Resultaten voor wat is het verschil tussen champignonsaus en archiducsaus

Orloffgebraad met kroketjes en archiducsaus | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/orloffgebraad-met-kroketjes-en-archiduc-saus

... at de kaas smelt. Werk de saus af met peper, zout en een scheutje Cognac. Frituur de kroketjes. Serveer met een sneetje vlees en wat saus! Ingrediënten voor het orloffgebraad 1 kg varkensgebraad (met speklaagje) 6 sneetjes half belegen Hollandse kaas 6 sneetjes gekookte ham 1 klontje boter peper zout 1 scheutje arachideolie voor de champignonsaus 250 g witte paddenstoelen 150 ml room 250 ml bruine fond peper zout voor de kroketten 800 g bloemaardappelen 6 eieren 100 g boter peper zout muskaatnoot 150 g paneermeel 150 g bloem ...

Côte à l’os met champignonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/cote-los-met-champignonsaus

... Côte à l’os met champignonsaus - Côte à l’os met champignonsaus - Meng de ingrediënten voor de marinade en marineer daar het vlees een halfuur in.Dep het vlees droog en rooster het naar smaak.Laat het 10 minuten rusten onder ...

Ravioli met champignonsaus

https://www.prinsessenboontjes.be/post/ravioli-met-champignonsaus

... Ravioli met champignonsaus Dit is nog één van onze super lekkere snelle gerechtjes. Met een pak verse ravioli en champignons tover je met de lekkerste kruiden zo een top gerechtje op tafel.Ingrediënten Bereidingswijze: Stap voor stap recept Tips:Deze Karl Otto ...

Jeroen Meus - Griet met champignonsaus, krieltjes en gebakken witloof - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/griet-met-champignonsaus-krieltjes-en-gebakken-witloof

... eltjes is dit zeker de moeite waard om eens te proberen!  - Spoel de krieltjes, schil ze en kook ze net gaar in gezouten water.Smelt een klont boter in de pot en leg er de pijltjes witloof in. Voeg een scheutje water toe, zet het deksel op de pot en laat braiseren.Laat een nieuw klontje boter smelten in de pan. Snijd de selder in fijne brunoise, ook de sjalot en de look komen er fijngesneden bij. Laat alles even stoven. Blus de groenten met witte wijn of Noill ...

Huisbereide vidé met seitan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/huisbereide-vide-met-seitan-champignonsaus-lentegroenten-en-rozemarijnaardappelen

... tan, champignonsaus, lentegroenten en rozemarijnaardappelen - Rozemarijnaardappelen: Kook de aardappelen tien minuten in gezouten water. Doe in een met olie ingewreven schaal. Snij de onderkant van de look, kneus de teentjes met schil. Versnipper de rozemarijnblaadjes. Verdeel over de aardappe ...

Gestoomde zeetong met champignonsaus | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/gestoomde-zeetong-met-champignonsaus

... S-vorm op en steek vast op een spies. Stoom de zeetong ongeveer 2 minuten tot ze gaar is. Laat de gedroogde champignons weken in water. Hak de graten in kleine stukken en stoof aan in boter en wat arachideolie. Blus met de witte wijn en 2/3 jus van de gedroogde ...

Gegrilde steak met champignonsaus en broccolipuree | VTM Koken

https://koken.vtm.be/lets-get-fit/recept/gegrilde-steak-met-champignonsaus-en-broccolipuree

... us en broccolipuree - Snij de broccoli in roosjes en de champignons in kwartjes. Kook de aardappelen 20 minuten in licht gezouten water. Kook de roosjes broccoli 10 minuten in licht gezouten water. Bak de fijngesnipperde ui en de champignonpartjes in 1 eetlepel vetstof tot ze lichtjes bruin kleuren. ...

Varkenskroontje met peterseliecrumble en champignonsaus

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/varkenskroontje-met-peterseliecrumble-witloof-en-champignonsaus

... jn.Kleur 12 witloofstronkjes aan in bruine boter langs alle kanten en kruid ze met peper zout en nootmuskaat. Voeg er 3 eetlepels water aan toe en bedek de pan met een blaadje bakpapier. Gaar het witloof in een oven van 180°C en bak ze net voor het serveren even in bruine boter.Snijd de Parijse champignons in stukken en bak ze in een klontje gesmolten boter.Blus de pan met een scheut cognac en laat het inkoken bevochtig nadien met de bruine fond of de jus van het varkenskroontje die je tot de helft laat inkoken. Tenslotte voeg je room toe tot de saus de gewenste dikte heeft. Smaak af met peper zout en enkele druppels citroensap.Sijd de korsten van het brood. Mix het brood met de gewassen en gedroogde blaadjes peterselie. Smaak af met peper en zout. ...

Jeroen Meus - Kalfstournedos met sla, kroketten en champignonsaus - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kalfstournedos-met-sla-kroketten-en-champignonsaus

... ken. Laat het vlees op kamertemperatuur komen. Verwarm de friteuse voor.Doe de gedroogde champignons in een potje en giet er heet water over, tot de champignons net onder staan. Laat de champignons even wellen.Pel en snijd de sjalot in halve ringetjes. Leg ze in een mengkom, giet er rode wijnazijn over en laat de sjalotringen marineren. Leg er de kropsla op, maar meng nog niet onder de sjalot. Zet een stalen pan op het vuur.Kruid het vlees met peper en zout.Laat een flinke klont boter bruisen in een pan.Kleur het vlees aan beide kanten goudbruin in de hete vetstof.Maak de champignons sc ...

Jeroen Meus - Kipfilet met champignonsaus en frietjes - Dagelijkse kost

https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/kipfilet-met-champignonsaus-en-frietjes

... m de oven voor op 180 °C.Schil de aardappelen en snijd ze in frieten met de hand of met de mandoline.Spoel de frieten onder koud water en droog goed af.Pocheer de frieten in de frietketel tot ze gaar zijn.Kruid de kip met een snuif zout, een draai van de pepermolen en wat kipkruiden.Verhit een grote pan met een klontje boter op het vuur.Verwarm de ovenschaal voor in de oven.Korst de kip aan in de pan.Haal de frieten uit de frietketel als ze gaar zijn en laat afkoelen in de diepvries.Verhoog de temperatuur van de frietketel naar 175 °C.Leg de kip in de verwarmde ovenschaal samen met ...