Resultaten voor wat is zwitserse steak
Zwitserse schnitzel | VTM Koken
https://koken.vtm.be/4-ingredients/recept/zwitserse-schnitzel
... zwitserse schnitzel - Snij de kipfilets horizontaal doormidden en klop de helften plat met een deegrol. Bedek beide zijden van de filets met broodkruimels en druk ze goed aan in het vlees. Verwarm de olie in een grote pan met antiaanbaklaag. Laat de schnitzels op ...
Zwitserse kaastaartjes | Culinette: Cornette's Culinaire Weblog
http://www.culinette.nl/zwitserse-kaastaartjes/
... Maak je deze zwitserse kaastaartjes met Gruyère dan heten ze eigenlijk “Greijerzer chaschuechli” maar aangezien dat, zeker na een glaasje wijn, niet uit te spreken is noemen wij het gewoon zwitserse kaastaartjes. Je hebt er een muffinvorm voor nodig maar in losse ...
https://myfoodblog.nl/recipe/steak-tartare/
... steak tartare De steak tartare (of steak tartaar, 't mag allebei!) stond al zo lang op mijn 'to-do-lijstje'. Toch wilde ik het een keer maken als ik weer tijd had om naar de biologische slagerij te gaan. Het vlees is namelijk rauw en moet dus supervers zijn. Daarbij ...
Steak in de wok | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-in-de-wok
... steak in de wok - Snijd de steak in kleine stukken. Snijd de witloofstronken en de champignons in fijne repen. Zorg dat de wok goed heet is en doe het vlees erin, ook het witloof en als laatste de champignons, laat 2 minuten mooi bakken. Kruid met peper, zout, de ...
Steak met roquefort | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-met-roquefort
... tot een roquefortboter. Schik op aluminiumfolie en rol op in een worstje en zet gedurende 2 uur in de koelkast. Bak de steaks in wat boter. Blus de pan met het water en voeg er de bouillon bij. Serveer de steaks met een schijfje roquefortboter, waterkers, aardap ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/hapje-steak-tartaar
... groene kruiden als peterselie en / of bieslook, zeezout, peper, 1 el goede olijfolie. Meng goed.Meng het vlees met de saus.Proef wat jij nog mist.Serveer op een lekker chipsje of cracker naar wens. Die van op de foto vinden wij lekker.Smakelijk Stap voor stap foto's Tips: Snij de steak zo fijn / grof zoals je hem zelf het lekkerst vindt.Je kan de steak tartaar ook in een mooi glaasje serveren.Je kan er ook een lepelhapje van maken.Bereidingstijd:Dit lekkers zet je op 10 minuten op tafel. ...
Steak met saké, prinsessenboontjes en algen | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/steak-met-sake-prinsessenboontjes-en-algen
... - Leg de steak in een kom met een bodem saké en laat intrekken. Kuis de boontjes en laat ze +/- 3 minuten koken in een grote pot water. Meng 4 kopjes water met 2 kopjes rijst en breng aan de kook. Strooi een laagje sesamzaadjes in een pan en laat roosteren. Giet ze in een vijzel en plet ze, voeg fleur de s ...
Steak tartaar met frietjes | Piet Huysentruyt
https://koken.vtm.be/sos-piet/recept/steak-tartaar
... steak tartaar met frietjes - Doe de gehakte steak in een kom. Hak de look, sjalot en peterselie fijn. Voeg alle andere ingrediënten toe. Pas als alle ingrediënten zijn toegevoegd, meng je alles zeer kort tot een homogene massa. Serveer met een blaadje sla, schijfjes ...
Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gegrilde-steak-met-champignonsaus-en-broccolipuree
... us en broccolipuree - Snij de broccoli in roosjes en de champignons in kwartjes. Kook de aardappelen 20 minuten in licht gezouten water. Kook de roosjes broccoli 10 minuten in licht gezouten water. Bak de fijngesnipperde ui en de champignonpartjes in 1 eetlepel vetstof tot ze lichtjes bruin kleuren. ...
Steak champignon of archiduc | De perfecte keuken
https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/steak-champignon
... steak champignon of archiduc - steak Archiduc is biefstuk met een lekkere champignonsaus. Met een scheutje whisky en wat verse peterselie smaakt het nog beter! Kruid het vlees en doe wat boter in de pan en laat bruinen. Bak de steaks in de goudbruine margarine. ...