Resultaten voor wasabipasta
Bloody Mary Seafood Ceviche | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/bloody-mary-seafood-ceviche
... Bloody Mary Seafood Ceviche - Doe in tien kleine shotglaasjes een scheutje sojasaus, een klein beetje wasabipasta, enkele blokjes selderie, een uitgeknepen stukje limoen en een oester. Giet er voorzichtig de wodka over en vul het glaasje verder met tomatensap. Prik de tomaatjes ...
Tonijn in sesamzaadjes met lentepuree | VTM Koken
https://koken.vtm.be/junior-masterchef/recept/tonijn-in-sesamzaadjes-met-lentepuree
... ntje look fijn. Bak de kerstomaatjes aan in olijfolie en voeg er de look, peterselie en basilicum aan toe. Maak mayonaise en voeg wasabipasta toe naar smaak. Meng de sesamolie, de sojasaus en de honing en marineer de stukken tonijn hierin. Wentel de tonijn in de sesamzaadjes en bak kort langs beide zijden aan in een grillpan. Dresseer de borden en werk af met zeekraal. Ingrediënten 4 stukken tonijn van 3 à 4 cm dik 8 el sesamzaadjes 2 el sesamolie 4 el sojasaus 1 el honing 5 lente-uitjes 150 gr sojascheuten 150 gr peultjes 15 radijsjes 1 blond biertje 3 el platte kaas 8 aardappelen 8 kerstomaten 1 teentje look peterselie basilicum 1 ei 1 el mosterd azijn 2 dl arachideolie wa ...
Verse loempia's - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/tortillas-wraps/loempia/verse-loempias
... ze zacht zijn 1 babykomkommer 1 kleine wortel ½ avocado 2 eetlepels yofoe (tofoeyoghurt) 1 theelepel misopasta ½ theelepel wasabipasta 100 g gekookte grote garnalen 4 mooie slablaadjes Bereiden Dep de rijstvellen droog en leg ze tussen lagen vochtig keukenpapier terwijl je de groente bereidt.Snijd de komkommer in de lengte door, snijd de helften nogmaals in de lengte door en verwijder het zachte zaadgedeelte. Schil de wortel en snijd deze in 4 repe ...
Tuin van groene asperges Régalys in een fris lentejasje | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/tuin-van-groene-asperges-regalys-in-een-fris-lentejasje
... seren op smaak met olie, azijn, fleur de sel en het mengsel van de 10 pepers. Meng de zachte kaas, de avocado, het citroensap, de wasabipasta, peper en zout. Dresseren: Bloemen en kruiden uit de tuin en uit het wild (kaasjeskruid, primula, daslook, wilde geraniumbloemen, bergamotplant…) en basilicum, kervel, atsina cress, paarse shiso… Leg de kaas op het bord, bestrooi met de “terreau” en plant de aspergepunten erin. Spreid het mengsel van asperges en appel uit en strooi er de wilde kruiden en bloemen over. Ingrediënten 8 grote groene Haspengouwse asperges een halve groene appel (Granny Smith) ¼ citroen (sap) 4 el olijfolie extra vierge 4 th lepel azijn à l'ancienne fleur de sel mengsel van 10 pepers 1 avocado 50 gr note ...
Tonijntartaar met wasabimayonaise - recept - okoko recepten
http://www.okokorecepten.nl/recept/vis/tonijntartaar/tonijntartaar-wasabimayonaise
... bv 12 waarderingen HapjeVisJapans Ingrediënten 200 g superverse tonijn 2 bosuitjes, fijngesneden 2 eetlepels (Japanse) mayonaise wasabipasta citroensap ½ dun stokbrood, in dunne plakjes ½ bosje radijs, in ragfijne reepjes Bereiden Snijd de tonijn met een scherp mes in dunne plakjes en vervolgens in kleine blokjes.Roer in een kommetje de bosuitjes door de mayonaise. Voeg w ...
