Resultaten voor voorgerecht met kwarteleitje

Erwtensoep met muntschuim en kwarteleitje | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtensoep-met-muntschuim-en-kwarteleitje

... Erwtensoep met muntschuim en kwarteleitje - Kook de erwten gedurende 6 minuten in kokend water en spoel ze onder koud water (of stoom ze eventjes). Snijd de ui, de aardappel en de prei in stukjes en stoof deze aan in een beetje boter. Bevochtig dit met het water en voeg er ...

Spaghetti van asperges met een gepocheerd kwarteleitje en een waterkerssausje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/recept/spaghetti-van-asperges-met-een-gepocheerd-kwarteleitje-en-een-waterkerssausje

... Spaghetti van asperges met een gepocheerd kwarteleitje en een waterkerssausje - Aspergespaghetti Schil de asperges. Snijd de topjes eraf (4 centimeter) en snijd de rest van de asperges in julienne. Dompel de julienne van asperges even in kokend water (blancheren) en giet ...

Aardappelwafeltjes met kwarteleitjes

https://www.lekkervanbijons.be/recepten/aardappelwafeltjes-met-kwarteleitjes

... Aardappelwafeltjes met kwarteleitjes - Wafeltjes gemaakt van aardappelen? Ja hoor! Deze aardappelwafeltjes met kwartelei zijn een origineel en verrassend lekker tussendoortje of hapje. - Kook de aardappelen gaar in gezouten water. Pureer en meng met de melk en boter en de ...

Erwtenpuree met Gandaham | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/erwtenpuree-met-gandaham

... Erwtenpuree met Gandaham - Kook de erwten heel gaar en spoel ze onder koud water. Houd 1dl kookvocht over en smelt er de bouillon in. Laat afkoelen. Mix de erwtjes met olijfolie, bouillon, een beetje citroensap en 2 eetlepels munt. Kruid met peper en zout. Mix 2 dl olijfolie ...

Recept voor Lekker feestmenu - Voorgerecht: Vispannetje met garnalen shii-take, munt en gember | Solo Open Kitchen

http://www.solo.be/nl/recepten/lekker-feestmenu-voorgerecht-vispannetje-met-garnalen-shii-take-munt-en-gember/

... Menugang: voorgerecht Bereidingstijd: 30 min Moeilijkheid: Lage moeilijkheidsgraad Prijs: Gemiddelde kostprijs Ingrediënten - voor 4 personen Iglo Vispannetje met garnalen (400 g) Toevoegen 1 dl water Toevoegen 200 g shii-take Toevoegen ...

Recepten - Aardappelpuree met kwarteleitjes en spek

http://www.lekkervanbijons.be/recept/Aardappelpuree_met_kwarteleitjes_en_spek

... Bereidingswijze Snijd de geschilde aardappelen in kleine blokjes. Kook ze 15 tot 20 minuten in licht gezouten water. Giet ze af. Pureer de aardappelen met melk en kruid af met nootmuskaat, peper en zout. Voeg als laatste de boter, kaas en verse kruiden aan de mengeling toe. ...

Hapje: minicroque met kwartelei | De perfecte keuken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/croque-hapje-met-kwartelei

... Hapje: minicroque met kwartelei - Je zou denken dat je dit hapje enkel in de keuken kunt maken, maar niets is minder waar.  Een croque monsieur kan je perfect op de barbecue grillen en met behulp van een muffinblik is ook het bakken van het kwarteleitje een koud kunstje. ...

Recept voor broodjes met kwartelei & munt | njam!

http://www.njam.tv/recepten/broodjes-met-kwartelei-munt

... bereiden: Verwarm de melk, smelt hierin de boter en haal van het vuur. Klop 4 eieren los. Doe de bloem in een kom en meng de gist eronder. Doe de melk met boter, eieren, vanillesuiker en kristalsuiker er al roerend bij. Roer alles goed door tot een zacht deeg en kneed de ...

Zalm met zurkel en een spiegeleitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel-en-een-spiegeleitje

... Bereiding Beboter 4 borden met gesmolten boter. Bestrooi het bord met peper en zout. Snijd de zalm in plakjes en schik op het bord. Kruid de zalm met peper en zout. Beboter de zalm bovenaan. Snijd de zurkel fijn. Kook de witte wijn, water, maggi PH visbouillon, laurier en ...

Zalm met zurkel en een spiegeleitje | VTM Koken

https://koken.vtm.be/de-perfecte-keuken/recept/zalm-met-zurkel-en-een-spiegeleitje

... Bereiding Beboter 4 borden met gesmolten boter. Bestrooi het bord met peper en zout. Snijd de zalm in plakjes en schik op het bord. Kruid de zalm met peper en zout. Beboter de zalm bovenaan. Snijd de zurkel fijn. Kook de witte wijn, water, maggi PH visbouillon, laurier en ...