Resultaten voor wat doen met garnaalpantsers
Aspergesoep met garnalen, lamsoor en zalmeitjes
http://saskookt.blogspot.be/2015/06/aspergesoep-met-garnalen-lamsoor-en.html
... lmeitjespepervisbouillonblokje Pel de garnalen.Zet de gepelde garnalen in de koelkast en breng de schalen en kopjes met een liter water aan de kook.Schil de asperges en snijd de kontjes eraf.Laat de schillen en kontjes een half uur meekoken met de garnaalpantsers.Zeef de bouillon en gooi de garnaalpantsers en aspergeschillen weg.Snij de kopjes van de asperges en houd ze apart.Snijd de rest van de asperges in stukken.Snijd het wit van de prei in stukken.Smelt een klontje boter in een soepketel en laat de prei en asperges 10 minuten fruiten.Voeg de garnaalbouillon toe en breng aan de kook.Laat een half uurtje pruttelen.Kook ondertussen de aspergekopjes gaar in licht gezouten water.Giet af, maar houd het kookvocht ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met grijze garnalen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-grijze-garnalen
... lassieker uit seizoen 1 in een nieuw jasje. Bij deze zijdezachte bloemkoolsoep serveert Jeroen verse, grijze garnalen en waterkers. De garnaalpantsers kunnen daarna nog dienen om een geparfumeerde olie van te maken die je op het einde over je soep sprenkelt. En daarna: heerlijk genieten! - De bloemkoolsoep m ...
Jeroen Meus - Bloemkoolsoep met grijze garnalen - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/bloemkoolsoep-met-grijze-garnalen
... lassieker uit seizoen 1 in een nieuw jasje. Bij deze zijdezachte bloemkoolsoep serveert Jeroen verse, grijze garnalen en waterkers. De garnaalpantsers kunnen daarna nog dienen om een geparfumeerde olie van te maken die je op het einde over je soep sprenkelt. En daarna: heerlijk genieten! - De bloemkoolsoep m ...
Jeroen Meus - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/garnalenbisque
... r en zacht paprikapoeder.Doe de tomatenpuree in de soepketel en laat even mee bakken.Bevochtig de groenten en de pantsers met het water of de visfumet. Laat minstens 30 minuten garen onder deksel op een zacht vuur.Haal de steranijs uit de soep. Mix de soep met een elektrische staafmixer. Giet ze door een zeef. Klop de room op tot yoghurtdikte.Snipper de bieslook.Serveer de garnalenbisque met de gepelde garnalen, een toef opgeklopte room en gesnipperde bieslook. ...
Jeroen Meus - Het Nationale kerstmenu - Garnalenbisque - Dagelijkse kost
https://dagelijksekost.vrt.be/gerechten/het-nationale-kerstmenu-garnalenbisque
... paprikapoeder. 11. Doe de tomatenpuree in de soepketel en laat even mee bakken. 12. Bevochtig de groenten en de pantsers met het water of de visfumet. Laat minstens 30 minuten garen onder deksel op een zacht vuur. 13. Mix de soep met een elektrische staafmixer. Giet ze door een zeef. 14. Klop de room op tot yoghurtdikte. 15. Snipper de bieslook. 16. Serveer de garnalenbisque met de gepelde garnalen, een toef opgeklopte room en gesnipperde bieslook. ...
Wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/wat-doen-met-de-peperkoek-van-sinterklaas-toast-met-fagotin-traditie-en-peperkoek
... wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Toast met Fagotin Traditie en peperkoek - wat doen met de peperkoek van Sinterklaas? Combineer hem met een schijfje Fagotin op een toastje. Snij de kaas in schijfjes. Snijd de sneetjes peperkoek in rechthoekjes. Leg de schijfjes ...
De keuken van Johanna: maart 2010
http://dekeukenvanjohanna.blogspot.be/2010_03_01_archive.html
... gemaakt met Arden. Al een tijdje volg ik haar blog. Ondertussen heb ik al veel geleerd over ...
Zeeuwse mosselen op z’n Italiaans | VTM Koken
https://koken.vtm.be/mijn-restaurant/recept/zeeuwse-mosselen-op-zn-italiaans
... op de ketel zetten. De mosselen laten open gaan en dan blussen met de witte wijn. Ondertussen de pasta al dente koken in gezouten water. De peterselie en tomaatjes bij de mosselen doen en even laten mee sudderen. Pasta afgieten en samen in de pan met de mosselen doen. Pasta nog even laten mee sudderen. Ingrediënten 1 teentje look 20 cl witte wijn olijfolie verse platte peterselie 250 gr spaghetti 1 kg Zeeuwse mosselen 100 gr ...
http://aantafelmettanja.blogspot.be/2012/01/terug-naar-normaal.html
... Terug naar normaal Het zit er weer op. Drie-en-een-half week 'niets' doen. En zelfs in het kader van dan toch maar iets doen tijdens niets doen, is weinig gebeurd. De afspraak was elke dag bloggen, bijna elke dag bloggen dan. Bijna elke dag een nieuw gerecht proberen. ...
http://aantafelmettanja.blogspot.com/2012/01/terug-naar-normaal.html
... Terug naar normaal Het zit er weer op. Drie-en-een-half week 'niets' doen. En zelfs in het kader van dan toch maar iets doen tijdens niets doen, is weinig gebeurd. De afspraak was elke dag bloggen, bijna elke dag bloggen dan. Bijna elke dag een nieuw gerecht proberen. ...