Resultaten voor wat zijn de ingredienten voor maken van witte pens
Recept voor sint-jakobsvruchten met witte pens en bieslook | njam!
http://www.njam.tv/recepten/sint-jakobsvruchten-met-witte-pens-en-bieslook
... bereiden: Bak de witte pens in een klontje boter en snijd in plakjes. Stoof in een andere pan de sjalot glazig in een klontje boter en breng op smaak met peper en zout. Bak in een andere pan de Sint-Jakobsvruchten kort aan beide kanten in de rest van de boter. serveren: ...
Witte pens met kaas | VTM Koken
https://koken.vtm.be/piet-speelt-met-vuur/recept/witte-pens-met-kaas
... witte pens met kaas - Snijd de witte pensen in 2 en vul ze met de kaas. Leg het spek voor je en rol de pensen erin, zorg dat het spek goed rond de kaas gewikkeld is. Steek de pensen elk op 2 stokjes. Doe er een klein beetje olijfolie over. Gril de pensen langs beide ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hotdog-met-zwarte-pens
... og smaakt altijd, maar ook deze gepimpte versie met zwarte pens, kaas en veldsla is overheerlijk. - Bak de zwarte pensen in wat boter op een zacht vuur anders barsten ze open.Snijd de peren in plakjes en besprenkel met citroensap. Halveer de hotdogbroodjes.Spoel en droog de sla leg ze tussen de broodje ...
https://www.lekkervanbijons.be/recepten/hippe-hotdog-met-witte-pens
... Hippe hotdog met witte pens - Mag het wat chiquer? Probeer dan zeker eens deze hippe hotdog met witte pens. - Meng de mierikswortel met de mayonaise en de zure room tot een sausje. Snijd de appel in plakjes besprenkel met wat citroensap. Snijd de eikenbladsla ...
Witte pens met kaas, spek en aardappelsla | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-pens-met-kaas-spek-en-aardappelsla
... witte pens met kaas, spek en aardappelsla - Snijd de pensen doormidden. Beleg met de gemalen kaas. Leg de spekbandjes dakpansgewijs (cheval). Rol de pensen dicht met het spek. Steek er saté stokjes door om ze makkelijk te draaien. Doe er een weinig olijfolie over. ...
Witte pens met kaas en spek | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/witte-pens-met-kaas-en-spek
... witte pens met kaas en spek - Meng de mayonaise met de PH Currykruiden. Snijd de pensen in tweeën en vul ze op met kaas. Rol de pensen op in het spek. Gril de pensen tot de kaas een beetje begint te smelten. Serveer het geheel met sla, de gevulde aardappel en de ...
Pens met gekarameliseerde uien | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/pens-met-gekarameliseerde-uien
... pens met gekarameliseerde uien - Bak de worsten op een middelhoog vuur. Laat ondertussen de uien bruin worden op een hete plaat. Zodra de uien bruin zijn, bestrooi je ze met cassonade en laat je ze karamelliseren. Als de suiker opgelost is en kleverig wordt, zijn ...
Stoemp van witte kool met witte pens en gerookt spek | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/stoemp-van-witte-kool-met-witte-pens-en-gerookt-spek
... juin met de look in een klontje boter. Snij de kool fijn. Doe dit bij de ajuin en meng met een lepel witte wijnazijn. Doe 300 ml water erbij, roer en plaats het deksel op de pot. Schil de aardappelen, snij ze in stukjes en spoel ze. Stoom ze gaar met een snuifje zout. Roer af en toe in de kool. Haal het kraakbeen uit het spek. Gril het spek zonder vetstof in een zeer warme pan. Rol het spek op en maak brochettes van stukjes witte pens en spek. Bak de brochettes in pl ...
Jeroen Meus - Preisoep met blauwe kaas en witte pens - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/preisoep-met-blauwe-kaas-en-witte-pens
... Preisoep met blauwe kaas en witte pens - Prei kan het hele jaar door gegeten worden, maar komt toch vaker voor in winterse gerechten. wat dacht je van een winterse preisoep? de schijfjes gebakken pens en de blauwe kaas vullen de pittige smaak van de prei mooi aan. ...
Jeroen Meus - Knolseldersoep met boerenkool en witte pens - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/knolseldersoep-met-boerenkool-en-witte-pens
... t en een snuif nootmuskaat. Dek de pot af met het deksel en laat de groenten minstens 30 minuten garen.Breng een pot met water aan de kook en doe er een snuif bicarbonaat in.Maak de boerenkool schoon door de dikke nerf eruit te halen en snijd de blaadjes fijn. Gaar de boerenkool gedurende enkele minuten in het kokende water.Giet de boerenkool af en spoel onder koud water. Hou apart.Smelt een klont boter in een pan.Haal het vel van de pensen en snijd ze in stukjes. Bak het vlees in de hete boter.Haal de kruidentuil uit de pot en schep alles in de blender. Mix de soep fijn en giet ze opnieuw in de pot.Voor de liefhebbers: voeg wat mierikswortel toe aan de soep voor extra scherpte. Meng daarna de gekookte boerenkool onder de soep.Serveer de zijdezachte knolseldersoep in een soepkom en presenteer er wat blokjes pens bij. Werk af met een beetje truffelpasta of -olie. Smakelijk! ...