Resultaten voor voorjaar

Welke wijn waarbij? | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/welke-wijn-waarbij/

... wijn waarbij? Onder de titel Welke wijn waarbij bracht Hubrecht Duijker een jaar of twaalf geleden een handig boekje uit. Dit voorjaar kwam er een heruitgave, opnieuw van Inmerc. Mooi. Maar voor de Volkskrant ontwikkelde ik een net zo handig programma om de lekkerste wijn ...

niet een breiwerkje maar........

http://marloeskreatief.blogspot.be/2015/09/niet-een-breiwerkje-maar.html

... niet een breiwerkje maar........In het voorjaar kocht ik samen met mijn dochter mooie wol bij Christel seyfarth in Denemarken in haar winkel op Fano.eerder had ik daar al iets over geschreven, ik was ook al aan het breien gegaan , het moest een wintersjaal met kabeltjes ...

Uit de keuken van Levine: Cursus brood bakken: nieuwe data voorjaar 2010

http://uitdekeukenvanarden.blogspot.be/2010/02/cursus-brood-bakken-nieuwe-data.html

... Cursus brood bakken: nieuwe data voorjaar 2010 De cursus brood bakken bij kookwinkel Oldenhof in Hilversum krijgt een vervolg :-). De eerste twee cursusdagen hebben inmiddels plaatsgevonden en beide keren gingen de deelnemers met een tas vol zelf gebakken brood naar huis. ...

Grâce Blanche 2009, CapOuest | | Onno KleynOnno Kleyn

http://www.onnokleyn.nl/grace-blanche-2009-capouest/

... ans feestje bij desserts als de geroosterde rabarber. Heel veel diepgang heeft hij niet, maar daar zeuren we niet over, in het voorjaar. Nietwaar, les enfants? Verkrijgbaar DirckIII, 3,99 euro. ...

Aan tafel met Tanja: De tuinbonenoogst

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2011/06/de-tuinbonenoogst.html

... vol heerlijke, zelfopgekweekte, dubbelgedopte tuinbonen? Nee, eerder een kabouterschaaltje halfvol. Bij de heroverwegingen komend voorjaar zijn er drie opties: 1. niet meer doen; 2. de kweek vertienvoudigen; 3. gewoon accepteren dat moestuinieren op het balkon leuk maar niet rendabel is. op 19.6.11 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Rijst en peulvruchten, Vers van het land ...

Raapstelenstamppot met katenspek en bosui recept - Allerhande | Albert Heijn België

https://www.ah.be/allerhande/recept/R-R7534/raapstelenstamppot-met-katenspek-en-bosui

... Raapstelenstamppot met katenspek en bosui - Een romige stamppot met dé groente van het voorjaar. De hartige smaak van spek past er heel goed bij. - Snijd de worteltjes van de raapstelen. Was de raapstelen, sla droog en snijd in reepjes. Breng een 1/2 liter water ...

Vroegbloeiers in de moestuin

http://madamezsazsa.blogspot.be/2015/11/vroegbloeiers-in-de-moestuin.html

... roen van de net geplante pompoenen. Ik vraag raad aan de moestuingoeroe en hij kent alweer de oplossing: krokussen! In het vroege voorjaar leveren onze krokussen als een van de eerste planten het broodnodige stuifmeel aan bijen en andere insecten. Overigens: in de kelk van een krokus is het 2 tot 4°C warmer dan daarbuiten. Prima om op te warmen en bij te tanken.Ook meegenomen voor de tuinier: het bonte uitzicht van paars-wit-gele bloemetjes lokt ons naar buiten, en maakt het vroege voorjaarswerk (vooral het oogsten van prille groenten) alleen maar aangenamer.Bron: www.lusthof.org Ik bestel 400 krokusbolletjes en doe er ook nog rap 200 tulpenbollen bij, als je dan toch a ...

Het pompoenveldje ten huize Zsazsa

http://madamezsazsa.blogspot.be/2015/09/het-pompoenveldje-ten-huize-zsazsa.html

... ge weken volledig begroeid, ik passeer enkel nog om de dikke ranken van de pompoenen terug richting pompoenbed te draaien.Volgend voorjaar mogen de plantenresten gewoon blijven liggen en vanaf mei schieten de plantjes vanzelf terug op uit de vele zaden die achtergebleven zijn.De pompoenen, die moet ik wel terug planten.Ge kunt niet alles hebben. Want het moet niet altijd nieuw zijn natuurlijk, dat zou hier nogal afsteken. Wanneer pompoenen te oogsten en wat ermee te doen, lees je hier, bij mijn moestuingoeroe. ...

De lekkerste gin tonics zelf maken! - My Food Blog

https://myfoodblog.nl/recipe/de-lekkerste-gin-tonics-zelf-maken/

... De lekkerste gin tonics zelf maken! Gin tonic is terug van nooit helemaal weggeweest. Het werd altijd al gedronken, maar dit voorjaar is het hipper dan hip. Bars n restaurants spelen erop in door veel soorten gin aan te bieden en je de mooiste creaties voor te schotelen. ...

Aan tafel met Tanja: Beursellende & griepvirusje

http://aantafelmettanja.blogspot.be/2009/01/beursellende.html

... . Dat is pikken en zeer moeizaam slikken. Het enige pluspuntje dat ik te vermelden heb is dat er weer zeer aardige kookboeken dit voorjaar uitgegeven worden. Maar daarover later meer. op 25.1.09 Geplaatst door Aan tafel met Tanja Dit e-mailen Dit bloggen!Delen op Twitter Delen op Facebook Labels: Overige berichten ...