalkroketten - Stoof de garnalenkoppen aan in wat boter, en blus af met cognac. Zet onder met de melk op een zacht vuur en laat 20 minuten trekken. Week de gelatineblaadjes in koud water. Maak een roux van boter en bloem en bevochtig met de melk. De bloem moet gezeefd ...
Klassieker in de kijker: garnaalkroketten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/klassieker-in-de-kijker-garnaalkroketten
... Bereiding Stoof de garnalenkoppen aan in wat boter, en blus af met cognac. Zet onder met de melk op een zacht vuur en laat 20 minuten trekken. Week de gelatineblaadjes in koud water. Maak een roux van boter en bloem en bevochtig met de melk. De bloem moet gezeefd worden. ...
Klassieker in de kijker: garnaalkroketten | VTM Koken
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/klassieker-in-de-kijker-garnaalkroketten
... Bereiding Stoof de garnalenkoppen aan in wat boter, en blus af met cognac. Zet onder met de melk op een zacht vuur en laat 20 minuten trekken. Week de gelatineblaadjes in koud water. Maak een roux van boter en bloem en bevochtig met de melk. De bloem moet gezeefd worden. ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/garnaalkroketten
... garnaalkroketten - Garnaalkroketten, ze zijn en blijven een topper onder de Vlaamse klassiekers. garnaalkroketten maken vergt enige moeite, maar het resultaat is fantastisch. De perfecte garnaalkroket voldoet aan 4 zaken: veel garnalen, een fijne korst, licht lopend ...
Garnaalkroketten | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/garnaalkroketten
... garnaalkroketten - Pel de garnalen. Doe de karkassen in een kookpot. Voeg er de kreeftenbisque, melk en room aan toe, kruid met peper, zout en cayennepeper en laat opkoken. Smelt de boter, meng de bloem er onder tot een roux. Giet de garnalenjus door een zeef en voeg ...
Garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/garnaalkroketten-met-gefrituurde-peterselie-en-citroen
... garnaalkroketten met gefrituurde peterselie en citroen - Een echte lekkere garnaalkroket maken, dat is een kunst. Sofie maakt het samen met Ray Cokes. Veel werk maar het resultaat mag er wezen. En heb je er te veel? Geen probleem. Vries ze in en gebruik ze een volgende ...
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-wijn-punch
... Witte wijn punch - Snijd alle fruit in gelijke stukken. Doe er de witte wijn bij en zet enkele uren goed fris. Net voor het serveren strooi je er wat lavendel in. Serveer in een bowl met kopjes. Ingrediënten nectarine perzik Charantais meloenen kersen lavendel 2 flessen ...
Recept voor peren gepocheerd in rode wijn | njam!
http://www.njam.tv/recepten/peren-gepocheerd-rode-wijn
... bereiden: Schil de peertjes maar laat het steeltje eraan. Breng de wijn met het water en de specerijen aan de kook. Draai het vuur lager en voeg de peertjes toe. Laat ca. 40 min. op een zacht vuur koken. Laat de peertjes afkoelen in de wijn. serveren: Serveer in ...
Zabaglione van rode wijn van Rick Stein - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/chefs/rick-stein/zabaglione-rode-wijn-rick-stein
... t recept 'Zabaglione van rode wijn van Rick Stein' is afkomstig uit het kookboek... Rick Stein's mediterrane odysseeRick SteinVan welke hoek je het Middellandse Zeegebied ook benadert, altijd weer kom je een nieuwe wereld binnen. Op zijn nieuwste culinaire Odyssee doet Rick Stein vele... lees verder© Tirion Uitgevers. ...