Carpaccio van zalm met rode biet, sojascheuten en wasabi-vinaigrette | Sofie Dumont
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/carpaccio-van-zalm-met-rode-biet-sojascheuten-en-wasabi-vinaigrette
... azijn of een beetje honing toe. Snij de lente-uitjes fijn. Doe in een kommetje. Voor de vinaigrette. Klop de dooiers los. Voeg de wasabipasta, honing en sojasaus toe. Roer onder elkaar. Voeg al kloppend sesamolie en maïsolie toe tot je een gebonden vinaigrette krijgt. Verfris met limoensap en geraspte gember. Proef en kruid af naar smaak met peper. Afwerking: leg een beetje waterkers in het midden op de zalm. Lepel er wat rodebietensalade bij. Werk af met sojascheuten, vinaigrette, lente-ui en sesamzaadjes. Voor de limonade: doe de aardbei, rabarber, een scheut spuitwater en honing in een blender. Mix fijn. Giet in een glas met ijsblokjes. Versier met een stukje rabarber en aardbei. Voeg vier delen sap en twee delen spuitwater toe. Ingrediënten 500 g zalmhaasje (wilde zalm, zonder vel of graten) 3 lente-uitjes 1 bot waterkers 1 handvol sojascheuten voor de vinaigrette 2 eidooiers 1 kl wasabipasta 1 kl gember (geraspt) 1 el honing 2 el ...
https://koken.vtm.be/de-keuken-van-sofie/recept/sushi
... ijfjes voor de nigiri. Meng het wasabipoeder met wat water tot een homogene pasta. Kneed tot een bolletjes. Je kan ook een tube wasabipasta gebruiken. Meng de rijst met de sushi-azijn. Leg er een vochtige handdoek op en laat nog een tiental minuten rusten. Neem een grote schotel, als je geen sushiboot hebt. Leg voor de nigiri wat fijne daikon op deze schotel. Versier met de flinterdunne schijfjes komkommer en wat schijfjes opgelegde gember. Snij de helft van de makreel, zalm en zeebaars zeer dun tot sashimi. Leg dit op de hoopjes daikon. Maak nu de nigiri. Snij hiervoor de andere helft van de vis in dunne reepjes. Wrijf je handen daarna licht in met rijstazijn. Kneed een deel van de rijst tot rechthoekige balkjes. Wrijf wat wasibi op de rijst en werk af met een stukje vis. Leg dit op de schotel. Maak nu de maki. Leg de blinkende kant van de nori op een matje. Bestrijk met een centimeter dikke laag rijst. Blijf 1 centimeter van de rand. Leg er de vis, komkommer en wakame in het midden op. Draai met behulp van het matje op tot een worstje. Druk goed aan. (Heb je geen matje? Dan kan dit ook met aluminiumfolie. Snij in stukken van ongeveer drie à vier centimer breed. Leg de makirolletjes ook op de schotel. Serveer alles met een p ...
Zalmburgers met wasabimayonaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/zalmburgers-met-wasabimayonaise
... ember (optioneel) 2 lente-uitjes, fijngehakt 3 el broodkruim peper en zout olijfolie om te bakken 2 el light mayonaise 1 th lepel wasabipasta 4 hamburgerbroodjes sla komkommer tomaat ...
Balletjes van tijgergarnalen met gekruide mayonaise | VTM Koken
https://koken.vtm.be/recept/balletjes-van-tijgergarnalen-met-gekruide-mayonaise
... 2 el arachideolie 1 limoen Mayonaise 2 eieren 3 dl druivenpitolie 3 el sojasaus 1 th lepel rijstazijn mespunt mosterd 1 th lepel wasabipasta ...
https://www.prinsessenboontjes.be/post/komkommer-sushi-hapjes
... een restje (sushi)rijst of kook 50g sushirijst volgens de verpakking.Meng de rijst met 2 el sojasaus, 2 el wijnazijn en een mopje wasabipasta. (Mierikswortel kan ook.)Snij een komkommer in schijfjes van 1 cm en haal de zaadlijst er uit. Maak het gat eventueel wat groter.Snij een avocado in stukjes.Snij een stukje (gerookte) zalm in stukjes.Vul de komkommer met zalm en avocado en rijst. Het mag er gerust uitsteken.Serveer met gebakken uitjes, wasabi en soj ...