Resultaten voor warme melk met steranijs, kaneel

Rijstpap

https://www.libelle-lekker.be/bekijk-recept/222/rijstpap

... Rijstpap - Werkelijk een hemels gerechtje - Spoel de dessertrijst en laat uitlekken. Snij het vanillestokje overlangs doormidden en schraap het merg eruit. Doe het vanillemerg samen met het stokje bij de melk. Doe er ook de suiker bij, het kaneelstokje, de steranijs ...

Speculoos latte | Heerlijke, warme drank | Lekker en Simpel

https://www.lekkerensimpel.com/speculoos-latte/

... Speculoos latte Warm de melk op en schuim de melk op met een melkschuimer. Voeg vervolgende speculoos toe en meng dit door de melk Zet vervolgens een espresso en voeg die ook toe aan de melk en speculoos. Even roeren en klaar! Maak af met een snufje kaneel. 200 ml melk ...

Mocktail van rode biet en steranijs

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/mocktail-van-rode-biet-en-steranijs

... Mocktail van rode biet en steranijs - Mocktail “Beet Root and Anise” - Verhit het water in een kleine kookpot en voeg 1 steranijs de maple syrup en de roze peperbessen toe. Wil je dat deze wat extra smaak afgeven? Plet ze dan even in een vijzel voor je ze ...

Warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/warme-chocolademelk-met-kaneel-en-talloze-variaties

... warme chocolademelk met kaneel en talloze variaties - Doe de melk in een pan (zorg dat de pan groot genoeg is, zodat ze niet kan overkoken) en breng ze aan de kook. Roer niet. Breek de chocolade in kleine stukjes en doe verdeel in 4 grote kopjes Giet de kokende melk ...

Warme camembert met veenbessen | Hobbykok van Vlaanderen

https://koken.vtm.be/de-beste-hobbykok-van-vlaanderen/recept/warme-camembert-met-veenbessen

... warme camembert met veenbessen - Zet de hele camembert zonder deksel van de doos een zevental minuten in een rookdoos met rookpoeder, of warm in een gesloten doos langzaam op aan de rand van de grill van uitdovend haardvuur of barbecue. Parfumeer het smeulende vuur ...

Warme chai chocomelk » Kokerellen

https://www.kokerellen.be/chai-chocomelk/

... Nog op zoek naar een hartverwarmend winters drankje? Deze warme chai chocomelk is alles wat je wil: kruidig, pittig, romig en super smaakvol. Bovendien maak ik hem helemaal suikervrij! Kies voor je favoriete melk, idealiter eentje die je nog kan opkloppen ook voor een ...

Glutenvrije chocoladetaart met steranijs | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/glutenvrije-chocoladetaart-met-steranijs

... Bak het in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende 10 minuten. Smeer het direct in met eiwit en plaats het opnieuw in de nog warme oven gedurende 5 minuten. De taartbodem is nu klaar voor de vulling. Vulling: Laat de melk en room samen met de steranijs en even zachtjes doorkoken. Giet de kokende melk op de chocolade en suiker en meng goed tot de chocolade gesmolten is. Meng er vervolgens het ei onder. Giet dit voorzichtig in de voorgebakken taartbodem en bak de taart af in een voorverwarmde oven van 180°C gedurende ongeveer 20 minuten tot de inhoud vast is. Laat afkoelen en dien op met rode vruchten en een snufje cacaopoeder. Ingrediënten 1 eiwit Vulling 80 gr suiker 200 gr chocolade (minimum 53% cacaogehalte) 2 steranijs 125 ml soya melk 250 ml ...

Chocolademelk met kaneel en kardemon

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/chocolademelk-met-kaneel-en-kardemon

... Chocolademelk met kaneel en kardemon - Chocolademelk met kaneel en kardemon - Breng de melk aan de kook met het kaneelstokje en kardemonpeulen.Zet aan de kant en laat tien minuutjes trekken.Steek door een fijne zeef.Los in de melk de chocolade en een snuifje fleur de ...

Chai rijstpap met mango | VTM Koken

https://koken.vtm.be/sofie-in-de-keuken-van/recept/chai-rijstpap-met-mango

... . Laat 4 minuten trekken. De rest van de kruiden kan je in een doosje bewaren. Warm melk op. Giet thee in tassen en vul op met de warme melk. Werk af met honing of agave en eventueel een kaneelstokje of steranijs. voor meer recepten ga naar VTMKoken.be ...

Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas | Jeroen Meus

https://koken.vtm.be/met-meus-en-vork/recept/gepocheerde-peren-met-steranijs-en-platte-kaas

... Gepocheerde peren met steranijs en platte kaas - Kook suiker en water op met de vanillestokjes, de appelsienschil, de citroenschil, de kaneelstok, de steranijs en de kruidnagel en dit alles op een laag vuur. Doe de peren erbij en laat ze 30 minuten pocheren tot de siroop ...